Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model premium makinam dün kırmızı ışık verdi

sizin yeriniz kadıköyde veya eminönünde tam olarak nerde? bi elit almak şart oldu kardeşim çok üzüldü:)
  • peki sizden alacağımız xbox için herhangi bir garanti veriyormusunuz.Birde arcade pack içeriğinde memory card varmı?Sanırım arcade ile pro arasındaki tek pro'nun fark hdd'ye sahip olması doğrumudur?
    Son olarak taksitlendirme opsiyonu sadece mağazadan alışverişlerdemi geçerli birde 10 değilde 3 taksit alsak fiyat değişiyormu?
    Teşekkürler
  • şimdi fiyatlar süper olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

2006 model premium makinam dün kırmızı ışık verdi

sizin yeriniz kadıköyde veya eminönünde tam olarak nerde? bi elit almak şart oldu kardeşim çok üzüldü:)

Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No:210 Kadıköy / İstanbul.

Yazıcıoğlu işhanının karşısında Goldun yanındaki işhanının içinde giriş kat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 9 Kasım 2008; 11:50:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977

peki sizden alacağımız xbox için herhangi bir garanti veriyormusunuz.Birde arcade pack içeriğinde memory card varmı?Sanırım arcade ile pro arasındaki tek pro'nun fark hdd'ye sahip olması doğrumudur?
    Son olarak taksitlendirme opsiyonu sadece mağazadan alışverişlerdemi geçerli birde 10 değilde 3 taksit alsak fiyat değişiyormu?
    Teşekkürler

Pro pack' te ayrıca 60 gb harddisk, komponent kablo , headset ve ethernet kablosu var. memory kart yok. Bunun dışında konsol birebir aynı.
    Elinizzdeki kartlara göre farklı seçenekler var, ayrıca zaman zaman bankaların farklı kampanyaları oluyor. Geldiğinizde sizin için en avantajlı olan neyse bakarız.
  • quote:

peki sizden alacağımız xbox için herhangi bir garanti veriyormusunuz.Birde arcade pack içeriğinde memory card varmı?Sanırım arcade ile pro arasındaki tek pro'nun fark hdd'ye sahip olması doğrumudur?
    Teşekkürler

1 yıl Garanti için extra 80 ytl fiyatlara eklemeniz gerekiyor.
  • Dün kendileriyle görüştüm yarın elite için ödemeyi gerçekleştiriyorum, ağustosta gördüğüm 3k'dan sonra tekrardan xboxa kavuşacağım çok mutluyum Yalnız sormak istediğim bir soru var, bende Samsung 2232BW monitör var ve konsolu ona bağlayacağım. 2232BW'in dvi girişine uygun hdmi - dvi dönüştürücü bulunuyor mu acaba sizde ? Veya nereden bulabiliriz, tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de konsolların üretim tarihleri nelerdir ? Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

Dün kendileriyle görüştüm yarın elite için ödemeyi gerçekleştiriyorum, ağustosta gördüğüm 3k'dan sonra tekrardan xboxa kavuşacağım çok mutluyum Yalnız sormak istediğim bir soru var, bende Samsung 2232BW monitör var ve konsolu ona bağlayacağım. 2232BW'in dvi girişine uygun hdmi - dvi dönüştürücü bulunuyor mu acaba sizde ? Veya nereden bulabiliriz, tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de konsolların üretim tarihleri nelerdir ? Teşekkürler şimdiden

Üretim tarihi 2008 7. ay. Hdmi- dvi dönüştürücü için pazartesi bakarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

Dün kendileriyle görüştüm yarın elite için ödemeyi gerçekleştiriyorum, ağustosta gördüğüm 3k'dan sonra tekrardan xboxa kavuşacağım çok mutluyum Yalnız sormak istediğim bir soru var, bende Samsung 2232BW monitör var ve konsolu ona bağlayacağım. 2232BW'in dvi girişine uygun hdmi - dvi dönüştürücü bulunuyor mu acaba sizde ? Veya nereden bulabiliriz, tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de konsolların üretim tarihleri nelerdir ? Teşekkürler şimdiden

Üretim tarihi 2008 7. ay. Hdmi- dvi dönüştürücü için pazartesi bakarım.

Peki teşekkürler

• fiyatlar gerçekten türkiyeye göre iyi bayrama kadar bi x360 almayı düşünüyorum ama ilk tercihim abdden getirtmek malum öğrenci olunca parada fazla olmuyor ayrıca ps3de var onun yanına alıcam eğer parayı fazla toplarsam en yakın zamanda sizden alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

fiyatlar gerçekten türkiyeye göre iyi bayrama kadar bi x360 almayı düşünüyorum ama ilk tercihim abdden getirtmek malum öğrenci olunca parada fazla olmuyor ayrıca ps3de var onun yanına alıcam eğer parayı fazla toplarsam en yakın zamanda sizden alıcam

Amerikadan alınca birde 110-220 çevirici almanız gerekecek.
  • quote:

Teşekkürler

İSTANBUL DIŞINDA OLAN VE KREDİ KARTI İLE
    SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR HEMALHEMSAT
    ÜZERİNDEN ALABİLİRLER. AŞAĞIDA ARCADE PACK
    İÇİN ÖRNEK ÖDEME TABLOSU GÖRÜLMEKTEDİR.

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!!

• Fiatlar süper su lite-on'a da fw ypılsa daha ii olucak
  • harbiden lite ona fw yapılsa iyi olucak
  • bayrama doğru bi arkadaşımda istiyo beraber 2adet arcade almayı düşünüyoruz peşin alıcaz bi güzellik yapabilrmisiniz
  • quote:

bayrama doğru bi arkadaşımda istiyo beraber 2adet arcade almayı düşünüyoruz peşin alıcaz bi güzellik yapabilrmisiniz

Bakalım bayrama doğru dolar nasıl olacak. Dolar bize güzellik yaparsa bizde size yaparız..
  • dolar her geçen gün yavaş yavaş düşüyo umarım çok daha hızlı düşerde fiyatlar azalır
  • xbox 360 elite falcon almaya karar verdim önümüzdeki hafta almaya gelicem yanında bide ekstra kol istiyorum fiyatı nekadar acaba fwli istiyorum cihazı mutluyum x360ım oluyor
  • quote:

xbox 360 elite falcon almaya karar verdim önümüzdeki hafta almaya gelicem yanında bide ekstra kol istiyorum fiyatı nekadar acaba fwli istiyorum cihazı mutluyum x360ım oluyor

820 + 75 = 895 ytl

Bekleriz.
  • Hacam bende almayı düşünüyorum. öncelikle Pro Pack alabilirim. Anca ona yetecek kadar param var. Yer Adana. Ne yapmam lazımdır. PM atarsanız daha iyi olur.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.