Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm beyler sorun çözüldü oyunlarmış problem yeni aldığım oyunlar ve orjinal oyun taktıımda ne ses var nede donma saatlerce oynadım herkeze teşekkürü borç bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetaci

Yazılımsal bir problem olduğunu düşünmüyorum.Dvd romun açılması ve kapanması sonucu yeşil ışığın yanıp sönmesi normaldir.Dvd romun eject butonunun düzgün bir şekilde sabitlendiğini vs gibi şeyleri kontrol edin öncelikle.

O aklıma geldi, eject düğmesinde bi problem yok. Yeşil lambanın yanıp sönmesinin normal olduğunu biliyorum, ama normal olmayan sürekli yanıp sönmeye devam etmesi ve dvd yi okumaması. Ancak resetledikten sonra düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarnet -- 3 Ağustos 2009; 14:19:45 >
  • http://img1.loadtr.com/b-416642-.jpg

http://www.loadtr.com/416626-xbox_3601.htm

http://www.loadtr.com/416628-xboxc.htm

http://www.loadtr.com/416631-xboxcj.htm

http://www.loadtr.com/416633-fewfew.htm

Herkeze kolay gelsin ben xbox 360 ımı aldıgımda falconun içini keşfettim bir internet sitesinde yeni cıkan bir ekran kartında buna benzer bir sogutma sistemi gordum ve bende bunu keşfettim umarım begernirsiniz ben 4 ay oldu bunu yapalı defalarca test ettim kesinlikle sogutmasında %50 fark ediyor isterseniz nasıl yaptıgımı sizlerle daha detaylı bir şekilde anlarıtım hatta cok daha ihi bir fikrim var en kıssa zamanda gerçekleştiricem suanda pek zamanım yok

• Bende bir falcon boardlu elite editon var okul zamanı 1 haftada 2 saat falan tatil zamanıda haftada 7-8 saat civarı oynuyorum(1 saat oynadıktan sonra genelde kapatıyorum 2 saat oynadığım olmadı)Sizce 2k için soğutma sistemi vs. edinmeme gerek var mı?
  • Hayır kesinlikle soğutma yaptırma hiç bi faydası yok. nerden bildiğimi sorarsan, forumdan biliyorum su soğutmalılar bile gitti senin takcağın 2-3 fan mı kurtarıcak cihazı

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar, Atik eeltkronikte konsolunu tamir ettirip te uzun süre kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshamanTR

Hayır kesinlikle soğutma yaptırma hiç bi faydası yok. nerden bildiğimi sorarsan, forumdan biliyorum su soğutmalılar bile gitti senin takcağın 2-3 fan mı kurtarıcak cihazı

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar, Atik eeltkronikte konsolunu tamir ettirip te uzun süre kullanan varmı?

Öncelikle soğutma mod yaptırmakta fayda var, bu cihaz orjinal hali ile de kullanıldığında 3k veriyor, soğutmalı kullanıldığında da. Bir çok macun yenileme veya soğutma uygulayarak uzun yıllar kullanan kişiler mevcut, bu kadar yabancı ve türkiye için de yaygınlaşmış mod çeşitleri varsa muhakkak bir işe yarıyordur. Isı ölçer aletler ile yapılan modlar sonucunda cihazın ısınma değerleri düştüğü sabittir. Bu bile aslında yeterli olsada güvenilir ve uzman kişilere yaptırılan modlarda ben kesinlikle fayda görüyorum. En azından cihaz 3k verdiğinde acaba soğutma yapsam vermezmiydi gibi bir soru akıllarda kalmıyor...

Sizin sorunuza gelirsek, türkiyede bulabileceğin en sağlam tamir yeri desem yalan olmaz, cihazını tamir ettirip uzun zaman kullananlar var fakat 1 yıl gideceğini şahsen ben sanmıyorum. 6-8 ay arası cihaz hatasını tekrarlar.

Bu arada 1 kere 3k görmüş cihaz için soğutma uygulamak yalnıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 8 Ağustos 2009; 14:02:02 >

• Evet arkadaşlar benim xboxımda bozuldu, makinam ocak 2008 üretimli falcon board, grid oynarken takıldı sonra kapatıp açtım 3k verdi sonra kapatıp açtım e79 verdi, hdd hatası olarak geçiyor e79 ama bende hdd yok,bikaç hafta açmadım tatilden döndüm geçen gün,bugün yine açtım e79 falan yok direk 3k çıkıyor görüntü falanda gelmiyor sadece 3k, hata kodunu öğrenmek için senkronizasyon tuşuna basıp ejecte basıyorum , ilk bastığımda 4 ışık yanıp sönüyor, sonra kaç kere bassamda hep 4 ışık çıkıyor hiç değişmiyor ışık sayısı nasıl anlıycam arkadaşlar ben bu aletin sorununu acaba?
    bide şu haliyle sadece xbox ı satsam kaça gider onuda merak ediyorum iyi günler.
  • sorunu çözdüm..sağolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 9 Ağustos 2009; 20:56:33 >
  • Bende de bir sorun var acaba endişelenmeye başlamalı mıyım?

