Şimdi Ara

xbox 360'ı nereden en uyguna alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben xbox 360 yeni alıcam bunun için güvenirir bir yerden bilgi almak için yazdım. xbox 360'ı en uygunu fiyata en güvenirir nereden alabilirim yer olarak bana söylerseniz sevinirim. birde yanında guitar hero set almak istiyorum ikisi bana yaklaşık ne kadar bir fiyata gelir. şimdiden yardımlarınız içöin saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giray91 -- 24 Eylül 2010; 13:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: giray91

arkadaşlar ben xbox 360 yeni alıcam bunun için güvenirir bir yerden bilgi almak için yazdım. xbox 360'ı en uygunu fiyata en güvenirir nereden alabilirim yer olarak bana söylerseniz sevinirim. birde yanında guitar hero set almak istiyorum ikisi bana yaklaşık ne kadar bir fiyata gelir. şimdiden yardımlarınız içöin saolun

Hocam forumda 40 türlü haber var..Gold, electro world vs. vs. Onlara baktınız mı yoksa nasılsa bana cevap veren olur, ben bekleyeyim mi dediniz? Merak ettim cidden
  • Yetişir isen Gold'ta 250 gb slim 599 kdv dahil,120 gb 499 tl kdv dahil ama ürü n her gecen saat azalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

arkadaşlar ben xbox 360 yeni alıcam bunun için güvenirir bir yerden bilgi almak için yazdım. xbox 360'ı en uygunu fiyata en güvenirir nereden alabilirim yer olarak bana söylerseniz sevinirim. birde yanında guitar hero set almak istiyorum ikisi bana yaklaşık ne kadar bir fiyata gelir. şimdiden yardımlarınız içöin saolun

Hocam forumda 40 türlü haber var..Gold, electro world vs. vs. Onlara baktınız mı yoksa nasılsa bana cevap veren olur, ben bekleyeyim mi dediniz? Merak ettim cidden

Her gün bir kampanya oluyor takip et istersen hocam..

• yaaa ben bu konuyu öylesine yazmadım her yerde var ama benim elimde sıırlı bir para var 700 tl civarı buna göre bana ne nereden alınabilir nekdara sadece destek olucak arkadaşlar aradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

Yetişir isen Gold'ta 250 gb slim 599 kdv dahil,120 gb 499 tl kdv dahil ama ürü n her gecen saat azalıyor

Bu kampanyalar neden şehir, hatta semt bazında oluyor? Ankara'da bir tane Gold var, iş yerime 10 dakika.
    Bırakın S'in stokta olmasını, elite için 799 lira fiyat çekiyorlar. Resmen saçmalık. Herhangi bir kampanya Ankara içinde düşünülmüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: kafkasbeyi

Yetişir isen Gold'ta 250 gb slim 599 kdv dahil,120 gb 499 tl kdv dahil ama ürü n her gecen saat azalıyor

Bu kampanyalar neden şehir, hatta semt bazında oluyor? Ankara'da bir tane Gold var, iş yerime 10 dakika.
    Bırakın S'in stokta olmasını, elite için 799 lira fiyat çekiyorlar. Resmen saçmalık. Herhangi bir kampanya Ankara içinde düşünülmüyor mu?

Ankara merkeze bağlı bir mağazada değildir üstadım.Franchise mağazadır oralara biz karışamıyoruz. Ama 120 gb elite modelini internet üzerinden almanız mümkün 499 tl ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bir kadıköyde bir mağada buldum sizin tavsiyeleriniz ne?
    XBOX360 ELİTE 120 GB PAL
  • quote:

ben bir kadıköyde bir mağada buldum sizin tavsiyeleriniz ne?
    XBOX360 ELİTE 120 GB PAL

Kaç paraya buldun
  • 700 tl ye kadıköylerde xbox ve guıtar hero alacagına

599 tl ye gold'dan 2 yıl garantili slim alırsın kalan 100 tl'nin üstüne de 40-50 ne ise guitar hero set alırsın ;)
  • en önemli konu fw attırıcanmı
  • fw attıracağım o yüzden golddan alamam sanırım
  • ozaman bakacagın iki yer var kadıköyde
    ya bilkons yada kahraman bunun dışındakileri boşver
    fiyat olarakda ikisinede git peşin para hangisi daha çok indirim yapıyorsa ondan al
    gitar konusunda ellerinde yoktur ama bulurlar
  • Arkadaşlar Gold'dan Teknosa'dan falan aldığımız X-Box'lara FW attıramıyor muyuz ki?

Mesela Gold'dan 120 GB Elite'ı alsam 499 tl olanından ona FW atamıyor muyuz?

Bir de Gold'daki 499 tl olan Elite X-Box'lar Jasper Anakart modeline mi sahip acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

Arkadaşlar Gold'dan Teknosa'dan falan aldığımız X-Box'lara FW attıramıyor muyuz ki?

Mesela Gold'dan 120 GB Elite'ı alsam 499 tl olanından ona FW atamıyor muyuz?

Bir de Gold'daki 499 tl olan Elite X-Box'lar Jasper Anakart modeline mi sahip acaba?

hepsi jasper oradakilerin, elitelere ve arcadelere atılıyor , ancak xbox360 slim'ler daha yeni yeni çıktığı için henüz ortaya çıkmış bir fw yok, yakında gelecektir diye tahmin ediyorum...
  • fw attırınca garanti gidiyor ama dimi ?

fw li xbox elite 120 gb hdd jesper 5 oyun hediyeli 600 tl ye syd bilgisayardan almak daha mantıklı mı sizce ? 1 yıll 3k garantisi var

yoksa golddan alıp kadıkoyde makineye fw mi attırmak
  • quote:

fw attırınca garanti gidiyor ama dimi ?

fw li xbox elite 120 gb hdd jesper 5 oyun hediyeli 600 tl ye syd bilgisayardan almak daha mantıklı mı sizce ? 1 yıll 3k garantisi var

gidiyor evet...
  • peki

• Golddan al 500 tl ye fw ıslemı 30 tl sanırım daha karlı olursun
  • golddan aldığıma kadıkoyde fw attırınca parca garantisini napıcaz ki ayrıca fw garantisi vercekler mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.