Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv phillips 37pfl7332. Program + / - tuşları av1/av2/hdmi1/hdmi2/side arasında geçiş için kullanılıyor. Yani kanal değiştirme tuşuyla TV'nin görüntü kaynağını seçiyorum.
  • arkadaşlar merhaba

öncelikle belirtmek isterim ben bir ps3 kullanıcısıyım, ps1 oynadığımdan beri ps2 de hep konsol tercihim sonyden yana oldu, bugüne kadar her 3 konsolda sadece 1er kez okuyucu kafa değiştirmek zorunda kaldım, onun dışında hiçbir şikayetim olmadı, sorana da her şekil ps3 tavsiye ederim, düşünmeden.

ama hiçbir zaman fanboy falan olmadım, anlamsız ve çocukça birşey, herhangi bir konsolu da babam üretmiosa diğerine göre kötüleyecek değilim, hepsi oynayanlar eğlensin diye çıkmış, parası olan hepsini alsın evi donatsın döne döne oynasın, aslolan eğlenmek değil mi sonuçta =)

son günlerde bir xbox360 konsol almayı düşünüyorum, sony bugüne kadar gerek multiplatform gerek exclusive oyunlar açısından hiç yetersiz kalmadı, ama elime bir miktar para geçti ve boş zamanım olacak, gears of war 2 gibi bazı x360 oyunlarını da oynamak isterim, normalde konsolu alırım direk güzel yani ama internette ve bu forumlarda okuduğum 3K problemi bir hayli tatsız geldi bana, özellikle bütün versiyonların bu sorunu yaşaması. Türkiye'de satışı olmadığından aleti direk değiştirmek de zor olacak çünkü, benim ps3ün blu ray drive'ı gitti geçen sene ansızın, ama garantili alet verdim 2 hafta sonra yenisini yolladılar direk, x360da 3K sorununda tamir de pek fayda etmiormuş, bu yaşandığı an belirli bir süre sonra yeni alet almak gerekmesi çok caydırıcı. oyunların sahte ve ucuza alınabilmesi de başka bir avantajı olacak x360ın, ama gerçekten sormak istediğim bu 3K'dan bir kaçış yok mu, en dayanıklı model hangisini alabilirim, ve ps3 çalışır halde dururken x360a vereceğim parayı ileride ps3 oyunlarına saklayıp saklamam gerektiği

görüşlerinizi bekliyorum =)

• Jasper serisinde adaptör bozuluyor sadece diyoruz şuan için burdan alırsan garanti veriyorlar 3 ay kadar değiştirirler
    En dayanıklısı Opus Boardlı Xbox 360 3k görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

arkadaşlar merhaba

öncelikle belirtmek isterim ben bir ps3 kullanıcısıyım, ps1 oynadığımdan beri ps2 de hep konsol tercihim sonyden yana oldu, bugüne kadar her 3 konsolda sadece 1er kez okuyucu kafa değiştirmek zorunda kaldım, onun dışında hiçbir şikayetim olmadı, sorana da her şekil ps3 tavsiye ederim, düşünmeden.

ama hiçbir zaman fanboy falan olmadım, anlamsız ve çocukça birşey, herhangi bir konsolu da babam üretmiosa diğerine göre kötüleyecek değilim, hepsi oynayanlar eğlensin diye çıkmış, parası olan hepsini alsın evi donatsın döne döne oynasın, aslolan eğlenmek değil mi sonuçta =)

son günlerde bir xbox360 konsol almayı düşünüyorum, sony bugüne kadar gerek multiplatform gerek exclusive oyunlar açısından hiç yetersiz kalmadı, ama elime bir miktar para geçti ve boş zamanım olacak, gears of war 2 gibi bazı x360 oyunlarını da oynamak isterim, normalde konsolu alırım direk güzel yani ama internette ve bu forumlarda okuduğum 3K problemi bir hayli tatsız geldi bana, özellikle bütün versiyonların bu sorunu yaşaması. Türkiye'de satışı olmadığından aleti direk değiştirmek de zor olacak çünkü, benim ps3ün blu ray drive'ı gitti geçen sene ansızın, ama garantili alet verdim 2 hafta sonra yenisini yolladılar direk, x360da 3K sorununda tamir de pek fayda etmiormuş, bu yaşandığı an belirli bir süre sonra yeni alet almak gerekmesi çok caydırıcı. oyunların sahte ve ucuza alınabilmesi de başka bir avantajı olacak x360ın, ama gerçekten sormak istediğim bu 3K'dan bir kaçış yok mu, en dayanıklı model hangisini alabilirim, ve ps3 çalışır halde dururken x360a vereceğim parayı ileride ps3 oyunlarına saklayıp saklamam gerektiği

görüşlerinizi bekliyorum =)

arkadaşım eğer online oynamayı seviyorsan xbox düşünmeden al derim.online multi takıldıktan sonra inan single kesinlikle oynamazsın.ama yok ben single takılacam diyorsan xbox alma derim.
    benim xbox E 74 gördü 1 yıl 2-3 ay kullandım.şimdi konsol turke yolladım sonuçları buraya yazacam ne kadar verimli oluyor olmuyormu diye herkesin kafasında soru işareti var bozulan xboxı yaptırayım mı ne kadar gider diye

