merhaba arkadaşlar, benim x360 son 2 haftadır wave 3 ve 4 oyunlarda rastgele disc unreadable hatası veriyor, mesela oyunu install etmeye kalksam hep aynı % de hata veriyor ama arkadaşım aynı dvd yle oyunu install edebiliyor... Sorun nedir acaba? lens cleaner la temizlemeyide denedim fakat olmadı... yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
ben daha evvel bunu dvd romu söküp lensi temizleyerek aştım ama sizin lens ölmüş olabilir
lens temizliği olmassa dvd rom değişecek.
ya neden bilmiorm ben 0 aldığım xbox uma batman i takıorm harddisk ime yüklerken yarıda bu hata clean disc dio unreadeble fln bişiler dio cd yi kolonya arko neyle temizledisem okumadı
Yazdırma hızı yüksekse dvdler bu problemi verebilir.
update yaptın mı?
yok ya hep 4x le yazıyorum modern warfare 2 yi sorunsuz bitirebildim allahtan hata vermedi ama fifa 10 da maçın ortasında rastgele hata veriyor... dvd yi açmayı düşünüyorum bende...
4x falza hızlı 2.4x le yazmayı öneririm.
yazdırma hızı 2x2.4 olmalı her zaman, ayrıca yazdırdığımız medya ve dvdromda çok önemli.. Eski dvdromun toshiba idi yazdırdığım biçok oyunda o hatayı donma olayını yaşadım.. Yaklaşık 1 yıldır samsung dvdrom kullanıyorum bi kez bile hata almadım. Medya olarakta verbatim kullanıyorum
Arkadaşlar DVD yazmada hangi programı kullanıyorsunuz? Ben Clone CD kullanıyorum ve 2.4X ( Verbatim kullanıyorum ) olarak yazıyorum ve bu sorunlar bende de oluyor acaba başka tavsiye edeceğiniz program varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: gokseltr
Arkadaşlar DVD yazmada hangi programı kullanıyorsunuz? Ben Clone CD kullanıyorum ve 2.4X ( Verbatim kullanıyorum ) olarak yazıyorum ve bu sorunlar bende de oluyor acaba başka tavsiye edeceğiniz program varmı?
IMGBurn
ImgBurn 0 Hata ( Şimdiye Kadar ) Yaklaşık 60 adet oyun çekmişimdir. Verbatim Disc..
fiyatı düşük diye 50 tane decodisc almıştım. Şimdi 1 tane oyunu çekerken en azından 2 tane dvd boşa gidiyor. Verbatim alacağım bundan sonra.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme