Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim xbox E74 hatası vermişti 2k sorunu konsol türke yolladım.yaptım dedi sonra tam kargo yaprken tekrar hata vermiş ve yapımıyacağını söyledi şimdi alet E74 değilde 3k sorunu veriyor.ne yapacağımı şaşırdım kime güveneceğimi şaşırdım yaptırayımmı yoksa hiç uğraşmadan yenisini mi alayım şaşırdım
  • Arkadaşlar ben Irmak Toysland'dan 1 ay önce 3k tamiri yaptırmıştım. Şimdi gene 3k verdi. Hata kodu ise 0110 şimdi ne yapmalıyım, Kendim tamir edebilir miyim? Kasayı açmayı biliyorum ancak sonra ne yapmalıyım bu memory hatası için şu an tamir ettirecek param yok ve kendim tamir etmek istiyorum. Umarım çözümü vardır. Arkadaşlar bu silgi metodunu bana anlatır mısınız ve bu hata için diğer yöntemleri de lütfen, anlatırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gspiderman -- 15 Kasım 2009; 1:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

benim xbox E74 hatası vermişti 2k sorunu konsol türke yolladım.yaptım dedi sonra tam kargo yaprken tekrar hata vermiş ve yapımıyacağını söyledi şimdi alet E74 değilde 3k sorunu veriyor.ne yapacağımı şaşırdım kime güveneceğimi şaşırdım yaptırayımmı yoksa hiç uğraşmadan yenisini mi alayım şaşırdım

Bence kasayı adoptörü ,AV kablosunu toplam 150 tl ye okut derim.Sonrada al yeni bi jasper bak geyfine
  • şansa bak harika oyunlar aldım sonra bi hevesle oynuyayım dedim
    Assasians Creed 2 'yi açtım ilk bölümde ekranda beyaz çizgiler falan çıktı farklı sesler geldi hoparlörden ne oldu lütfen yardım edin.
  • arkadaşlar benim xbox 360 elite marka cihazımda tek kırmızı ışık yanıyor ve ekranda siyah ekranda E74 yazıyor hata kodu 1021 tam olarak nedir tamir yeri olarak en iyi nereyi önerirsiniz istanbulda ikamet ediyorum güvenebileceğim neresi var... yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar 3k gördüm satmak istiyorum fiyat verdim ancak ilgilenen çıkmadı parçalara, tavsiye edilen satış fiyatı nedir acaba kol, adaptör, dvd-rom, 20gb hdd?
  • Arkadaşlar havlu yöntemini deniyorum oyuna giriyorum dashboardda hiç sorun yok hiç 3k vermiyor ancak oyuna girdikten 5 dakika sonra 3k veriyor hemen hata kodu da 0110 ram hatası deniliyor hep havlu yöntemini deneyip 5 dakika oynayabiliyorum ne yapmalıyım başka ne yöntemi vardır?
  • havlu yonetmi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez

Benim xbox360'ta tuhaflaşmaya başladı.Konsolu açıyorum.Normal açılışı yapıyor.Herhangi bir 3 kırmızı hatası yok.Oyunu koyuyorum çalıştırıyor.sonra birden ekran kitleniyor.ekran kitlendiğinde bile konsol 3 kırmızı hatası vermiyor.monitördeki görüntü donuyor.reset atıyorum.tekrar tekrar deniyorum ama her seferinde görüntü aniden donuyor.dvdromdan olabilir mi diye düşündüm.Ama bugün de konsola oyun koymadan görüntü birden donuverdi.sorun nereden ileri gelebilir.monitörle alakası olabilir mi?Çünkü monitörü yeni aldım ve ilk defa konsolda kullanmaya başladım.acaba bilmediğim bir monitör ayarı mı yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız çok sevinirim.

kitlendiginde baska bir monitor ya da tv varsa sokup ona takarak anlayabilrsin....aklıma gelen bu

• quote:

Orijinalden alıntı: RealNember

ya ben de 4 kırmızı ışık birden yanıyor sorun nedir?

av kablosu cikmis ya da guc adaptoru tam oturmamis sok tak fise...
  • Eveeet.1.5 yıllık falcon xboxım fifa 10 oynarken gümledi.Önce 2 kere dondu.Sonra ekranda beyaz çizgiler çıktı.Kapadım açtım o malum ışıkları gördüm.Atik yolu göründü
  • Arkadaşlar oyun oynarken ekran bir-iki sanyeliğine kararıp tekrar geri geliyor. Bu arada ses de gidiyor. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Arkadaşlar oyun oynarken ekran bir-iki sanyeliğine kararıp tekrar geri geliyor. Bu arada ses de gidiyor. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?

bütün oyunlarda mi belirli oyunlar var mi bu hareketi nezamanlar yapiyor ?
  • Maalesef tüm oyunlarda yapıyor. Ve ne zaman yapacağı hiç belli olmuyor. Büyük ihtimalle problem monitörden kaynaklanıyor. Çünkü görüntü gittiğinde oyun devam ediyor arka planda. Gears of war da ekran gelince ölmüş oluyorum:)
    Bir de hdmi kablonun ucunu monitör ya da xbox hdmi bağlantı soketinin yanındaki metal kısımlara değdirince çok ufak bir kıvılcım çıktığını farkettim. Evin topraklamasında da bir problem var galiba.
  • monitoru tek basina topraklamaya takmaya calis...3lü priz kullaniyorsan diger elektronik esyalari cikar ya da 3 lü prizi degistir salterli yani voltaj dengeli bir priz almaya dene
  • Belkin'in akım koruyuculu prizlerinden kullanıyorum zaten. Malum alet hassas:D
    Yabancı forumlarda aynı problemle hdmi kablodan dolayı karşılaşanlar var. Ben de hala yenileyeceğim kabloyu ama. Bir türlü gidemedim. Zamanında kabloyu 2 tl'ye almıştım.. Yeni kablo alıp deneyince haberdar ederim. Yanıt için teşkkürler.
  • Bendeki 3k nedeni 0203 yani e35 hatası
    bir cok yerde termal macun nedeni ile deniliyor ama bastan söküp tek tek macunları
    yeniledim hersey eksiksiz gibi ama kurtulamadım bu hatadan(en son reballing bile yaptım ama nafile)
    bilen biri yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Belkin'in akım koruyuculu prizlerinden kullanıyorum zaten. Malum alet hassas:D
    Yabancı forumlarda aynı problemle hdmi kablodan dolayı karşılaşanlar var. Ben de hala yenileyeceğim kabloyu ama. Bir türlü gidemedim. Zamanında kabloyu 2 tl'ye almıştım.. Yeni kablo alıp deneyince haberdar ederim. Yanıt için teşkkürler.

aaww 2 tl ye hdmi aldiysan yapar tabi en babasini git al philips altin uclu 50 liraydi enson ozaman gor goruntuyu hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

Bendeki 3k nedeni 0203 yani e35 hatası
    bir cok yerde termal macun nedeni ile deniliyor ama bastan söküp tek tek macunları
    yeniledim hersey eksiksiz gibi ama kurtulamadım bu hatadan(en son reballing bile yaptım ama nafile)

Reballing nedir biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

Bendeki 3k nedeni 0203 yani e35 hatası

Reballing nedir biliyormusunuz?

yanlıs yazmısım aslında benım bahsettıgım baska bır olay(mevcut ybnc forumlardakı)
    yani sizin uyguladıgınız reballing degil (gpu lehim degisimi vs)
    o degılde
    e35 cozumunu,tamirini biliyorsaniz
    yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanamichi -- 31 Aralık 2009; 13:10:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.