Şimdi Ara

XBOX 360 FİRMWARE LT 3.0 FAT&SLİM İŞLEMİ BURADA UYGUN FİYATA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
7
Favori
25.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

yani online da banlanmıyorsun öyle mi?

ban olayı hakkında garanti veremem bekli yarın belki 1 ay sonra banlarsın belkide hiç banlanmasınız bu biraz şans işi zaten fw veya xkey ile live a giriyorsan bu riski kabul ettin demektir

ama herkes xkey ile banlanma şansı %0 diyorlar, yalan mı söylüyorlar
  • quote:

quote:

quote:

yani online da banlanmıyorsun öyle mi?

ban olayı hakkında garanti veremem bekli yarın belki 1 ay sonra banlarsın belkide hiç banlanmasınız bu biraz şans işi zaten fw veya xkey ile live a giriyorsan bu riski kabul ettin demektir

ama herkes xkey ile banlanma şansı %0 diyorlar, yalan mı söylüyorlar

onlar microsoftta mı çalışıyor yada nerden biliyor xkey ile ban olmadıgını microsoft isterse bugün bütün fwli ve xkeyli xboxları banlar %0 yazan kişileri görürüm ozaman banlanınca ağlamayın ozaman

• 2011 xbox var. Resmini ekledim.
    250 gb HDD var. dolu dolu oyun yükletsem. Oluru nedir? Oyun listesi var mıdır
  • Bu islemi yapan aydinda mi? Aydin merkezde oturuyorum pm atarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki için uygun çip bekliyorum. Umarım iyi iş çıkarır
  • 2011 10. ay üretilen bir xbox var elimde acaba fw olur mu ve olursa fiyatı nedir ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: besmelesiz

2011 10. ay üretilen bir xbox var elimde acaba fw olur mu ve olursa fiyatı nedir ? teşekkürler

evet yapılır chip fw işlemi yapıyoruz 150 200 tl arası tutar
  • Ufuk bey için fazla söze gerek yok gerçekten ilgili dürüst işine özen gösteren titiz birisi, bende forumda diğer arkadaşlar gibi tereddüt etmiştim ama güven verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraiser

Ufuk bey için fazla söze gerek yok gerçekten ilgili dürüst işine özen gösteren titiz birisi, bende forumda diğer arkadaşlar gibi tereddüt etmiştim ama güven verdi.

yorum için teşekkürler memnun kaldıysaniz ne multu bana tekrar görüşmek üzere :)
  • quote:

quote:

Ufuk bey için fazla söze gerek yok gerçekten ilgili dürüst işine özen gösteren titiz birisi, bende forumda diğer arkadaşlar gibi tereddüt etmiştim ama güven verdi.

yorum için teşekkürler memnun kaldıysaniz ne multu bana tekrar görüşmek üzere :)

Üretim tarihi 03.28.2011 olan konsola FW yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

quote:

Evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

Şu ucuz olandan değil mi ? Çip filan değil.

• quote:

Şu ucuz olandan değil mi ? Çip filan değil.

evet
  • hocam 2.el bi xbox alayım diyorum tüm oyunları sorunsuz oynamak için hele ki son çıkan oyunları ne almamı önerirsiniz xbox hakkında hiç bilgim yok fiyat sınırım 350 tl eğer zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

hocam 2.el bi xbox alayım diyorum tüm oyunları sorunsuz oynamak için hele ki son çıkan oyunları ne almamı önerirsiniz xbox hakkında hiç bilgim yok fiyat sınırım 350 tl eğer zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim

PMDEN KONU HAKKINDA CEVAP VERDİM
  • Benim çip gelmedi mi. Pm de göndermiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

Benim çip gelmedi mi. Pm de göndermiştim

bana pm gelmedi chipler diğer işlem için gönderen müşterilere takıldı yeni stok bekleniyor

• Hocam xbox360 da update yaptığım için FW gitti. Tekrar fw yaptırmak istiyorum. Aleti arkadasımdan aldım. üretim tarihini falan bilmiyorum. Adresini ve telefonunu verirsen göndermek istüyorum: Ücretini de söyleyebilirsen sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolkanadam

Hocam xbox360 da update yaptığım için FW gitti. Tekrar fw yaptırmak istiyorum. Aleti arkadasımdan aldım. üretim tarihini falan bilmiyorum. Adresini ve telefonunu verirsen göndermek istüyorum: Ücretini de söyleyebilirsen sevinirim. Teşekkürler

pmden gerekli bilgilendirmeyi yaptım cevap bekliyorum

• 2013 üretim garantili Xbox um var Fw işlemi kaç tl ye oluyor. kusura bakmayın son 3-4 aydır fazla zamanım olmadığı için ilgilenemedim Fw işlemiyle.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.