Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FiréLord

PLATİN ELEKTRONİK --- Ana Sayfa
    Başçavuş Sokak, No:21 (PC Gold karşısı, Hırdavatçılar sokağı)
    Kadıköy/İSTANBUL
    Telefon No :(216) 418 90 60

Diğer Tamir yapan yerlerin adreslerini bilen varsa yazsın ekleyelim...
    Hata kodlarında karşılaştığınız ve yazılandan farklı bir sebebi olduğu bir kod görüyorsanız söyleyin değiştirelim

Merhaba
    hocam Platin battı.

benim önerebileceğim biryer var. Platinin tam arşısında , EXA nın yanından ilerlerken ON3 ün yanında KAHRAMAN ELEKTRONK var.
    kesinlikle memnun olabileceğiniz biryer.
    güleryüzlü çalışanları var ve işi biliyorlar.
    zaten dükkan a girince farkına vararısınız

TELEFON : 0216 450 20 19
    Adres : Osman ağa başçavuş sokak. no: 16 RIHTIM / Kadıköy

• platin battı derken nasıl yani.
  • Bende e74 aldım haftada en fazla 3-4 saat oynuyordum (1 kerede 1 saatten fazla oynamıyordum) ona rağmen aldım alıdımı alınıyor naparsın
  • yahu demin bişey oldu...oyun oynarken görüntü bi anda gitti,yani aşırı derecede karıncalanmaya başladı...konsolu resetledim,kabloları takıp çıkardım gene aynısını yaptı...

bi süre bekleyip yine açtıgımda bu sefer çok az karıncalanma var..ama genede beni rahatsız ediyor...

bunun neden oldugunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurel_1359

platin battı derken nasıl yani.

platin batmadı kadıköydeki dükkanı kapattılar ve palladiumda açtılar bi tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

yahu demin bişey oldu...oyun oynarken görüntü bi anda gitti,yani aşırı derecede karıncalanmaya başladı...konsolu resetledim,kabloları takıp çıkardım gene aynısını yaptı...

bi süre bekleyip yine açtıgımda bu sefer çok az karıncalanma var..ama genede beni rahatsız ediyor...

Valla e74 habercisi gibi gözüküyor, modeli ne konsolun?
  • ben e74 ve 0121 hatası aldım bilen varmı çok sevinicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

quote:

yahu demin bişey oldu...oyun oynarken görüntü bi anda gitti,yani aşırı derecede karıncalanmaya başladı...konsolu resetledim,kabloları takıp çıkardım gene aynısını yaptı...

arcade makina 1 yıl önce almıştım..3k verdi tamir ettirdim şimdide bu çıktı..

ayrıca makinayı resetledigimde önce E74hatası verdi...sonra bi daha resetledigmide açıldı şu an oynuyorum ama yarı karıncalı...

ne yapmam gerek şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 26 Eylül 2009; 20:03:43 >

• arkadaşlar bugun nfs shift oynarken birden ekran gitti
    ve makinede 3k (tam emin değilim 4k da olabilir) ışık yandı ben
    telaşla xbox ın fişini çektim 15 dakika sonra açtım hiçbir sorun
    gözükmedi sizce sorun nedir bana yardımcı olabilirmisiniz
    ne yapmam gerekiyor tekrar aynı sorun olursa diye korkuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

quote:

arcade makina 1 yıl önce almıştım..3k verdi tamir ettirdim şimdide bu çıktı..

ayrıca makinayı resetledigimde önce E74hatası verdi...sonra bi daha resetledigmide açıldı şu an oynuyorum ama yarı karıncalı...

ne yapmam gerek şimdi

Benim falcon boardlu konsol da 1 kez 3k, 2kez e74 görmüştü. En son e74 belirtilerini verdikten sonra 2 gün oynayabilmiştim ancak. Daha sonra atiğe tamire göndermiştim ancak tamir edilememişti. Eğer garanti vb. varsa aldığın yerden tamir ettirmeye çalış, olmazsa bozulan konsolun parçalarını satıp yeni bir konsol alman en iyisi...

• Herkeze merhaba ben konsolu tamamen söktün anakart önümde e 74'ü nasıl fixlicem yardımcı olan olursa sevinirim
  • @demirciler
    mesajları biraz geriye doğru okursan sorunun cevabına ulaşabilirsin

@asdfzxc
    belki sen farkına varmamışsındır ama voltaj dalgalanmasından olabilir
  • Benim de 2008 üretimli falcon board'lı elite konsolum az önce E74 hatası verdi. 4 led ışıktan sağ aşağıda ki yanıp sönüyor biraz araştırdım da sanırım en kötüsü bana denk gelmiş. Çok çok az oynuyordum konsolla... Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  • benim elite konsolum e 74 vermişti içini açıp kendim tamir ettim ama birbuçuk hafta sonra buseferde 3 kırmızı verdi yine içini acim derken boarda zarar verdim konsol öldü bende 2. el aldım..
  • Merhaba.

