Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FiréLord

mzarafet

????

Arkadaşım yazdıklarından bir anlam çıkartamadım kusura bakma ne demek istiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: doubtful1

@FiréLord

arkadaşım verdiğin bilgi doğrultusunda denedim ve gördümki ısınmadan dolayı olan sorunmuş benimkidee:(...keşke av kablodan olsaydı diye dua ettim bi ara ama benimkide genel olan ısınma sorunu yüzünden gitmiş...

teşekkürler tekrardan...

sorun üzerine...aleti açtık ( ki çok zor açıldı,resmen açılmasın diye yapmışlar) tr den getirttiğim termal macunu açtıktan sonra cpu ve gpu ya sürüp kapattık...ardından denediğimde tekrar kırmızı verdi...sonra arkadaşın dediğine göre termal macunun tam işe yaraması için havlu yöntemini şimdi uygulamak gerektiğini söledi,ve 20 dk uygulayıp soğumasını bekledik...açtığımda çalışıyordu ve 4 saat oynadım...şuan sorun yok umarım birdaha aynı şey başıma gelmez...
    saygılar...

• quote:

quote:

@FiréLord

arkadaşım verdiğin bilgi doğrultusunda denedim ve gördümki ısınmadan dolayı olan sorunmuş benimkidee:(...keşke av kablodan olsaydı diye dua ettim bi ara ama benimkide genel olan ısınma sorunu yüzünden gitmiş...

teşekkürler tekrardan...

sorun üzerine...aleti açtık ( ki çok zor açıldı,resmen açılmasın diye yapmışlar) tr den getirttiğim termal macunu açtıktan sonra cpu ve gpu ya sürüp kapattık...ardından denediğimde tekrar kırmızı verdi...sonra arkadaşın dediğine göre termal macunun tam işe yaraması için havlu yöntemini şimdi uygulamak gerektiğini söledi,ve 20 dk uygulayıp soğumasını bekledik...açtığımda çalışıyordu ve 4 saat oynadım...şuan sorun yok umarım birdaha aynı şey başıma gelmez...
    saygılar...

Ne yazık ki yakın bir sürede tekrar 3k göreceksin. Benim Xbox son 3k verdiğinde cihazı açtım ve öylesine cihazı açık çalıştırdım, sonuçta 1 hafta boyunca sürekli 3k veren cihazım çalışıyor durumdaydı. 1 hafta boyunca her akşam 2 saat teneke şeklinde cihazla her oyunu oynadım. 1 hafta sonuda ise cihaz hiç çalışmamasına hata verdi ve tamiri daha da zorlaştı.

Bence kendin yöntem uygulayarak çalıştırmaya kalkacağını işin uzmanlarına bu işi bıraksan daha iyi olur. Ama inşAllah senin sonun benim gibi olmazda uzun süre cihazın çalışır....

• Arkadaşlar jasperımı alalı 2 gün oldu çok vakit geçmeden soğutma mod yaptırmak istiyorum ama atik elektroniğe mi götürsem yoksa konsoltürke ankaraya mı göndersem karar veremedim. Farkları var mı acaba?

Jasper model falcona göre oldukça sessiz, acaba soğutma mod yaptırırsam ses seviyesi çok mu rahatsız edici olur? Keşke youtubeda böyle bir video olsaydı en azından bir fikrimiz olurdu.
  • @FiréLord

umarım olmaz...
    yo zaten ben açmadım...elektrik teknisyeni arkadaşım açtı...yani neyin ne olduğunu biliyordu...zaten birdaha olursa..yine aynı yöntemi uygulatırım,he 3.kez tekrarlarsa ozaman artık tak eder...gider elite alırım,uğraşmakta bi zahmet bununlaa...:(
  • arkadaşlar diyelim konsol 3k veya e74 verdi tamir ettirdik 3 ay garantili 3 ay içinde tekrar arıza verirse ve tamiri mümkün olmazsa atik falan ne yapıyo?
  • Konsolunun E74 vermesini istemeyenler HANA çipi üzerine RAm soğutma bloğu taksınlar.
  • konsolumu almanyadan aldım 2009.05 üretim ankara kızılaydaki yerlere götürdüm fw atamadılar key görmüyormuş ama orjinal oyunları okuyor bu sorunu çözebilen bir yer var mı? olmazsa cihazı satacağım...ya o kadar da getirmek için uğraştım şansa bak ya!!!!! bi de arkadaşlar bu durumda kaçtan satabilirim acaba ..sıfır pro paket jasper.. tek sorun fw atılamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

quote:

@FiréLord

teşekkürler tekrardan...

saygılar...

