Şimdi Ara

Xbox 360 Fifa 2011 Ultimate Team İF yardım.. !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mesajı yanlış yere actıysam özür diliyorum ve konuya geciyorum.
    Ben önceden beri bir pes oyuncuyum ve bu sene fifa oyanamaya basladıktan sonra pes oynamaz oldum ve ultimate team la tanıştım. Daha fazla detaya girmeden konuya giriyorum. Şimdi trading kısmından hepinizin bildiği gibi oyuncu alınıyor ve bazı oyuncuların siyah olduğu gözüküyor yani stats ları artmış öncelikle yanılmıyorsam bu oyunculara ''İF'' adı veriliyor. Peki bu İF leri nasıl yapıyorlar. tek öğrenmek istediğim konu bu yani bir taktiğimi var oyuncuların statslarını arttırma yolları var yine tradingden girip ordan kart alınıyor ama sadece bir maclık oluyo kalıcı olması icin ne yapmam gerekiyor..
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler DH Ailesi..

• if = in form

her hafta en iyi performans gösteren oyunculardan kurulu bir kadro yayınlanıyor. ilk 11 artı yedekler olarak.

bu kadroya giren oyuncuların çeşitli özelliklerinin artırılmış versiyonları o haftaki paketlerin içinden sınırlı sayıda çıkıyor.

yoksa özellik arıtma gibi bir durum yok yani.
  • Peki bunlar sadece kartta mı kalıyor yani formalite icabı mı, yoksa oyuncuya yansıyor mu?
  • teşekkürler peki bu İF diye bahsettiğimiz oyuncular siyah oluyor dimi kartları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alleqrolaw

teşekkürler peki bu İF diye bahsettiğimiz oyuncular siyah oluyor dimi kartları ?

evet. siyah oluyor diğer özellikleri artırılmış olanlar tek maçlık oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Peki bunlar sadece kartta mı kalıyor yani formalite icabı mı, yoksa oyuncuya yansıyor mu?

oyuncuya yansıyor tabi ki yoksa millet sırf görüntüye o kadar coin verir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.