Abiler niye böyle yapıyonuz? İnsaflı davranın biraz. Bu model ülkemizde çok yok!!! Zaten eski kasa sıfır bir xbox 360 250 GB 680 TL civarında!! Bu ise yeni kasa, bir artısı yok ama daha şık. Lütfen biraz insaf... Yani madem anlamıyorsunuz piyasadan, bari benim önümü kapatmayın...
Alacak olan varsa 600 e bırakırım...
İyi günler...
Bimeksten 250 GB slim icinden skrim, halo 3, forza 4 cikiyor 560'a aldim. Skrimi 30a sattim digerlerinide 15-30a satiyorum. 485 liraya sifir garantili kapali slim aliniyor. Fiyat acilmis kutu ve kullanilmamis olunca 400e kadar dusuyor. En fazla 500 eder diyorum. Ki insanlar pek farki yok diye slim tercih edebilirler. Ayrica kullanilmis slimler max 350ye gidiyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: slovenya
Bimeksten 250 GB slim icinden skrim, halo 3, forza 4 cikiyor 560'a aldim. Skrimi 30a sattim digerlerinide 15-30a satiyorum. 485 liraya sifir garantili kapali slim aliniyor. Fiyat acilmis kutu ve kullanilmamis olunca 400e kadar dusuyor. En fazla 500 eder diyorum. Ki insanlar pek farki yok diye slim tercih edebilirler. Ayrica kullanilmis slimler max 350ye gidiyor hocam
Ama ne zaman aldınız??? Onu hiç yazmamışsınız... Dolar şuan uçmuş bir şekilde. Dediğiniz fiyata şuan SADECE CİHAZ 4 GB 520 TL... Lütfen güncel bilgi veriniz... İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim...
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_salih
quote:
Ama ne zaman aldınız??? Onu hiç yazmamışsınız... Dolar şuan uçmuş bir şekilde. Dediğiniz fiyata şuan SADECE CİHAZ 4 GB 520 TL... Lütfen güncel bilgi veriniz... İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim...
Hocam bana standart fiyati soyluyorsunuz. Siz bir urun alirken 5 tane siteye baksaniz bir tanesi gercek indirimde oluyor zaten, bimekste %25 var demeyin o her zaman var. Siz bilirsiniz hocam ben sadece gidebilecegi fiyati soyluyorum, 500'e satamayabilirsiniz belki.
quote:
quote:
quote:
Hocam bana standart fiyati soyluyorsunuz. Siz bir urun alirken 5 tane siteye baksaniz bir tanesi gercek indirimde oluyor zaten, bimekste %25 var demeyin o her zaman var. Siz bilirsiniz hocam ben sadece gidebilecegi fiyati soyluyorum, 500'e satamayabilirsiniz belki.
Maalesef sizin dediğiniz gibi olmuyor... Bugün gittim vatana ps3 slim 320 GB beyaz sordum ve cevapları şuydu "internette stokta olmayan ürünü başka şehirde olsa bile getirtemeyiz" Yani sizin dediğiniz 599 TL maalesef hikaye...
Bu son cikan E kasa da optik ses cikisi yok diye biliyorum 400 tl den kurus fazla vermem sahsen.
quote:
Orijinalden alıntı: Xbox One
Bu son cikan E kasa da optik ses cikisi yok diye biliyorum 400 tl den kurus fazla vermem sahsen.
Tamam hocam sen bildiğin gibi yap... 400 TL ye bul aynı özellikte ben alacam...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xbox One
Tamam hocam sen bildiğin gibi yap... 400 TL ye bul aynı özellikte ben alacam...
Alıntıları Göster
Ben ugrasmiycam hocam, insallah satarsiniz 500un uzerine ama 500u bile beklemiyorum.