Şimdi Ara

Xbox 360 dashboard

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben xbox360 almayı düşünüyorum jtaglı ya da xkeyli alacağim daha karar vermedim. Ama jtaglı alırsam freestyle dashboard mu kullanılmak zorunda ? Çünkü xboxın orjinal arayüzü hoşuma gidiyor hemde orjinal görünüyor.

Almadan önce bunu ögrenmek istedim

• Bildiğim kadarıyla konsolun arayüzü yani açtığında karşına çıkan menü vs. Ama yanlış bilgi vermiyim bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.
  • Xbox ın kendi arayüzüne yakın ve farklı tipte arayüzler mevcut. İlle fsd dashboard kullanılmak zorunda değil.
  • Xkey li al online dan mahrum kalma. Jtag da online yok. Online sız Xbox bence hiçtir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkürler. Bende aynı şekilde multi oynamak istiyorum. jtagta da multi oynana biliyormuş galiba kötü olur mu o şekilde ?
  • kutayxx K kullanıcısına yanıt
    Jtag'da online oynayamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama jtag da kendi serverlarında oynandığını duymuştum xlink ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutayxx

Ama jtag da kendi serverlarında oynandığını duymuştum xlink ile

Her oyunu oynayamazsın ve oyuncu sayısı oldukça düşük. Ama evet oynanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xkeye e bir dunya para verme al bir tane jtagli 2.el konsol olsun bitsin. Adam gibi cikacak oyun pek yok artik eski nesillere, hatta 360 yerine ps3 al. ps3 e ozel oyunlai oynamadiysan baya idare eder seni eldeki özel oyunlari.
  • Online oynamayı çok istiyorum o yüzden zaten herkes xbox live olmadan olmaz diyor. Olmadı 2.el kırılmamış bir xbox alıp ona xkey yaptırırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.