Bildirim
Xbox 360 donma problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: wederson
xbox 360'ım pes2008 oynarken dondu yeniden ba$lattım sorun yoktu 3-4 gün sorunsuz oynadım ama son iki gündür 5 dk bir kilitleniyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim
Hangi model XBOX ? -
ntsc-uquote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditorequote:
xbox 360'ım pes2008 oynarken dondu yeniden ba$lattım sorun yoktu 3-4 gün sorunsuz oynadım ama son iki gündür 5 dk bir kilitleniyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim
Hangi model XBOX ? -
quote:
Orijinalden alıntı: wederson
ntsc-u
Alıntıları Gösterquote:
ntsc-u
Model dedim region demedim ? -
hayır evladım modelini sormuş region ını değilquote:
ntsc-u
Alıntıları Göster -
walla cok anlamam ama military pack 14-10-06 çıkı$lı yazıyor modeli nerede yazarquote:
Orijinalden alıntı: Miex
hayır evladım modelini sormuş region ını değil
Alıntıları Göster -
quote:
walla cok anlamam ama military pack 14-10-06 çıkı$lı yazıyor modeli nerede yazar
Alıntıları Gösterquote:
walla cok anlamam ama military pack 14-10-06 çıkı$lı yazıyor modeli nerede yazar
Eski modelse 3K ye doğru gidiyorsun galiba tam emin değilim ama 3K vermeden önce makinalar kitlenir, donar vs...vs... -
o zaman hayırlı uğurlu olsun:Dquote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditorequote:
Eski modelse 3K ye doğru gidiyorsun galiba tam emin değilim ama 3K vermeden önce makinalar kitlenir, donar vs...vs...
Alıntıları Göster -
bu sorunla bu sabah karşılaştım dante s inferno oynarken biyerde dondu aleti kapadım tekrar açtım 2 3 defa hep aynı yerde oyun dondu aleti alalı 1 ay olmadı jasper alet başka hiçbir oyunda böle bir sorunla karşılaşmadım sorun oyundan mı yoksa 3 k habercisimi ?quote:
o zaman hayırlı uğurlu olsun:D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: pratica
bu sorunla bu sabah karşılaştım dante s inferno oynarken biyerde dondu aleti kapadım tekrar açtım 2 3 defa hep aynı yerde oyun dondu aleti alalı 1 ay olmadı jasper alet başka hiçbir oyunda böle bir sorunla karşılaşmadım sorun oyundan mı yoksa 3 k habercisimi ?
Evvela sahte oyunmu oynuyon helal mi ? Onu bi de bize. Değil Casper-ül modeli en kıytırık modeller bile bu hatayu etmemiştir bu kadar süre içinde. Tek oyunda donarise oyundandur bilirim. -
Bu başlığın biraz altında yer alan ''3k habercisi mi?'' (http://forum.donanimhaber.com/m_37628739/tm.htm)quote:
bu sorunla bu sabah karşılaştım dante s inferno oynarken biyerde dondu aleti kapadım tekrar açtım 2 3 defa hep aynı yerde oyun dondu aleti alalı 1 ay olmadı jasper alet başka hiçbir oyunda böle bir sorunla karşılaşmadım sorun oyundan mı yoksa 3 k habercisimi ?
Alıntıları Göster
başlığı sizin sorularınızı yanıtlayacağını düşünüyorum. -
Benim jasper de bırak playeri,hdd'den oyun oynarken donuyor ara sıra,garip bir durum.quote:
Orijinalden alıntı: Sea_wolf
Bu başlığın biraz altında yer alan ''3k habercisi mi?'' (http://forum.donanimhaber.com/m_37628739/tm.htm)
başlığı sizin sorularınızı yanıtlayacağını düşünüyorum.
Alıntıları Göster -
Evvela sahte oyunmu oynuyon helal mi ? Onu bi de bize. Değil Casper-ül modeli en kıytırık modeller bile bu hatayu etmemiştir bu kadar süre içinde. Tek oyunda donarise oyundandur bilirim.quote:
Orijinalden alıntı: faho
Benim jasper de bırak playeri,hdd'den oyun oynarken donuyor ara sıra,garip bir durum.
