Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar slm...konsolu 3.kez açtım 3k dan sonra lehimleyip bu sefer kapatmadım...ardından kocaman bi fan buldum ve açık şekilde onu tuttum ki tekrar 3k olasılığı yoktur sanıyordum o fandan sonra ama yine oldu..? naapıcaz..yani bu koca fanda etkili olmadıysa bu xbox tamir eden firmalar nasıl bir çözüm bulmuşlar sölermisiniz?
  • merhaba arkadaşlar,benim sorunum kırmızı ışıkla alakalı değil,yinede hatalar bu topicde olduğu için size buradan sorayım dedim.Cihazı açıp kapadığımda tarih saat sıfırlanıyor,bunu nasıl düzeltebilirim,bios pili hatası derdim pcde olsa fakat burda nasıl giderebileceğimi bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmeteor

merhaba arkadaşlar,benim sorunum kırmızı ışıkla alakalı değil,yinede hatalar bu topicde olduğu için size buradan sorayım dedim.Cihazı açıp kapadığımda tarih saat sıfırlanıyor,bunu nasıl düzeltebilirim,bios pili hatası derdim pcde olsa fakat burda nasıl giderebileceğimi bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.

fişi sürekli takılı kalırsa değişmez başka türlü çözümü yok saati hafızasında tutamayacak kadar aptal makine
  • oha hesap makinesi kadar beyni yok resmen :) çok teşekkürler yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARODANA

e74 hatası makineyi açar acmaz e 74 gördüm dün gece oynarken bir sorunum yokdu işden gelir gelmez acdım e74 hatası
    sormak isdedim yapdırsam ne kadar gıder yada yenı x box mı almalıyım makineye sogutma modu felan takdırmışdım
    gercekden tırtmış sogutma modu felan 14 ayda bozuldu :))

Hocam soğutma modunu nerede yaptırmıştınız ve makina sıfır mıydı? Ben de xbox ile ps3 arasında kaldım, konsolturk soğutma modlu bir tane almayı düşünüyordum ama şimdi tırstım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARODANA

e74 hatası makineyi açar acmaz e 74 gördüm dün gece oynarken bir sorunum yokdu işden gelir gelmez acdım e74 hatası
    sormak isdedim yapdırsam ne kadar gıder yada yenı x box mı almalıyım makineye sogutma modu felan takdırmışdım
    gercekden tırtmış sogutma modu felan 14 ayda bozuldu :))

1) soğutma modu nerde yaptırdın?
    2) konsolturkse soğutma mod parasını tamirden düşüyorlar die biliyorum
    3) e74 gören makinelerin tamiri daha zor 3kya göre ben tamir ettirtmiştim 1 ay sonra tekrar gördü bence makineyi elden çıkar yeni xbox al
  • Arkadas ne lanet bir şey bu makina ilk tamir ettirdim 3k dan dolayı 1 ay gitti.Sonra yeniden hata verdi tamire götürdüm yapıldı denildi eve getirip calıstırınca 3k verdi bu sekilde 5 6 kere gittim geldim :) şaka gibi ps2 de az mı gran turismo oynardık 2 3 gün acık bırakırdık üstüne çay çörek koyardık peh
  • böyle dandik makina işte. benimkide gördü 3k geçenlerde. yaptırmaya götürücem eğer atik eski yerinden taşınmadıysa. çünkü geçen ordan geçtiğimde başka bir dükkan vardı kadıköydekinde
  • valla doru soliyosun kardesim
    quote:

Orijinalden alıntı: yvzkrts

Arkadas ne lanet bir şey bu makina ilk tamir ettirdim 3k dan dolayı 1 ay gitti.Sonra yeniden hata verdi tamire götürdüm yapıldı denildi eve getirip calıstırınca 3k verdi bu sekilde 5 6 kere gittim geldim :) şaka gibi ps2 de az mı gran turismo oynardık 2 3 gün acık bırakırdık üstüne çay çörek koyardık peh
  • Cihazım daha önceden tamire gitmişti. Son zamanlarda ise Dvd'leri okumada sorun cıkarıyordu hemde ciddi olarak sorunlar çıkarıyordu. En sonunda bugun 3K verdi bende baslarım bu işe dedim üst üste actım kapadım verdi verdi sonrada acıldı.

Dvd-Rom bozuk üstüne birde 3K oh cihaz heryerden yeni darbeyi aradada ısıkların dördü yanıyor büyük olasılıkla görüntü kablosu bozuk.

Az önce Fifa'yı yükledim açılıştaki Fifa 09 yazısında makina tamamen kitleniyor.

Makinayı acıktı kapadım ve gene 3K sonra yine actım kapadım yine 3K zevk olsun diye arkadaki görüntü kablosunu cıkardım 4K oldu ve taktım yine 3K resmen ısıkların dansını izliyorum
  • arkadaşlar 4424 yanıyor yani 0020 3khatası ne yapmam lazım?
  • Makinayı Özkan'a götürdüm ve orada sorunsuz calıstı büyük olasılıkla "voltaj sorunu oldu ve hic acmayalım yazık" dedi. Oyunları okumayan Dvd-Rom bile oyunu sorunsuz okudu arka arkaya hemde denedik sorun cıkmadı ama kendiside dedi lens artık yolcu dedi.

Lensi degisterecekler yarın alacam makinayı
  • arkadaşlar yardım lütfen. ne yapmam lazım makina gittimi şimdi? 0020 hatası oldu. yaptırırsam masraf nekadar çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyranT

arkadaşlar yardım lütfen. ne yapmam lazım makina gittimi şimdi? 0020 hatası oldu. yaptırırsam masraf nekadar çıkar?

İstanbulda yasıyorsan al makinayı Zaza İş Hanı Özkan Elektroniğe götür.
  • Arkadaşlar son güncellemeyi yaptığımdan beri Hdd'ye oyun yükleyemiyorum..Bunun sebebi nedir ? Fw eski versiyon olduğundan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

Arkadaşlar Xbox bozuldu sanırım yine kardeşim içine etmiş :d Görüntü yollamıyor alet takıyorum simsiyah ekran perdelenme oluyor karıncalanma var hafiften..sorun ne acaba ses olsaydı enazından anlardımda ses bile gelmiyor önceki arıza öyleydi ses vardı görüntü yoktu tamir ettirmiştim.

havlu sarsam acaba bir yararı olurmu sonuçta 3k da değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinay2004

Arkadaşlar son güncellemeyi yaptığımdan beri Hdd'ye oyun yükleyemiyorum..Bunun sebebi nedir ? Fw eski versiyon olduğundan mı ?

Fw'nin versiyonunu yükselt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orijinalden alıntı: kinay2004

Arkadaşlar son güncellemeyi yaptığımdan beri Hdd'ye oyun yükleyemiyorum..Bunun sebebi nedir ? Fw eski versiyon olduğundan mı ?

Fw'nin versiyonunu yükselt

Ok.Peki bir sorum daha var..2009 Şubat ayında almıştım makineyi Atik'ten.Lot No'dan anladığım kadarıyla üzerinde Lite-On Dvd-Rom olması lazım normalde.Acaba Fw yapılırken Lite-On BenQ ile değişmiş olabilir mi ? Kızaklar aynı olduğu için farkı anlayamadım.Yoksa o tarihler Lite-On kırılmışmıydı ? Atik'e ulaşamadım bir türlü

• elinize kolunuza emeğinize sağlık çok faydalı bir kaynak olmuş
  • 2 gün önce başlık açmıştım e74lü makine çalışıyor diye. 20 dakika açık bırakıp öle açılan makine bugun ilk açtığımda sorunsuz açıldı..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.