Şimdi Ara

XBOX 360 FİRMWARE LT 3.0 FAT&SLİM İŞLEMİ BURADA UYGUN FİYATA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
7
Favori
25.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TayfunT

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

01.08.2011 sonrası üretimli 1175 16d5 dvdromlu slimlere fw işlemi başlamıştır

İşlem ücreti nedir?

şuan ürün bekliyorum geldikten sonra belli olacak
  • merhabalar yapmış olduğumuz alışveriş ve fw işlemi sonucu memnun olduğum ilgili,temiz işçilik çıkaran sonuna kadar da güvenebileceğiniz bir arkadaştır kendisi daha öncede birkaç alışverişimiz olmuştur hiçbir sorun yaşamadım kendisi ile ilgisi ve titizliği ile kendisine teşekkür ederim satmış olduğu ve yapmış olduğu iş ile sonuna kadar ilgienen bir arkadaştır.hayırlı işler
  • Tskler.....cok ılgılı bır arkadas..Tavsiye ederim..
  • Kesinlikle güvenilir birisi. hızlı ve ilgili bir satıcı tüm detaylardan beni haberdar etti. kendisine çok teşekkür ederim.
  • Son derece güvenilir bir satıcı. . Hızlı ve hesaplı kargo da ekstrası. Satıcı ile İstediğiniz her zaman iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithat89 -- 10 Şubat 2013; 16:21:29 >
  • alışverişte herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu arkadaşın işlemi güzel herkese tavsiye ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just89 -- 23 Şubat 2013; 13:05:34 >
  • YORUM YAZAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE
  • 10.2012 üretim tarihli xbox360 Halo4 ed konsollar için fw işlemleri hala problemlimi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raist_tr

10.2012 üretim tarihli xbox360 Halo4 ed konsollar için fw işlemleri hala problemlimi hocam?

fwsi çıktı işlem yapacak chipi bekliyorum geldikten sonra cevap veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

10.2012 üretim tarihli xbox360 Halo4 ed konsollar için fw işlemleri hala problemlimi hocam?

fwsi çıktı işlem yapacak chipi bekliyorum geldikten sonra cevap veririm

Eyvallah üstat hayırlı haberleri bekliyorum.
  • bende konsola fw 3.0 yaptırmak istiyorum konsol üretimi 2011 8 ay sonrası dvd rom internetten baktığım kadarıyla benq ama o 1770 li olan numarasını bilmiyorum orjinal kullanıcısıyım güncellemeleri aldım bu konsola fw atılır mı ? riskleri diğerleriyle aynımı ? birde fiyatı kaç tl ?sorularıma cevap verirseniz ona göre kendimi ayarlayıp fw işlemini yaptıracağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edd121

bende konsola fw 3.0 yaptırmak istiyorum konsol üretimi 2011 8 ay sonrası dvd rom internetten baktığım kadarıyla benq ama o 1770 li olan numarasını bilmiyorum orjinal kullanıcısıyım güncellemeleri aldım bu konsola fw atılır mı ? riskleri diğerleriyle aynımı ? birde fiyatı kaç tl ?sorularıma cevap verirseniz ona göre kendimi ayarlayıp fw işlemini yaptıracağım...

1175 dvdromların fw işlemi ve ücreti farklıdır şuan için ürün bekliyorum geldikten sonra ücreti belli olacak bilgi veririm
  • son durum nedir geldi mi cihazınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edd121

son durum nedir geldi mi cihazınız ?

hala bekliyorum yurtdışında sorun çıkmış beklemeye almışlar
  • peki benim cihazıma fw 3.0 atılır mı ?
  • işlem başladımı üstadım ilk mesajı ayın 17'sinde güncellemişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

Bu mesaj silindi.
    ilan güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 26 Mart 2013; 20:34:19 >
  • quote:

işlem başladımı üstadım ilk mesajı ayın 17'sinde güncellemişsiniz

yurtdışı ile görüşmeler devam ediyor kısa sürede bilgi vericem
  • Bende bi xbox mu alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XthorX -- 28 Mart 2013; 22:52:55 >
  • Alışveriş ve sonrasında ilgi alakası harika,kesinlikle güvenilir bir üye.Herkese tavsiye ederim ufuk u.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.