Alıntıları Göster
quote:
evet oyunlar sahte donması bu yüzdenmidir?
-
quote:
Evvela sahte oyunmu oynuyon helal mi ? Onu bi de bize. Değil Casper-ül modeli en kıytırık modeller bile bu hatayu etmemiştir bu kadar süre içinde. Tek oyunda donarise oyundandur bilirim.
quote:
Riplenirken/indilirken/yazarken olan dosya bozuklukları donmaya sebebiyet veriyor. Aslında oyun cöküyor, xbox ta kalakalıyor öylece. Dvdden Hddye kopyalanmış bile olsa dvddeki belli miktardaki bozukluğu görmezden geliyor xbox. Bu nedenle hddye de hatalı olarak kopyalanmış oluyor. Sürekli olmuyorsa onun dışında takılma olayları normaldir. Hele ki bir de aynı oyunun aynı yerinde yapıyorsa oyunun bozuk demektir.
-
çok teşekkür ederim büyük bir sıkıntıdan kurtuldum ps3 mü alsaydım çelişkisine düşmüştümquote:
Orijinalden alıntı: Deathcallsdeathquote:
Evvela sahte oyunmu oynuyon helal mi ? Onu bi de bize. Değil Casper-ül modeli en kıytırık modeller bile bu hatayu etmemiştir bu kadar süre içinde. Tek oyunda donarise oyundandur bilirim.
quote:
Riplenirken/indilirken/yazarken olan dosya bozuklukları donmaya sebebiyet veriyor. Aslında oyun cöküyor, xbox ta kalakalıyor öylece. Dvdden Hddye kopyalanmış bile olsa dvddeki belli miktardaki bozukluğu görmezden geliyor xbox. Bu nedenle hddye de hatalı olarak kopyalanmış oluyor. Sürekli olmuyorsa onun dışında takılma olayları normaldir. Hele ki bir de aynı oyunun aynı yerinde yapıyorsa oyunun bozuk demektir.
Alıntıları Göster
-
kendi kendini öldüren cihaz'dan herşey beklenir.quote:
çok teşekkür ederim büyük bir sıkıntıdan kurtuldum ps3 mü alsaydım çelişkisine düşmüştüm
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: uqur_dn
kendi kendini öldüren cihaz'dan herşey beklenir.
-
merhaba arkadaşlar bende Xbox 360 Slim 250 Gb olan modeli var arada bir donma oluyor oyunlarda cihazı kapatıp tekrar açmam gerekiyor acaba ciddi bir sorunumu var bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. daha cihazı alalı 2 ay olmadı neden donabilir sizcequote:
Orijinalden alıntı: onboardxquote:
Orijinalden alıntı: uqur_dn
kendi kendini öldüren cihaz'dan herşey beklenir.
Alıntıları Göster
-
bende bugün gta ıv multiplayer oynarken dondu.kapattım açtım çalıştı tekrar.sorun nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: ZaibatsuTURK
merhaba arkadaşlar bende Xbox 360 Slim 250 Gb olan modeli var arada bir donma oluyor oyunlarda cihazı kapatıp tekrar açmam gerekiyor acaba ciddi bir sorunumu var bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. daha cihazı alalı 2 ay olmadı neden donabilir sizce
Alıntıları Göster -
konu 2008'de açılmış. Ara sıra bu gibi sorunlar cep telinde bile olur, kronik hale gelmediyse çok takıntı yapılmaması taraftarıyım.quote:
Orijinalden alıntı: fpsproxx98
bende bugün gta ıv multiplayer oynarken dondu.kapattım açtım çalıştı tekrar.sorun nedir ?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox türkçe oyunlar
- grand theft auto vi çıkış
- the witcher 4. sezon ne zaman
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- en iyi hayatta kalma oyunları
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X