1,5 senelik bir HDD li makinam var. Bugün uzun bir aradan sonra canım sıkıldı Dead Space oynayayım dedim. ilk 3 turda sorun olmadı. 4. turda oyun kitlendi. Dashboarda bile dönemedim.Direk düğmeden kapattım.Ondan sonra devam ederken 2 kere daha kitlendi. Onları da ancak makinanın düğmesinden kapatabildim. (Dead Space DVD si Verbatim marka)

Canım sıkıldı 'Aha dedim 3K geliyor sanırım.'' Sonra SF 4 taktım. 2.5 saate yakın oynadım bir sorun olmadı.Ondan sonra 1,5 saate yakın Ninja Gaiden 2 oynadım gene sorun olmadı.

Sanırım kendimi kötü sona hazırlamam gerekiyor. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
  • protherm

Hata kodunu yalnış alıyorsun sanırım, gerçi artık bu durumdan sonra hata kodunu öğrensende pek bişey değişmez E79 vermişse iş tamamdır. Satmak istersende benim gibi parça parça satabilirsin. Hangi parça ne kadar eder dersende 2.el bölümünde elinde olan parçaların fiyatlarına göre sende fiyat biçebilirsin.

OrKo1984

Bu donmalardan sonra ekranda bir karıncalanma oluyorsa bu büyük sorun demektir. Ama anlaşılan o ki sadece Dead Space de sorun yapıyor. Bana sorarsan anlattıklarında cd de sorun varmış gibi geldi. Tabii bunu anlamanın en iyi yolu senin diğer oyunları oynaman ve onlarda da bu tür donmalar yaşamaya başladınmı 3k yı beklemeden tamire götürmendir.
  • @Firelord

Cevap yazdığın için sağol. Donmalardan sonra karıncalanma olmadı. 3 kere dondu öyle kaldı. Ama joypadin ortasındaki tuş bile işe yaramadı. Makinayı power düğmesinden kapattım. Oyunu HDD ye yükleyerek oynuyordum. (Daha önce 2 kez bitirmiştim aynı DVD ile)

Sanırım en iyi yol dediğin gibi oyun oynayarak donmaların olup olmayacağını ve makinanın 3K verip vermeyeceğini anlamak.Ona göre birşeyler düşünmeye başlayacağım.
  • Flood gibi olacak ama kusura bakmayın.

Sonuç: Bugün itibariyle saat 15:30 civarı konsolum 3K sebebiyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Atik Elektroniğe yollamış bulunmaktayım. Artık yaklaşık 2-3 hafta kadar bekleyeceğim.

Neyse makina ile ilgili bilgiler.

Üretim tarihi : 22-10-2007

Makina: Falcon Board

Alış Tarihi: 31 Ocak 2008

3K Hata kodu: 0103 - (cpu problemi diye geçiyor)

Makina 19. ayına girmişti aslında yeterince uzun diyebilirim belki ama Batman oyunu öncesi kötü oldu bu olay.
  • teşekkürler firelord
  • öyle görünüyorki en sağlamları ilk cıkan japon makineler
  • benimkide ilk cıkan japon ama 0020 veriyor hıyar makine
  • Ölçümlerde ve genel olarak son çıkan her zaman daha az hata verme oranına sahip. Yani şuanda forumun %90'ın da falcon olduğu için sürekli falnconlar dan şikayet geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 14 Ağustos 2009; 17:13:12 >
  • nazara geldik beyler kursun dokturelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurel_1359

benimkide ilk cıkan japon ama 0020 veriyor hıyar makine

kardeş makinem arkadan ateş püskürüyor desem yeridir maşşallah bişiyi yok su an
  • ne zaman böyle bisi oldu ben anlamadim 10 100 sey 1 sey miis gibi görünüyor
    dikkat cekmiyor bir 5 önceki makina ne sebeble bu hale geldi nasil arastircaz ne nedir
    hic hoslasmadim bu uygulamadan
    sanki form tabani 10 mb la sinirli
    acilan cogu tüm konulara bakiyom cacik varmi corba icermisin geldin mi gittin mi bos konular
    burda canımız yanmıs bi konuyu iletmisiz
    insan kendini üvey evlat gibi hissediyor

üstü örtünüyor izlenimi birakti bende
    bide korkulcak bisi yok 5 kere 5k görsem gene alirim xbox
    alanlarda var bile panik yapmayin seviyoz aleti

küstüm blodesde ediyom konusmuyom taaa
    20 yıllik 360 ım hala calisiyor calısmakla kalsa iyi ps3 oyunlarini bile aciyo hersey stabil
  • mzarafet

????

Arkadaşım yazdıklarından bir anlam çıkartamadım kusura bakma ne demek istiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.