Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demirciler

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bugun xboxi acarken xbox360 yazısı geldıkten sonra dashboarda gecerken o sırada goruntuler bırbırıne gırdı . Kabloları cıkarıp taktım duzeldı ama daha sonra yıne yaptı . O yesıl ekran dashboarda gecerken masmavi , karekare oluyor ... Daha yeni 1 aylik konsolum jesper board bide .. Sanirim ilk benim jesper patlicak ..

sebebini tam bilmiyorum ama bence hemen bir tamire götür açıp baksınlar bişi varmı sonra gitmesin konsolun

Tuplu tv + 50 hz den olmus olabılır dıyenler var
  • media dosyalarım gitti avi leri izleyemiyorum.live amı bağlamam lazım illa ? birde live a kayıtı gametrag da gitti yeni açtım live a bağlasam direk update yaparmı yoksa illa yeni bi mail mi almak lazım ?
  • bence çok fazla kurcalamadan turgay abiye yolla makinayıwww.dvdhacker.com en iyi yapan o sanırım şu an
  • Arkadaslar dun xbox acilirken acilis logosunda ki ses gelmedi..
    Dikkat ettim yok.. bi daha actim falan sessiz bir bicim de logo geliyor menuye girdiginde menude sesler falan oyunda her sey tamam ama logoda ses gelmiyor..
    5 -6 kez denedim acilis logosunda ki ses gelmedi..
    hani sesde degilim baska makina olsa dikatte etmem de bu merette her seyden killanir olduk..
    Nedir ne degildir bir fikriniz varmi su an hala ses cikmiyor acilista..
  • 2008 falcon arcade xboxım 3k verdı tamırı yapıldı şuan çalışır durum da ! 3k gören bir makına ıllakı emeklı mı oluyo ! bılgısı olan var mı :S ???????

2008 falcon arcade xboxım 3k verdı tamırı yapıldı şuan çalışır durum da ! 3k gören bir makına ıllakı emeklı mı oluyo ! bılgısı olan var mı :S

2008 falcon arcade xboxım 3k verdı tamırı yapıldı şuan çalışır durum da ! 3k gören bir makına ıllakı emeklı mı oluyo ! bılgısı olan var mı :S
  • SELAMLAR 2009 4/4 JASPER boardlu xboxımda 30 dk kadar oyun oynadıkta sonra 3k verip ekran karardı hata koduna baktım 0001: Güç kaynağı problemi.
    Forumdaki yazılarda adaptor olabileceğini yazmışınız başka sebebi olabilirmi?
    ADaptor 120 tl gibi bişey miş tamir olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Arkadaslar dun xbox acilirken acilis logosunda ki ses gelmedi..
    Dikkat ettim yok.. bi daha actim falan sessiz bir bicim de logo geliyor menuye girdiginde menude sesler falan oyunda her sey tamam ama logoda ses gelmiyor..
    5 -6 kez denedim acilis logosunda ki ses gelmedi..
    hani sesde degilim baska makina olsa dikatte etmem de bu merette her seyden killanir olduk..
    Nedir ne degildir bir fikriniz varmi su an hala ses cikmiyor acilista..

amaan bosver oyna keske benim xboxımda ole olsaydı da 0022 vermeseydi kafana takma relax takıl.
  • İlgi alakanıza çok saolun yeni adaptor aldım 70 liraya şuan için çalışıyor
    Tamirciler adaptorun tamir olmıcağını söyledi almanyadan almıştım giden biri olursa oraya yollarım
  • ben yakında xbox 360 alacağım.neyse şimdiden para birikitreyim.yarın ö bürgün bozulursa yandık demektir
  • Jasper modeli bozulmıyor dediler servise gittim 3 kişinin adaptörü bozulmuş 120 lira idi 70 e indirdim
    Bence sistemi olan iyi bir pc al
  • xbox 360 izmirden jasper boardlı 2.el veya sıfır var mı?

200-450 tl arası olsun

not:490 da olur
  • cevabımı aldım teşekkür ederim ilginize
  • 200 lira jasper mı 3k lı bile zor bence
    http://www.sahibinden.com/search.php?&b[search_text]=xbox%20360&b[country_id]=1&b[city_id]=35&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=0&c=0&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=0&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&b[page]=1
  • saol.bi tane 480 liraya buldum.en kısa zamanda alıcam inşallah.sakın kapmayın makinayı ha
  • bende bugün E 74 tattım. moralim bozuldu insana koyuyor.ne kadar tutuyor güncel E 74 tamiri
  • 80 ile 120 arası 3 ayda garanti veriyorlar
    Makina falcon mu jasper mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rojo

80 ile 120 arası 3 ayda garanti veriyorlar
    Makina falcon mu jasper mı?

makina falcon elite 1. yıl doğum gününü kutlarken gitti makina :) 1 yıldır kullanıyorum kısmet bu güneymiş.günde ortalama 2-3 saat oynardım arada bir oyamadığımda olurdu.şehir dışındaydım geldim bugün eve açtım E 74 hatası verdi. .peki yaptırdıktan sonra ne kadar süre gidiyor?yaptıranlar cevap yazabilirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 21 Ekim 2009; 23:13:06 >
  • Benİmki 3 hafta ort günde 4 saat oynarak adaptör( power supply ) bozuldu.
    Arkadaşım okuduklarıma göre xboxın içi açıldığımı bir kere devamı geliyormuş :(
    3 ay garantili bir yere yaptırırsan 3 ay rahatça oynarsın diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rojo -- 21 Ekim 2009; 23:34:05 >
  • Arkadaşlar soru kafama takıldığı için burada da paylaşayım istedim.

Cevap verebilecek tecrübeli arkadaşlar olursa çok makbule geçer....

Arkadaşlar bir soru / sorunum var. Xbox 360 elite var bende, tvye hdmi'dan bağlı. Sorunum şu tvde kanalı değiştirdiğim anda (av1/hdmi2) xbox kendini standby moduna alıyor, hdmi1'e geri döndüğümde ise tekrar açıyor kendini. Bunu niye yapar bir fikriniz var mı? Anladım alet akıllı alet tv ile bağlantısı olmayınca kendini kapatıyor da, ben nasıl download yapacağım bu aletle. 2-3 demo indirmiştim ama tv kapalı olunca sorun olmuyor herhalde...
  • Ben bazen salonda 106 ekran full hd toshibada bazende tüplü tv de oyunları hdd kopyalarken tv izliyorum öyle bişey olmadı system settings ayarlarında olmalı öyle bişey yada tv den olabilir markası nedir?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.