Şimdi Ara

Xbox 360 e kasa açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim Eskiden elimde 360 slim vardı 250 GB içinde aurora saveler profilim falan da vard vsvs. Bozuldu sonra ikinci el jtaglı e kasa cihaz aldim ki sıfırları yok zaten biliyorsunuz yeni aldığım cihaz açtığımda oyunlar kısmında sade bazı oyunlar ve xex vardı neyse bende dedim zaten elde herşeyi hazır eski bir 250 GB HDD onu takayım kullanırım dedim taktım cihaz normal açıldı xex menüden girdim zaten eski slim HDD si olduğu içinde Aurora dashlaunch falan vardı hepsinin normal bi şekilde ayarladım Aurora dashlaunch tan otomatik açmaya ayarladım dashlaunch tan fan hızını da ayarladım bi kaç oyunda açtım herşey normaldı sonra cihazı yeniden başlattım Aurora ya girmedi ama dashlaunch fan hızı ayarladığım gibi çalışıyordu xex menüden Aurora ya girdim profilim eski slim savelerim oyunlarım duruyordu sonra dedim bi cihazın orjinal sistemine bi giriş yapayım dedim baktım herşey ingilizce olmuş ama dil kısmında Türkçe seçili sonra cihazı kapattım 1 2 saat sonra açmaya çalıştım cihaz çalışıyor güç tuşu ortası yeşil ama ekran gelmiyor HDD söktüm çalıştırdım yine gelmedi eski HDD sini taktım yine gelmedi başka TV de denedim 3 4 tane HDMI kablo denedim sonuç aynı bi de şöyle garip birşey farkettim dashlaunch ta ayarladığım fan hızı hala aynı şekilde çalışıyor ister eski HDD olsun ister yeni HDD olsun ister HDDsiz olsun fan hızı hala aynı şekilde çalışıyor ama görüntü yok bu üçüncü Xbox 360 hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım yardım ederseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse kendim hallettim konuyu silebilirsiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.