• benim xbox un vermediği hatası yoktu atikte yaptırdım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum
  • ya ben de 4 kırmızı ışık birden yanıyor sorun nedir?
  • arkadaşlar bende xbox 360 alarak aranıza katılmayı düşünüyorum elite jasper alcam ama sizin önerileriniz nedir açıkçası 3k sız 1 yıl idare eder ve tamir oluyorsa korkmuyorum online oyunları sevdiim için xbox alcam ps3 exclusive oyunları single dışında güzel değil bence arkadaşta ps3 var hep oynuyoruz f.e.a.r 2 dışında saran oyun olmadı o da xbox a var herkez killzone2 övüp duruo online çok kötü bence kontrolleri çok zor alışamadım ama grafik ve ses e hiç bi lafım yok ps3 fanları kızmasın :D bu arada ; xbox 360 17" lcd monitörde oynamak zorundayım sizce çok kötü olur mu görüntünün küçüklüğüne pek takmam yakından oynucam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukos -- 29 Ekim 2009; 20:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukos

arkadaşlar bende xbox 360 alarak aranıza katılmayı düşünüyorum elite jasper alcam ama sizin önerileriniz nedir açıkçası 3k sız 1 yıl idare eder ve tamir oluyorsa korkmuyorum online oyunları sevdiim için xbox alcam ps3 exclusive oyunları single dışında güzel değil bence arkadaşta ps3 var hep oynuyoruz f.e.a.r 2 dışında saran oyun olmadı o da xbox a var herkez killzone2 övüp duruo online çok kötü bence kontrolleri çok zor alışamadım ama grafik ve ses e hiç bi lafım yok ps3 fanları kızmasın :D bu arada ; xbox 360 17" lcd monitörde oynamak zorundayım sizce çok kötü olur mu görüntünün küçüklüğüne pek takmam yakından oynucam zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_20293078/tm.htm

• benimde elite makina 3k gördü , tamirmi ettireyim yoksa satıp yeni birtanemi alayım hangisi mantıklı ?
  • tamir ettir hocam götürdüğü yere götürsün
  • Az önce verdi

Gerçi üretim 10.2005. Çok şükür bir tanede 10.2007 Elite var. İnşallah oda bunun gibi uzun ömürlü olur.

• arkadaşlar jasper ne kadar dayanır.aranızda jasper board olup arıza yapan makine var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealNember

ya ben de 4 kırmızı ışık birden yanıyor sorun nedir?

Ana sayfada bazı çözüm yöntemleri yazdık...

4 Işık Birden Yanıyorsa:

Av kablosu görülmüyor demektir.

Denenebilecek Şeyler:
    1)Av kablosunun konsola takılı olduğundan emin olun.
    2)Av kablosunu konsoldan çıkarın ve yeniden takın.
    3)Eğer 4k yanmaya devam ederse Av kablosunun ucundaki metal parçaları kuru bir bez parçası ile silin.Metal parçasını tamamen silin ve kabloyu yeniden takın.
    4)Eğer 4k hala yanıyorsa başka bir Av kablosu kullanın

quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

arkadaşlar jasper ne kadar dayanır.aranızda jasper board olup arıza yapan makine var mı?

Jasper makinelerinde sesi yakında iyice dyulmaya başlar. Xbox alacaksan 3k yı düşünme al , ne kadar 3k yı düşünürsen o kadar batıyorsun. En iyisi kafaya takmadan almak.

• iyide hocam konsolda birden çıkıyo şu 3k.tamiride baya bi tuzlu.ps3 yada xbox ı martta alcam.eğer marta kadar jasperlarda sorun çıkmazsa alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

iyide hocam konsolda birden çıkıyo şu 3k.tamiride baya bi tuzlu.ps3 yada xbox ı martta alcam.eğer marta kadar jasperlarda sorun çıkmazsa alırım

En doğru kararı vermiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 4 Kasım 2009; 13:35:05 >
  • Hitachi 1.51 var. DVDrom artık hiçbir dvdyi okumuyor. 1 hafta içinde birden bozuldu. DVDRomu nerede değiştirebilirim? kaça değişir? Ya da tamiri ne kadara patlıyor? (istanbul içi)
  • atik e falan yaptır.
  • 0102 tamir yolu bizede gözüktü artık
  • Benim xbox360'ta tuhaflaşmaya başladı.Konsolu açıyorum.Normal açılışı yapıyor.Herhangi bir 3 kırmızı hatası yok.Oyunu koyuyorum çalıştırıyor.sonra birden ekran kitleniyor.ekran kitlendiğinde bile konsol 3 kırmızı hatası vermiyor.monitördeki görüntü donuyor.reset atıyorum.tekrar tekrar deniyorum ama her seferinde görüntü aniden donuyor.dvdromdan olabilir mi diye düşündüm.Ama bugün de konsola oyun koymadan görüntü birden donuverdi.sorun nereden ileri gelebilir.monitörle alakası olabilir mi?Çünkü monitörü yeni aldım ve ilk defa konsolda kullanmaya başladım.acaba bilmediğim bir monitör ayarı mı yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • egerki garantisi varsa hemen garantiye gönder.yoksa sana biraz riskli bir yol önerebilirim...

makineni açmadan önce arka fanlara 1 er kürdan sok.maksat makineni çalıştırdıgında fanların dönmesin.sonra xbox u aç o şekil fanlar dönmeden çalıştır.xbox 2 kırmızı ışık verene kadar bekle.kırmızı ışıkları gördükten sonra xbox un fişini çek (düğmeden kapatmaya çalışma kapanmaz !!!)sonra kürdanları çıkar xbox u yeniden çalıştır.fanlar xbox u soğutmak için çok hızlı dönücektir.fanlar normal hızına döndükten sonra bir oyuna gir dene en kötü ihtimalle yarım saat kadar donmadan oynarsa ve tekrar donarsa (bu donma süresi 6saat yada 24 saat arasıda değişebilir)makinende sorun var demektir.daha fazla kurcalamadan tamire gönder derim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.