Şimdi Ara

XBOX 360 FİRMWARE LT 3.0 FAT&SLİM İŞLEMİ BURADA UYGUN FİYATA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
7
Favori
25.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Nintendo Wii ile ilgili yardımcı oluyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

Selamlar. Nintendo Wii ile ilgili yardımcı oluyor musunuz?

sadece xbox 360 ve ps3 le ilgili yardımcı olabilirim
  • x360 slim konsolumu kargo ile gönderdim fw 3.0 yükledi ve telefondan sürekli bilgi verdi kargo ücretide gidiş dönüş uygun oldu anlaşması varmış kendisine ilgisinde dolayı teşekkür ederim güvenilir bir satıcı tavsiye ediyorum
  • iyi günler 1175 dvd roma sahip xbox s me fw atabilitomusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krepss45

iyi günler 1175 dvd roma sahip xbox s me fw atabilitomusunuz

hayır hala test aşamasında o dvdormların fwsi test bittikten sonra 1175 dvdromlara fw başlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

hayır hala test aşamasında o dvdormların fwsi test bittikten sonra 1175 dvdromlara fw başlayacaktır

teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim ilginiz için

rica ederim her zaman satış ve desteğim var
  • Hafta içi kalın kasa xbox 360 için fw işlemi alışverişimiz oldu. Çok ilgili birisi. Fiyatlar uygun. Ürün ve hizmet iyi. Tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge Dredd -- 13 Ocak 2013; 20:10:51 >
  • Arkadaşla iki kez alışverişimiz oldu. Tavsiye ederim. Sorunsuz çalışırsınız.
  • xCixLandx(Ufuk) arkadaşımıza FW için konsolu yolladım. Cihaz ilk seri üretim olduğu için SPI denilen bir parça delinmeden FW yapılamıyormuş. Ben de riske girmeyip geri istettim konsolu.

Tek hatası, kontrolleri yaptıktan sonra cihazın montajını düzgün yapamamış olması. Cihaz geldiğinde ön paneldeki power tuşu ile DVD açma/kapama düğmeleri çalışmıyordu. Ya kendiliğinden kırılmış flex kablo, ya da montaj hatalı yapılmış. Tek sıkıntı bu idi.

Kargo konusunda elinden geldiğince yardımcı oldu sağolsun. Olabildiğince ucuz yolladım sayesinde, aynı şekilde de kargoyu yolladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 20 Ocak 2013; 11:50:22 >
  • Ufuk ile fw ve alışveriş işimiz olmuştu.Gayet ilgili biri.Hizmet sonrası arayarak destek de verdi.Tavsiye ederim.
  • YORUM YAZAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM MEMNUN KALDIYSANIZ NE MUTLU BANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

xCixLandx(Ufuk) arkadaşımıza FW için konsolu yolladım. Cihaz ilk seri üretim olduğu için SPI denilen bir parça delinmeden FW yapılamıyormuş. Ben de riske girmeyip geri istettim konsolu.

Tek hatası, kontrolleri yaptıktan sonra cihazın montajını düzgün yapamamış olması. Cihaz geldiğinde ön paneldeki power tuşu ile DVD açma/kapama düğmeleri çalışmıyordu. Ya kendiliğinden kırılmış flex kablo, ya da montaj hatalı yapılmış. Tek sıkıntı bu idi.

Kargo konusunda elinden geldiğince yardımcı oldu sağolsun. Olabildiğince ucuz yolladım sayesinde, aynı şekilde de kargoyu yolladı.

kendisi ile 3 gün boyunce telefonda görüştük her türlü destek bilgi verdim ilgilendim gönderdiği xbox orjinal olduğu için son update yapmış ve dvdrom bilgileri değiştiği için unlock işlemi olmadan fw işlemi yapılamıyor kendisine delme işleminin riskli olduğunu bu bilgileri kendisine söyledim bana dedi madem delme işlem olacak ozaman xbox ı toplayıp gönderin dedi bende topladım gönderdiğim gün yoğunluktan karışıklık oldu başka kapak takılımış onun için ön taraftaki dokunmatik düğme ve dvdrom açma düğmesi çalışmamış kendisine bu durumu anlattım ve özür diledim kabul etti

ayrıca normalde kendisinin kargo anlaşması olmadığı için indirimsiz göndericekti kargo konusunda gidiş dönüş % 30 a yakın indirim yaptırdım 3 gün boyunca sürekli ilgilendim her durum için bilgi verdim

eğer ben sorunlu satıcı olsaydım bu konudaki olumlu yorumlar yerine olumsuz yorumlar yazılırdı demekki işimi düzgün yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 22 Ocak 2013; 17:56:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

xCixLandx(Ufuk) arkadaşımıza FW için konsolu yolladım. Cihaz ilk seri üretim olduğu için SPI denilen bir parça delinmeden FW yapılamıyormuş. Ben de riske girmeyip geri istettim konsolu.

