Şimdi Ara

Xbox 360 için Geleceğin Grafik Teknolojisi - Mega Meshes (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güvenimiz boşuna gitmeyecek şimdi bile oldukça güçlü aslında donanımlar yani 3 çekirdek ve saniyede milyarlar hesaplayan ekran kartı ve ddr 3 bellekler..

enennenenneneen güzel performansı battlefield 3 ve gelecek oyunlar yeni unreal motorunu bile çalıştırabilir yeterki hesaplamalar oldukça kaliteli kodlar ve geliştirciler tarafından yapılsın
  • Suanda ps3 de crysis2 oynuyordum , önce baktım oyun 5.5 Gb civarı. Bosa mı bekledik dıyorduk acaba neyse bı başladı.o.m.g. Harbi kz3 ten farkı yok bence grafiklerin.yani boyut ve dosya sayısı kabarmadan da bu denli görüntü verilebilecegini birkez daha kanıtladı.
    Xbox Şuanda evde yok yarın birde xbox da deneyim nasıl acaba.hayal edemiyorum suanda gözümün önüne geliyor da.neyse uyuyum sabah bakarım canlı olarak inş
  • Anlaşıldı yeni konsol çıkarmaya niyeti yok bunların
  • slim+kinect+yeni ve güçlü bi motor... microsoft çok sağlam geliyor demedi demeyin kinect oyunlarında ilerde bu motor kullanılır excler tozu dumana katar, yakında sony de kinecti klonlar rekabet için, çalışıolar şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 19 Mart 2011; 6:50:48 >
  • bunla iyi bir oyun yapılabilir misal forza 4
  • tessalation göremedim. bu grafiklerin hemen hemen hepsi directx 9 un verdiği teknoloji.

global illumination uzun zamandır zaten var.

burda önemli olan ve doğru olan nokta ışığın mekandaki malzemeler üzerindeki etkisi. sırf bu olayı gördüğünüz için büyüttünüz. xbox zaten böyle grafikler verebiliyor ki.

bana draw distance değerinden ve aa dan bahsedin. buna grafik mi diyorsunuz.
  • Ne teknolojiymiş be, millet abartacak yer arıyor.
  • Aslında o kadar da birsey Belli olmuyor .oyunlar çıktığında belli olur o .o zamana kadar xbox live cod - bf devam
  • Şimdi bunun için, yeni bir konsol almamız mı gerekecek.?
  • Nereye abartacak yer arıyor, ilk videoda 0:43 te gördüğünüz taşı girintiyi çıkıntıyı bilmemneyi hangi ps3 oyununuda gördünüz siz? Kafanız iyi galiba?
  • şu konsollardaki ışıklandırma efektlerine hayranım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Nereye abartacak yer arıyor, ilk videoda 0:43 te gördüğünüz taşı girintiyi çıkıntıyı bilmemneyi hangi ps3 oyununuda gördünüz siz? Kafanız iyi galiba?

Katılıyorum. Dragon Age 2 oynuyorum bu aralar, bu detayın yanında çok yapay kalıyor. Oyunlara uygulandığında muhteşem olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Ne teknolojiymiş be, millet abartacak yer arıyor.

Valla aynen ,bende geleceğin teknolojisi falan deyince bişey zannettim.
  • 6 yıl önce çıkmış konsol 6 yıl önce çıkmış çıkar çıkmaz tasarlamadılar ya 2 yılda tasarlama süreside etti 8 yıl 8 yıl önceden adamlar bunu yapabildi .
  • Her oyunda olan bir teknolojiyi sanki ilk defa görmüş gibi abartmak nasıl bir his acaba..
    Tesselation ve xbox360...
    Birbirinin zıttı iki kelime nasıl aynı cümle içinde kullanabiliyor hayret verici..
    Aha size tesselation.Neymiş ne değilmiş görün..

• en azından buna oyun yapılacak sadece teknolojis demosuyla kalmayacak sony55 kaç yıl oldu varmı adam gibi dirext 11 kullanan oyun bu teknoloji fable 4 forza 4 falan kesin kullanır ;)
  • İyi hadi bakalım senin dediğin olsun..
  • Sony Samsun genel müdürü geldi beyler kapatın xbox ları.

Kendimdende bir alıntı yapayım cevap olarak:
    quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

xbox 360 ın gpu sunda 10mb eDRAM var arkadaşlar.bu sayede AA ve Yüksek Kaplamalarda sorun yaşamıyor.

Ve Directx'in gelişmiş bir paketini kullanıyor.Yani Microsoft kendi oyuncağına DirectX te kodlar eklettirebiliyor.genişletebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 19 Mart 2011; 21:43:18 >
  • yukarıda ki 2 video da gayet sıradan.. 2007 de gösterseler iyiymiş derdim. neyini abarttınız bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.