Şimdi Ara

Xbox 360 için Geleceğin Grafik Teknolojisi - Mega Meshes (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 2K

Görüntüler gerçekten güzel ama masalsı bir havası var Hardcore oyunlarda pek kullanılmaz gibi fakat Xbox için güzel bir haber.

Uncharted 2 'in grafiklerini o kadar çok beğenmedim ben renkleri sonuna kadar vurmuşlar havası veriyor ama süper bir oyun orası ayrı.

Xbox'ın da tamamını kullanamıyorlar PS3'ünde forumda nedense bir konsolun bir özelliği çıkınca direk diğer konsola b*k atılıyor.

Hocam görüntüleme teknolojisiyle oyunun hardcore ya da masalsı olmasının ne alakası var? Oradaki kayaların yerine üst üste yığılmış et parçaları olsa harcore mu olacaktı şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Görüntüler gerçekten güzel ama masalsı bir havası var Hardcore oyunlarda pek kullanılmaz gibi fakat Xbox için güzel bir haber.

Uncharted 2 'in grafiklerini o kadar çok beğenmedim ben renkleri sonuna kadar vurmuşlar havası veriyor ama süper bir oyun orası ayrı.

Xbox'ın da tamamını kullanamıyorlar PS3'ünde forumda nedense bir konsolun bir özelliği çıkınca direk diğer konsola b*k atılıyor.

Hocam görüntüleme teknolojisiyle oyunun hardcore ya da masalsı olmasının ne alakası var? Oradaki kayaların yerine üst üste yığılmış et parçaları olsa harcore mu olacaktı şimdi?

atmosfer olarak dedim dostum.

• quote:

Aslında hardcore oyunlarda da pek tabi kullanılabilir.Videodaki masalsı hava tamamen seçilen renk paletinden kaynaklanıyor.Daha koyu renkler ve karanlık bir atmosfer yaratılırsa farkı belli olur.
  • Tam fable lık oyun motoru olmuş
  • Yalan dünya işleri bunlar yalaaaaaaaaaaaaaaan şeytanın oyunları oynamayın söyliyim yanacaksınız ondan sonra cehennemde sorarlar size directx i 1080 p leri ful aa ları 3 boyutluluları ondan sonra rabbim biz bilmiyorduk ağlamaktan gölzeriniz çıkacak az kaldı yanacaksınız yanacaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Donanımı sonuna kadar zorlama işi gerçekten güzel hareket. Microsoft bizzat bu iş için uğraşmaya başlamışsa, grafik çıtası bu konsol için bir miktar daha yükselecektir, diğer üreticilerede yazılımsal desteği anında sunar bu herifler. Sony hala milletin cihazı keşfini beklesin

Multiplatform oyunlar bu özellikleri destekler şekilde xbox a gelir mi? işin o kısmı Microsoftun saçacağı paracıklara bakar. Adam gibi 3-5 Exc. oyun daha çıkarırlar umarım. Yoksa burada gösterilenlerin hiç bir anlamı olmayabilir bir iki oyun dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Yalan dünya işleri bunlar yalaaaaaaaaaaaaaaan şeytanın oyunları oynamayın söyliyim yanacaksınız ondan sonra cehennemde sorarlar size directx i 1080 p leri ful aa ları 3 boyutluluları ondan sonra rabbim biz bilmiyorduk ağlamaktan gölzeriniz çıkacak az kaldı yanacaksınız yanacaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babaanne buradada mı beni buldun yaaaa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 22 Mart 2011; 19:42:11 >

• quote:

hocam imzan çok güzel olmuş tam konunun cevabı niteliğinde

ps3,xbox,wii,psp,ds... görüntüyü o kadar çok önemsemem bir oyun bana oyunu 2. defa oynattırıyorsa o oyun kalitelidir.

Mesela ds te ace attoney serisi oynayan var mı? çok güzel bir oyun ama görüntü yok hikaye var deneyin görün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.