Şimdi Ara

Xbox 360 disc unreadable

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, benim x360 son 2 haftadır wave 3 ve 4 oyunlarda rastgele disc unreadable hatası veriyor, mesela oyunu install etmeye kalksam hep aynı % de hata veriyor ama arkadaşım aynı dvd yle oyunu install edebiliyor... Sorun nedir acaba? lens cleaner la temizlemeyide denedim fakat olmadı... yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

• ben daha evvel bunu dvd romu söküp lensi temizleyerek aştım ama sizin lens ölmüş olabilir
  • lens temizliği olmassa dvd rom değişecek.
  • ya neden bilmiorm ben 0 aldığım xbox uma batman i takıorm harddisk ime yüklerken yarıda bu hata clean disc dio unreadeble fln bişiler dio cd yi kolonya arko neyle temizledisem okumadı
  • Yazdırma hızı yüksekse dvdler bu problemi verebilir.
  • update yaptın mı?
  • yok ya hep 4x le yazıyorum modern warfare 2 yi sorunsuz bitirebildim allahtan hata vermedi ama fifa 10 da maçın ortasında rastgele hata veriyor... dvd yi açmayı düşünüyorum bende...
  • 4x falza hızlı 2.4x le yazmayı öneririm.
  • yazdırma hızı 2x2.4 olmalı her zaman, ayrıca yazdırdığımız medya ve dvdromda çok önemli.. Eski dvdromun toshiba idi yazdırdığım biçok oyunda o hatayı donma olayını yaşadım.. Yaklaşık 1 yıldır samsung dvdrom kullanıyorum bi kez bile hata almadım. Medya olarakta verbatim kullanıyorum
  • Arkadaşlar DVD yazmada hangi programı kullanıyorsunuz? Ben Clone CD kullanıyorum ve 2.4X ( Verbatim kullanıyorum ) olarak yazıyorum ve bu sorunlar bende de oluyor acaba başka tavsiye edeceğiniz program varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokseltr

Arkadaşlar DVD yazmada hangi programı kullanıyorsunuz? Ben Clone CD kullanıyorum ve 2.4X ( Verbatim kullanıyorum ) olarak yazıyorum ve bu sorunlar bende de oluyor acaba başka tavsiye edeceğiniz program varmı?

IMGBurn
  • ImgBurn 0 Hata ( Şimdiye Kadar ) Yaklaşık 60 adet oyun çekmişimdir. Verbatim Disc..
  • fiyatı düşük diye 50 tane decodisc almıştım. Şimdi 1 tane oyunu çekerken en azından 2 tane dvd boşa gidiyor. Verbatim alacağım bundan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.