Ne yazık ki yakın bir sürede tekrar 3k göreceksin. Benim Xbox son 3k verdiğinde cihazı açtım ve öylesine cihazı açık çalıştırdım, sonuçta 1 hafta boyunca sürekli 3k veren cihazım çalışıyor durumdaydı. 1 hafta boyunca her akşam 2 saat teneke şeklinde cihazla her oyunu oynadım. 1 hafta sonuda ise cihaz hiç çalışmamasına hata verdi ve tamiri daha da zorlaştı.

Bence kendin yöntem uygulayarak çalıştırmaya kalkacağını işin uzmanlarına bu işi bıraksan daha iyi olur. Ama inşAllah senin sonun benim gibi olmazda uzun süre cihazın çalışır....

dediğin şey oldu arkadaşım,2 gün makine donup duruyordu...yani donup öle kalıyor restart atmam gerekiyor makineye...sonra bi restart sırasında 3k gördü ardından yine havlu yaptım...sonrasında yine donmalar başladı:(

verdim arkadaşa tekrar dedim bidaha bak sanırım bişey oturmadı yerine yada termal macunu iyi süremedik...ki soğutma sistemide yapmıştık okadar uğraştık,ona rağmen olmadı...:(...

elite arayışa girdim şimdiden...bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Konsolunun E74 vermesini istemeyenler HANA çipi üzerine RAm soğutma bloğu taksınlar.

nereden bulabiliriz ve atik elektronik gibi yerler takar mı? çünkü açmayı bilmiyorum xboxı o nedenle kurcalamak da istemiyorum. Ek fan taktırsak (soğutma mod) işe yarar mı?
  • Arkadaşlar Xbox bozuldu sanırım yine kardeşim içine etmiş :d Görüntü yollamıyor alet takıyorum simsiyah ekran perdelenme oluyor karıncalanma var hafiften..sorun ne acaba ses olsaydı enazından anlardımda ses bile gelmiyor önceki arıza öyleydi ses vardı görüntü yoktu tamir ettirmiştim.
  • Kevinsert,
    Xbox'ın logosu parlar parlamaz Y tuşuna bas ve hemen bırakmadan Sağ tetik tuşuna bas. İki tuş da basılı olsun Menü açılmaya yakın bırak. Görüntü ayarları fabrika ayarlarına geri dönecektir. Kolay gelsin
  • yok ilker olmuyor..logo falan gelmiyor zaten direk siyah ekran açılıyor Y + RT yapıncada karıncalanma kayboluyor düz siyah ekrana düşüyor 2 sn liğine..
  • Bir de şöyle dene bakalım. Kapalı olsun cihaz. Konsoldaki gamepad algılama tuşuna bas ve bırakma, şimdi konsolu aç (sync tuşu basılı) bu şekilde bir süre bekle. Önceden de arıza verdiyse Scaler çip arızası olabilir. Cihazı hangi çözünürlükte kullanıyordun?
  • Ben 1024*768 kullanıyordum fakat 10 yaşındaki kardeşimdeydi uzun süre o SD TV de kullanmış hep..
    yok olmuyor :D meftaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 20 Ağustos 2009; 11:02:59 >
  • Az önce E74 gördüm arkadaşlar, CoD oynarken ekran şeritlere ayrıldı ve neticede E74 hatası ile karşılaştım. Yaptırmayı düşünmüyorum, muhtemelen satarım. Sizce ne kadar eder? (arcade pack,falcon)
  • e74 hatası makineyi açar acmaz e 74 gördüm dün gece oynarken bir sorunum yokdu işden gelir gelmez acdım e74 hatası
    sormak isdedim yapdırsam ne kadar gıder yada yenı x box mı almalıyım makineye sogutma modu felan takdırmışdım
    gercekden tırtmış sogutma modu felan 14 ayda bozuldu :))
  • ya benim makine daha onceden 0020 vermisti bir sekilde makineyi actıgımda hata vermedi ama okdar ısınıoki bi okadarda sogutma pervaneleri okadar hızlanmaya basladı .bu benim makine ne ayak anlamadım nese halledicigez.galiba

• Bu resimdeki soğutma modunu kendimiz yapabilmek için hangi malzemelerden almamız lazım , nekadar büyüklükte hangi çeşit fanlardan vs. ? bir şablon olsaydı keşke konsoltürk e yollamadan bizde yapabilseydik.
  • arkadaşlar benim konsol kendi kendine reset atıyor :( ne yapmak lazım ben çok anlamıyorum 2007 senesinde military ntsc-u almıştım :(geçen yaz sonu garantiden atik tamir etmişti kilitlenme sorunu vardı sizce şimdi ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.