Yeni Arcade xbox360 (06.2009 olanlardan) aldım.Eskisi 3k ile elveda oldu.(military pack)

Bu makinanın üzerinde Lite-on dvd mevcut.Ve bu 1.6 fwli ,ileride yeni fw le çıkınca, kendim fw yapmak istiyorum ama lite-on için ck3 den başka yol yok heralde.Önceki xbox da bulunan Hitachi-lg 0078 modelini taksam makina bu dvd yi kabul edermi yoksa bu key ler yüzünde hitachi yi tanımazmı.eski dvd mi makinaya nasıl tanıtabilirim.

dvd 1.6 fw geldiği için elimde orjinal key yok.fw yaparken orjinali istiyor.orjinal olmadanda nette bulunan orjinal bin dosyaları ilede fw yapmak mümkünmü.

ilginiz için teşekkürler.
  • ben de -0103: CPU hatası/CPU ısınma hatası aldım :S bakalım yarın tamıre gnderıcem ne kadara yapılcak yada yapılabılıcek mı ? off off
  • Arkadaşlar sözlerimi yanlış anlamayın nerdeyse bütün sayfaları okudum kusura bakmayın bu xbox akıllı adam işi değil bende pc ve ps3 var p3 dana gibi yatıyor oyunları genelde pc de oynuyorum 55 ekran lcd ye bağlı ikiside.Pc de oyunuyorum çünkü oyunları online yada ofline avantaya geliyor xbox unda en büyük + sı korsan ı var seçenek olarak normal oyun almaya kalktığında aşağı yukarı ps3 ile aynı fiyata oyunları hatta son 1 senin bütün oyunları aynı para ama bu mahşerin 3 kırmızısı ve konsolu yapan adamın türkiyede garanti vermemesi ve bunun üzerine sizin bu alete para vermeniz akıllıca olmamış onun yerine pc de oynayın gamepadle aa özürlüsü konsollar ile uğraşmaktansa pc de daha akıllıca oyun işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Arkadaşlar sözlerimi yanlış anlamayın nerdeyse bütün sayfaları okudum kusura bakmayın bu xbox akıllı adam işi değil bende pc ve ps3 var p3 dana gibi yatıyor oyunları genelde pc de oynuyorum 55 ekran lcd ye bağlı ikiside.Pc de oyunuyorum çünkü oyunları online yada ofline avantaya geliyor xbox unda en büyük + sı korsan ı var seçenek olarak normal oyun almaya kalktığında aşağı yukarı ps3 ile aynı fiyata oyunları hatta son 1 senin bütün oyunları aynı para ama bu mahşerin 3 kırmızısı ve konsolu yapan adamın türkiyede garanti vermemesi ve bunun üzerine sizin bu alete para vermeniz akıllıca olmamış onun yerine pc de oynayın gamepadle aa özürlüsü konsollar ile uğraşmaktansa pc de daha akıllıca oyun işi...

dostum evet öyle 3k denen bir illet var ve insanı delirtiyor. yinede şunu söyleyebilirim konsolda oyun oynamak pcden daha zevkli heleki aynı görünt için pc toplucam dersen baya bir tuzlu oluyor. yinede son zamanlarda xbox360 için çıkan her oyunun pcyede çıkması saglam pc sahiplerini konsol almaktan kurtarıyor.

• Bugun xboxi acarken xbox360 yazısı geldıkten sonra dashboarda gecerken o sırada goruntuler bırbırıne gırdı . Kabloları cıkarıp taktım duzeldı ama daha sonra yıne yaptı . O yesıl ekran dashboarda gecerken masmavi , karekare oluyor ... Daha yeni 1 aylik konsolum jesper board bide .. Sanirim ilk benim jesper patlicak ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bugun xboxi acarken xbox360 yazısı geldıkten sonra dashboarda gecerken o sırada goruntuler bırbırıne gırdı . Kabloları cıkarıp taktım duzeldı ama daha sonra yıne yaptı . O yesıl ekran dashboarda gecerken masmavi , karekare oluyor ... Daha yeni 1 aylik konsolum jesper board bide .. Sanirim ilk benim jesper patlicak ..

sebebini tam bilmiyorum ama bence hemen bir tamire götür açıp baksınlar bişi varmı sonra gitmesin konsolun
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.