Şimdi Ara

Xbox 360 GamerTag

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360 kullananan arkadaşlar Xbox 360 Live'da sohbet ve mesajlaşma yapabiliriz. Buraya Gamertag'lerinizi yazarsanız orada da görüşebiliriz..

GamerTag: Jakobyen

• arkadaşım türkiye seçeneği yok malesef...

diğer ülkelerin seçenekleriyle girebilirim de posta kodu zart zurt ne bi tane örnek verirsen ben gireyim bi ara

bi kaçda oyun demosu indirirz hem
  • ereneren şu fight night round u indirirsen sana zahmet kısa bir inceleme yaparsan sevinirim.Ben de HDD olmadığı için indiremiyorum.
  • figh night round un grafikleri baya iyi demosunu görmüştüm ama benim için 2 dövüş oyunlarındaki performans pek önemli değil çünkü kısmen 2 boyutlu ve alan minicik olduğu için grafiklere abanmak çok kolay
  • ereneren, Adres örneği bu şekil olabilir.

Adres: 1 Golden Square
    Posta Kodu: W1F 9DJ
    Sehir: London
    Ulke: UK
    Tel: 20 7434 1215

Bu verdiğim bilgiler Virgin Radio Londra adresi Ingiltere posta kodları bu şekilde oluyor genelde (W1F 9DJ) gibi..

GORGEOUS arkadaşım oyun indiremiyorsun belki ama Live'a kayıt olabilirsin ..

Bu arada Şu an toplam 9 oyun demosu var bende bunlardan screenshot'lar göndereceğim yakında..
  • teşekkürler djbald
  • sağol bilgi için Ereneren bende trailerlarını ve oyun içi vidyolarını takıp ediyorum grafıkler cok iyi gözüküyor.

sevgili djbald malesef live ede kayıt yaptıramam şu anda hdd olmadıgı için profıl kayıtı yapamam.memory kartı ile olu ama onada 60 70 vermek istemedim.hdd temin etmek istiyorum yakında.birde wireless almam gerekecek.gercekten xbox360 aksesuarları microsoftun bir satış politikası olmus.

eğer nba2k6 ve fight night round 3 demokarından ekran fotoğrafları koyarsan sevinirim.en kısa zamanda bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 15 Ocak 2006 17:40:09 >
  • 1-2 hafta içinde geliyorum bende live'e..
  • arkadaşlar DH live ciler olarak toplanalım sinerji yaratalımberbaer takılalım.bende cok yakında xbox360 ıma internt bağlantısını yapıp live alacağım şimdi bir güzel nickleri toplayalım.

devamı gelsin...

GORGEOUS...
  • evde ki adsl çok sakat

ama bakıcam bi çaresine

nickim : ereneren olur büyük ihtimalle
  • bende yakında halledecem işte şu ınternet bağlantı olayını nickim gorgeousyousuf olur gorgeous değil:)
  • ana bende de hdd yok olmicakmı şimdi bu.. ncikim cathedral ...demo falan indiremicezmi..
  • Oyun demo'ları 400mb ile 1,2GB arasinda değişiyor haliyle bir HDD lazım
  • djbald arkadas ben xboxlive a cok giriyorum orada bulusabiliriz,gamertag im mutlu755 dir bu arada bana pm atip msn ini verirsen görüs alis verisi yapabiliriz
  • selam arkadaşlar benim gamertag murat gundogan ekleyin görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 27 Ocak 2006 1:57:16 >
  • evet arkadaşlar iyi gidiyoruz.DH xbox360 cılar olarak berbaer live de takılmamız daha iyi olacaktır bence.birbirimizin msn adreslerini alarak daha iyi kontak kurarız.bende temin edebileceğim en kısa zamanda temin edip live de olacağım.iyi geceler...
  • Çok özendirdiniz.. İmzada GamerTag kullanmak yasaklansın :D
  • yasaklamak o konuyu daha da cazip sekle sokar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal -- 16 Ocak 2006 19:31:15 >
  • benim gamertag

Xbox 360 GamerTag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duro -- 16 Ocak 2006 14:18:39 >
  • benim nickname'im de cemnahit xboxlive'da ama yarın ancak elime Hard disk geçicek o yuzden su an yokum yarından sonra gorusuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 16 Ocak 2006 19:36:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.