Şimdi Ara

Xbox 360 için monitör tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun zevkim ailem tarafından tacize uğradığı için odama bir monitör alma zamanı geldiğini düşünüyorum.Salona kursam orada tv izleyecekleri tutuyor mutfağa kursam oraya geliyorlar.

Bazı araştırmalarım sonucu şu monitörlerde karar kıldım.

HDCP olayını öncelikle bilmem.HDMI girişli bir monitör alacağım ve problem yaratacaksa uyarırsanız sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-227e3lsu62-215-227e3lsu62-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58389

İlk kafamdaki ürün budur.

Sonrasında

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-e2420hd-24-e2420hd-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=41757

Önceliğim ilk linkteki verdiğim monitördür.2 Tane LCD tv varken evde gereksiz monitör masrafına girmek istemiyorum.Acil durumlar için güzel grafik verebilecek bir çözüm arıyorum.Elbette sallamasyon olmadan.Fikirlerinizi öncelikli olarak ilk monitörden alırsam sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Şubat 2012; 11:51:27 >

• XBOX360 için monitörde HDCP özelliği olması gerekmiyor diye biliyorum o özellik PS3 için şart.

Linklerini vermiş olduğun monitörlerden Benq'u tavsiye ederim. Bu markayı zamanında hem XBOX360 hemde PS3 ile kullananların yorumları olumluydu.

Evde Philips'in 42'' LCD TV'sini kullanıyorum. Memnunum ama monitörü nasıldır herhangi bir fikrim yok. Philips'i iyice bir araştır derim. İçine sinerse de kaçırma derim.
  • Xbox360 için HDCP gerekmiyor ama yeni gelecek konsolların ne isteyeceği belli olmaz. bu sebeple HDCP destekli olması önemli bence..
  • benq çıkışları hem dvı hem hdmı usb ile artısı çok. ben bunu tercih ederdim
    sadece oyun için ise masrafa kaçma fazla
    aile ekonomisine katkımız olsun..
    forumdan 2.el bak
  • Benq E2420HD'yi Xbox 360 ile uzun süredir kullanıyorum. Xbox 360 oyunlarnıda herhangi bir sıkıntı yok, çok temiz ve canlı görüntü alıyorum. Monitörün AMA özelliği ile oyunlarda ghosting problemi de yaşanmıyor. Ben bu özelliği kullanmıyorum, ona rağmen hiç ghosting sıkıntısı yaşamadım. Ayrıca monitör üzerindeki çıkışların bolluğu ciddi derecede bilgisayar kullanımımı çok kolaylaştırdı. Örneğin monitörün hemen solunda bulunan USB çıkışlarıa rahatça usb bellek takabiliyorum, telefonumu şarj edebiliyorum. Arka çıkışlarından birine kablosuz mouse'un alıcısını ve 1 adet de bluetooth dongle bağladım. DVI çıkışıyla monitör kasaya bağlı. Ayanı zamanda HDMI çıkışıyla da XBOX'a bağlı. Hiçbir kablou söküp takmadan direk olarak xbox 360 ve bilgisayar arasında geçiş yapabiliyorsun. Büyük kolaylık. Kesinlikle tavsiye ederim. Bundan önce philips kullanmıştım. O da gayet iyiydi ama farklı bir modeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

benq çıkışları hem dvı hem hdmı usb ile artısı çok. ben bunu tercih ederdim
    sadece oyun için ise masrafa kaçma fazla
    aile ekonomisine katkımız olsun..
    forumdan 2.el bak

Hocam Liseli değilim.2 inci el ürünlerede genelde sıcak bakmıyorum tercihimi sıfırdan yana kullanıp kendi paramla satın alacağım.Çok düşüncelisiniz.

Evde zaten 2 LCD varken babamın ne gerek var diye dırdırını dinlemek istememem.Doğal olarak çok şatafatlı bir şey aramıyorum

Tavsiyeler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Şubat 2012; 15:50:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.