Şimdi Ara

Xbox 360 Elite Fw den orjinale dönüş..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan Arabistandayım ve Xbox 360 Elite aldım.Buradaki cihazların hepsi FW'li.Orjinal halini bulmak neredeyse imkansız.Bu işin uzman arkadaşlarıma kafama takılan bazı soruları sormak istiyorum.

Öncelikle almış olduğum makinayı henuz hiç internete bağlamadım.Dolayısıyla okuduğum diğer mesajlardan anladığım kadarı ile banlanma riski henüz yok.Buna göre ilk sorum ;

- Cihazı Orjinal yani FW'siz haline geri çevirmem mümkünmüdür ? Eğer mümkünse nasıl ?

- Eğer orjinale döndürmek mümkünse ;
    Cihaz Sata Hard Disk ve Sata DVD kullanıyor.Yine daha önceki mesajlardan okuduğum kadarı ile ( yanlışlarım olabilir mazur görün sadece beyin cimlastiği yapıyorum ) Fw denilen şey cihazın DVD'sine yapılan bir olay.Burada cihazın Orjinal DVD side satılıyor.Buradan alabilceğim Yeni DVD ye orjinal yazılım atılırsa şuan mevcut olan FW li DVD ROM tak çıkar mantığı ile değiştirilip hem FW li Hem FW siz makina elde edilebilirmi ?

Bu soruları sormamın temel amacı İstanbulda bir çok arkadaşımın online oyun oynuyor olması ve benimde sorunsuz şekilde onların arasına katılma amacım.Öncelikli hedefim tabiki cihazı orjinal haline döndürebilmek.Fakat okuduğum mesajlara göre eğer orjinal yazılımını atmak mümkünse kinci seçenek neden olmasın.Sorduğum ikinci sorum tamamen varsayımdan ibaret ama birinci sorunun olması gerektiğiini düşünüyorum.Çünkü Orjinal FW yapılmamış cihazın yazılım arızası olduğunda yeniden yüklenebilir olması gerektiğini düşünüyorum.Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Daha öncede buna benzer sorular sorulmuş ama cevaplar hep askıda kalmış.Net cevaplar bulamadım.

Şimdiden Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
    Saygılar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shiftdel -- 16 Ağustos 2010; 6:16:36 >

• Bildiğim kadarıyla mümkün değil yapılacak en akıllıca iş elite ini satıp slim almak zaten onlara fw atılamıyor.
  • Forumdan bu sorunu yanıtlayacak kapasitede(teknik bilgi olarak.) biri olduğunu sanmıyorum.
    Bilenler de açık açık anlatamazlar zaten. Sen cihazı buraya getir, Atik, Bilkons, Kahraman gibi pek çok yer kaldırır fw.' yi.
  • Evet Dediğin İşlem Yapılıyor.
    Tak Çıkar Yaparak Biri FW'li Diğeri Orjinal 2 DvdRom Kullanabilirsin.
    Benim Eski Konularımı Kurcalarsan Daha Ayrıntılı Açıklamalara Ulaşabilirsin.
    Sanırım Bu Forumdan Bu İşi Yapan bi Tek Ben Varım.
    Kendin Yapmaya Kalkışırsan Rom'un Elinde Patlama Olasılığı Var.
    Ayrıca Adana'da Dükkanım Var, Gelir veya Gönderirsen 35 TL'ye Hallederim
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim,gelince türkiye'ye bakıcam artık.

quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Evet Dediğin İşlem Yapılıyor.
    Tak Çıkar Yaparak Biri FW'li Diğeri Orjinal 2 DvdRom Kullanabilirsin.
    Benim Eski Konularımı Kurcalarsan Daha Ayrıntılı Açıklamalara Ulaşabilirsin.
    Sanırım Bu Forumdan Bu İşi Yapan bi Tek Ben Varım.
    Kendin Yapmaya Kalkışırsan Rom'un Elinde Patlama Olasılığı Var.
    Ayrıca Adana'da Dükkanım Var, Gelir veya Gönderirsen 35 TL'ye Hallederim

sizinle itişime geçerim istanbula döndüğümde , size özel bir soru sorayım.
    Buradan DVD-Rom almama gerek varmı yoksa oradada çözebilirmiyim.Fiyatları ortalama ne kadar?
    Teşekkürler.

• Ban geldiği zaman dvdrom a değil donanıma geliyor.. Dolayısı ile çift dvdrom kullanıp hem fw li hem orjinal takılmaya kalkarsanız banı gene yersiniz. Fw li kullanırken internete bağlı olmamak işi çözer belki ama öyle birşeyle uğraşacağınıza ya tamamen orjinalci olun yada kopya kullanın diyorum.

Ban konusu ise tesaduf yeğenim yaklaşık 30 aydır live de.. oyunları çıktığı gibi indirip günde 5 saat oynuyor fakat ban yemedi.. Forumda ise üçüncü ay ban yiyen insanlar mevcut.. O bakımdan kimsenin yorumunu dikkate almayın. Herkez fikrini söylüyor gerçekleri değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 20 Ağustos 2010; 13:07:16 >
  • "shiftdel"
    Dostum Burada DvdRom Fiyatları 50-70 TL Arasında Değişiyor....
    Orada Daha Ucuza Bulursan Oradan Almanı Tavsiye Ederim...
    Alacağın DvdRom'da cFW Olması Birşeyi Değiştirmez...

"moffaka"
    Dostum Ban Donanıma Gelmiyor...
    MikiSoft Cihazın IP Adresini Alıyor ve Ban Koyuyor.
    Cihazın KV Kodu Bansız Bir KV Kodu İle Değiştirilerek Ban Kaldırılabiliyor.
    Bu Arada Yabancı Sitelerde 1 KV Kodu 70$'dan Başlayan Fiyatlarla Satılıyor... Ama Bence Değmez...

Ban Tespitine Gelince; Orj FW İle Girince Zaten Tespit Edilecek Bişe Kalmadığından Sorun Yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.