kendisi ile 3 gün boyunce telefonda görüştük her türlü destek bilgi verdim ilgilendim gönderdiği xbox orjinal olduğu için son update yapmış ve dvdrom bilgileri değiştiği için unlock işlemi olmadan fw işlemi yapılamıyor kendisine delme işleminin riskli olduğunu bu bilgileri kendisine söyledim bana dedi madem delme işlem olacak ozaman xbox ı toplayıp gönderin dedi bende topladım gönderdiğim gün yoğunluktan karışıklık oldu başka kapak takılımış onun için ön taraftaki dokunmatik düğme ve dvdrom açma düğmesi çalışmamış kendisine bu durumu anlattım ve özür diledim kabul etti

ayrıca normalde kendisinin kargo anlaşması olmadığı için indirimsiz göndericekti kargo konusunda gidiş dönüş % 30 a yakın indirim yaptırdım 3 gün boyunca sürekli ilgilendim her durum için bilgi verdim

eğer ben sorunlu satıcı olsaydım bu konudaki olumlu yorumlar yerine olumsuz yorumlar yazılırdı demekki işimi düzgün yapıyorum

Telefonda şu cümleyi sarfettikten sonra, iş maalesef yanlışlık boyutunu aşıyor. "Sorumsuzluk" olmuş oluyor :

"Siz o tuşları kullanıyor muydunuz ki ? İnsanlar, konsolu açma/kapama ve DVD açma/kapama için genellikle XBOX kolunu kullanıyorlar."

Ayrıca, Pandora Teknoloji ile yaptığım görüşmeden bir kesit :

"O düğmelerin çalışmasını sağlayan flex kablo, kırılıp tekrar bantlanmış."

Şurada bir yanlış anlaşılma olmuş :

"Yoğunluktan karışıklık oldu başka kapak takılımış onun için ön taraftaki dokunmatik düğme ve dvdrom açma düğmesi çalışmamış kendisine bu durumu anlattım ve özür diledim kabul etti."

Ben kabul etmedim hiçbir şeyi. Sayenizde 40 TL ek masraf çıktı. Bir tek kargo konusunda yardımcı oldunuz, o kadar. Zaten gidiş/geliş kargo ücretini de ben ödediğim için kargo konusu konu dışında kalıyor maalesef.

Ben size XBOX'ı nasıl teslim ettiysem, o şekilde teslim almak isterdim. Bu işler kişisel bir şekilde olmuyor maalesef. Tavsiyem, işi bilen kişilerle en kısa zamanda kurumsal hâle gelmenizdir. Tek kişinin yaptığı hata oldukça pahalıya patlıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Ocak 2013; 13:01:58 >

• burdan admine sesleniyorum: mesajım niye silindi?
    konuya gelirsek; re6 ko op ta berbat olsada hızlı ve sorunsuz fw işleminde bir numara. Trabzon dan makineyi gönderdim açıkçası yeni aldığım makineyi gönderirken baya korkmuştum ama sorunsuz geri geldi 6 aydır kullanıyorum
    teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazseyfo -- 25 Ocak 2013; 11:55:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ufuk işini temiz yapan bir arkadaştır tavsiye ederim.
  • quote:

XBOX360 FAT oyun konsolları ve XBOX360 SLIM oyun konsolları için ixtreme LT+3.0 firmware yüklemeleri

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İŞİMİZ KALİTE VE GÜVENİN YERİ TECRÜBELİ İŞİNİ İYİ YAPAN PROFESYONEL KİŞİLERLE İŞ YAPIN İŞİ BİLMEYEN İNSANLARA

FW YAPTIRMAYIN TECRÜBELİ EKİBİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ

ARCADE ELİTE SLİM KONSOLLARINIZA FW İŞLEMLERİ YAPILIR FW 3.0 YAPILIR İŞLEM BİTTİKTEN SONRA AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO ÜCRETİ %50İNDİRİMLİ GÖNDERİYORUM

MÜŞTERİ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN MSN YE EKLEYİN

7/24 online destek

iletişim adresi mail veya skype remix_gs_ufuk_3@hotmail.com

KARGO ÜCRETLERI ADRES ALIM VE TESLİM ÜCRETI

ARAS KARGO 5.90

YURTİÇİ KARGO 6.50 tl

Firmware

LİTEON BENQ SAMSUNG FARKETMEZSİZİN HEPSİ FW 3.0 YAPILIR

Tüm dvdrom modelleri için en güncel Firmware kurulumu yapılır

01.08.2011 ÖNCEKİ ÜRETİMLİ FWLİ SLİMLERİN UPDATE ÜCRETİ 30 TL DİR

01.08.2011 ÖNCEKİ ÜRETİM ORJİNAL SLİMLERİN FW ÜCRETİ 60 TLDİR

01.08.2011 sonrası üretimli 1175 16d5 dvdromlu slimlere fw işlemi başlamıştır

[imagehttp://www.360drives.com/images/dvd-drives.jpg][/simage]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    yaptırdıktan sonra xbox livede banlanma durumumuz nedir peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWN BX -- 28 Ocak 2013; 14:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

yaptırdıktan sonra xbox livede banlanma durumumuz nedir peki

3 yıldır ban olayı yok ama olmayacağı anlamına gelmez fw li konsol ile live giren herkes bu riski kabul etmiş oluyor banlanana kadar live ın tadını çıkartın
  • 01.08.2011 sonrası üretimli 1175 16d5 dvdromlu slimlere fw işlemi başlamıştır
  • quote:

01.08.2011 sonrası üretimli 1175 16d5 dvdromlu slimlere fw işlemi başlamıştır

İşlem ücreti nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.