Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tsusho

Güzel fiyatlar

Bekleriz.
  • ggden varmı satışınız??
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

ggden varmı satışınız??

GG' de kullanıcı adı maxpa
    Hemalhemsat' da konsolog

Bonus varsa hemalhemsat daha uygun.
  • Hocam teşekkürler hızlı cevaplar için,

Bir de şu garanti konusuna açıklık getirebilir misiniz acaba ekstra 80 lirayı verdiğimizde ,3K hatası alırsak 1 yıl içinde ,nasıl bir prosedür izliyoruz?

Hemalhemsat üzerinden almayı düşünüyorum çünkü Ankaradayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Hocam teşekkürler hızlı cevaplar için,

Bir de şu garanti konusuna açıklık getirebilir misiniz acaba ekstra 80 lirayı verdiğimizde ,3K hatası alırsak 1 yıl içinde ,nasıl bir prosedür izliyoruz?

Hemalhemsat üzerinden almayı düşünüyorum çünkü Ankaradayım

Öncelikle tamir ediyoruz. Tamir edilemeyecek bir arızası olduğunda komple mainboard değişiyor.
  • Sıfır x360 kolu varmı sizde ?

Varsa fiyatı nedir.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Sıfır x360 kolu varmı sizde ?

Varsa fiyatı nedir.?

75-80 ytl , kura bağlı değişiyor. 50 $ olarak hesaplayın.
  • fiyatlar gayet uygunmuş. umarım nazar değmez. benim bir sorum olacaktı, dolar 1.2 seviyelerine düşerse, fiyatlar da aynı oranda düşer mi yoksa belirlediğiniz bir fiyat barajı var mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

fiyatlar gayet uygunmuş. umarım nazar değmez. benim bir sorum olacaktı, dolar 1.2 seviyelerine düşerse, fiyatlar da aynı oranda düşer mi yoksa belirlediğiniz bir fiyat barajı var mı.

İlan açarken dolar kurunun 1.5 ytl civarında sabitleneceğini öngörmüştük. Öngörümüzün altına düşerse fiyatlarda düşer ama tersine daha yüksek bir bant aralığına oturacak gibi görünüyor.
  • Bugün sizi aradığımda (Kadıköy dükkanı) fiyatların dolara göre değişeceğini söylediniz.
    Ben bu haftasonu fw'li propack almak istiyorum. Geldiğimde fiyatlar nasıl olacak?
    Sürprizle karşılaşmak istemiyorum.
    İyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrenger -- 12 Kasım 2008; 21:06:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

Bugün sizi aradığımda (Kadıköy dükkanı) fiyatların dolara göre değişeceğini söylediniz.
    Ben bu haftasonu fw'li propack almak istiyorum. Geldiğimde fiyatlar nasıl olacak?
    Sürprizle karşılaşmak istemiyorum.
    İyi satışlar.

Dolar 1.65 üzerine çıkarsa ufak bir düzeltme yapabiliriz. Umarım çıkmaz.
  • iyi akşamlar xboxım 3k verdi moralım çok bozuk ben sizden en yeni model bi elite almak istiyorum fwli. Acaba bu en son elitlerde böyle bi 3k sorunuyla karsılasırmıyım tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakanfzl

iyi akşamlar xboxım 3k verdi moralım çok bozuk ben sizden en yeni model bi elite almak istiyorum fwli. Acaba bu en son elitlerde böyle bi 3k sorunuyla karsılasırmıyım tesekkurler

Öncelikle geçmiş olsun dileyelim. Konsolunuzu getirin bir bakalım bu arada konuşuruz. Önbilgi olarak eskiye oranla 3K riskinin kabul edilebilecek sınırlar içerisinde olduğunu söyleyebilirim.
  • "Dolar 1.65 üzerine çıkarsa ufak bir düzeltme yapabiliriz. Umarım çıkmaz."

Maalesef çıktı bile ve haftasonuna kadar epey bir geçecek gibi.
    Bir güzellik yapsanızda önümüzdeki hafta başına kadar fiyatları sabitleseniz süper olur.
    Hem donanımhaber üyeleri için büyük bir jest olur.

Ne dersiniz diğer forum üyesi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrenger -- 12 Kasım 2008; 22:55:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berrenger

"Dolar 1.65 üzerine çıkarsa ufak bir düzeltme yapabiliriz. Umarım çıkmaz."

Maalesef çıktı bile ve haftasonuna kadar epey bir geçecek gibi.
    Bir güzellik yapsanızda önümüzdeki hafta başına kadar fiyatları sabitleseniz süper olur.
    Hem donanımhaber üyeleri için büyük bir jest olur.

Ne dersiniz diğer forum üyesi arkadaşlar

Yarın bir bakalım, duruma göre bir karar veririz.
  • gittigidiyor dan pal arcade pack bir consol almıştım 3 hafta içinde 3 kırmızı hatası gördü bir arkadaşım aracılığıyla size gönderdim işlemci değişebilir diye haber geldi ancak daha güvenilir olur diye arkadaşımın bana söylediği kadarıyla(msn den adını verebilirim xbox ı aldığım kişidir)120 ytl ye ana kart değişti 4-5 aydır problemsiz çalışıyordu ancak dün e 74 hatası verdi şimdi size ulaşamıyorum internetten bulduğum telefonunuzda elektronik mesaj çıkıyor kargo bilgileri için ulaşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz msn adresim sedatdolar@hotmail.com
  • Çok iyi fiyatlar gerçekten, hayırlı işler.

Ayrıca dolar 1,65 değil 1,63. Fiyatlar değişmez umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 14 Kasım 2008; 14:23:13 >
  • Bu arcade ve pro pack arasındaki farklar tam olarak nedir acaba?
    Ben fşyatı daha uygun olduğu için arcade pack i almak istiyorum,ama bu modelin diğerlerine göre bi handikap ı var ise pro olanı da alabilirim sadece single olarak kullanıcam live a falan bağlanmıyacam sadece oyun için istiyorum diğer ekstra özellikler çok önemli değil benim için.

Ayrıca lcd tv de kullanıcam hdmi bağlantısı yapmak mümkün mü arcade pack te?
    Birde dolar olarak fiyatları nedir acaba ödemeyi dolar olarak yapmayı düşünüyorum yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ariende

gittigidiyor dan pal arcade pack bir consol almıştım 3 hafta içinde 3 kırmızı hatası gördü bir arkadaşım aracılığıyla size gönderdim işlemci değişebilir diye haber geldi ancak daha güvenilir olur diye arkadaşımın bana söylediği kadarıyla(msn den adını verebilirim xbox ı aldığım kişidir)120 ytl ye ana kart değişti 4-5 aydır problemsiz çalışıyordu ancak dün e 74 hatası verdi şimdi size ulaşamıyorum internetten bulduğum telefonunuzda elektronik mesaj çıkıyor kargo bilgileri için ulaşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz msn adresim sedatdolar@hotmail.com

Pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Çok iyi fiyatlar gerçekten, hayırlı işler.

Ayrıca dolar 1,65 değil 1,63. Fiyatlar değişmez umarım :)

Fiyatlar aynı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.