Şimdi Ara

:::: XBOX 360 INCELEME :::: (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

e herifler geberecek beklemekten, xbox360 gördümü saldırıyorlar...Yazık acımak lazım bunlara, kızmamak lazım...

Yakında kafayı yiyenlerde görürüz...

Vatandaş : "Selam genç noldu sana, böyle dag tepe dolanıyorsun"

PSFanboy : "PS3 abi, Killzone, Motorstorm sonra GT5 ,DMC17 hebelep"

Vatandaş :"Hö ne diyon aslanım"

PSFanboy :"Abi haber varmı haber, çıkmışmı PS3 ?"

Süper yaa, varya Koray, deli olduğunu tahmin ediyordum ama sende kişilik bölünmesi de başlamış.

• quote:

kişilik bölünmesi de başlamış

o ne lem
  • Xbox xbox diye yırtığındığınız tenekenin oyunlarının çoğu Pc' ye çıkıyor. Sağlam makinesi olan niye xbox alsın? Şu an için xboxın gpusu güçlü ama fazla değil 1 seneye kadar pc her türlü ezer geçerde xboxın üstünde bulunan gpu 100 dolar seviyelerine bile iner.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YILMAZKAN

quote:

kişilik bölünmesi de başlamış

o ne lem

şizofreni cahil adam
  • hah bende bunu demek istiyordum ben zaten imzamdaki makinayla oynarım o oyunları pc ye çıksın yeter x box =pc ama playstation apayrı pc de olmayan bir sürü oyun türünü barındırıyor nintendo gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YILMAZKAN -- 3 Mart 2006; 15:07:54 >
  • Misal şu beklediği ghost recon ve oblivion' da Pc' ye çıkacak. Ama zanneder miyiz Gran turismo 5 PC' ye çıkacak? Sırf bu sebebten ps2 bile hala peynir ekmek gibi satıyor ve satmaya da devam edecek gibi.
  • quote:

şizofreni cahil adam

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Xbox xbox diye yırtığındığınız tenekenin oyunlarının çoğu Pc' ye çıkıyor. Sağlam makinesi olan niye xbox alsın? Şu an için xboxın gpusu güçlü ama fazla değil 1 seneye kadar pc her türlü ezer geçerde xboxın üstünde bulunan gpu 100 dolar seviyelerine bile iner.

Xbox GPU su geçilirse PS3 yandı desene..Daha çıkmadan miyadı doldu aletin senin mantığa göre...

PC ye çıkmayanlarıda yaz Hell cim, sen iyi biliyorsun bu işleri
  • quote:

quote:

Xbox xbox diye yırtığındığınız tenekenin oyunlarının çoğu Pc' ye çıkıyor. Sağlam makinesi olan niye xbox alsın? Şu an için xboxın gpusu güçlü ama fazla değil 1 seneye kadar pc her türlü ezer geçerde xboxın üstünde bulunan gpu 100 dolar seviyelerine bile iner.

Xbox GPU su geçilirse PS3 yandı desene..Daha çıkmadan miyadı doldu aletin senin mantığa göre...

Koray seninle mantıklı oalrak tartışılmıyor kusura bakma. Karşımda hep çocuk var izlenimi uyandırıyorsun. İyi ki öğrenmişsin mouse muhahaha ya getirip basmayı. Sen ne kadar debelenirsen debelen xbox' ın beş para değil iki para bile etmediği gerçeğini değiştiremessin.

• quote:

quote:

quote:

Koray seninle mantıklı oalrak tartışılmıyor kusura bakma. Karşımda hep çocuk var izlenimi uyandırıyorsun. İyi ki öğrenmişsin mouse muhahaha ya getirip basmayı. Sen ne kadar debelenirsen debelen xbox' ın beş para değil iki para bile etmediği gerçeğini değiştiremessin.

• quote:

Sen bıdı bıdı yapmayı bırakta soruya cevap ver..

1 seneye kadar xbox gpu su geçilecekse PS3 ün miyadı çıkmadan doldumu dolmadımı ?

Bir laf ediyorsun, altından kalk.Sıkma oyle orta yere boşu boşuna.Bu lafı ben etmedim, eden sensin sonra "mantıklı konuşmaktan bahsetmeyeceksin.Xbox sana göre 5 para etmez, PS2 de bana göre 1 para bile etmez..Bu kişiye göredir..Senin begenmemen o cihazı kötü yapmaz..Git once PGR3 de kapış arkadaşlarınla sonra burada hikaye anlatırsın...

Ama önce yukardaki soruya cevap ver, senin kendi muhteşem mantığın...Bekliyoruz heyecanla

• quote:

quote:

Sen bıdı bıdı yapmayı bırakta soruya cevap ver..

1 seneye kadar xbox gpu su geçilecekse PS3 ün miyadı çıkmadan doldumu dolmadımı ?

Bir laf ediyorsun, altından kalk.Sıkma oyle orta yere boşu boşuna.Bu lafı ben etmedim, eden sensin sonra "mantıklı konuşmaktan bahsetmeyeceksin.Xbox sana göre 5 para etmez, PS2 de bana göre 1 para bile etmez..Bu kişiye göredir..Senin begenmemen o cihazı kötü yapmaz..Git once PGR3 de kapış arkadaşlarınla sonra burada hikaye anlatırsın...

Ama önce yukardaki soruya cevap ver, senin kendi muhteşem mantığın...Bekliyoruz heyecanla

Sana varya bir bıdı bıdı yaparım öyle bıdı bıdı görmessin hayatın boyunca dudağın uçuklar. Kahvehane ağzı yapma bana adamın asabını bozma. Git mahalle karılarıyla tartış. Seviyesiz herif.

• Seviyeden bahsedene bak sen...

Cevap gelecekmi yoksa bekleyecekmiyiz seni daha ?
  • quote:

Misal şu beklediği ghost recon ve oblivion' da Pc' ye çıkacak. Ama zanneder miyiz Gran turismo 5 PC' ye çıkacak? Sırf bu sebebten ps2 bile hala peynir ekmek gibi satıyor ve satmaya da devam edecek gibi.

Sonra bunu demişsin.Çok ezbere konuşan adamsın.Laf olsun , Xbox a laf edeyim diye konuşuyorsun.Sonra sorunca cevap alamıyoruz..

GT5 çıkacakmı demişsin, şimdiden biliyormusun bunu ? Hayır
    Peki Forza Motorsport çıktımı PC ye, yada çıkacakmı ? Forza biliyormusun sen ? Hayır...
    Sayacagoın her exclusive PS2 oyununun türevi var 360 da exclusive..Destekli konuş Hell..Desteksiz degil

Dedimki, yaz Xbox360 ın PC ye gelmeyen oyunlarını..Tık yok yine..

Hadi PC ye geldi, hepsi gelsin hatta..Anlatamadık degilmi konsol almanın gerekçesini..Kafan agrımadan, cebin boşalmadan, kilitlenme, frame düşmesi, bel agrısı, update , install ,minnacık monitor gibi dertlerden kurtulmak için insanlar konsol alır diye...

Ben 4 senelik alette Doom3 ü PC imden iyimi oynuyorum yeterli..bana 3 sene PC ye para kaptırtmıyormu ? Başım üstüne..Koca ekran tv karşısında yayıla yayıla, installsuz, yavaşlamasız, takıp oynuyormuyum..Olay budur..

Sen 5 sene içinde kaç upgrade edeceksin onuda merak ediyorum..Yaptınmı Oblivion ve GRAW için update ?

• Ya şu ps3 çıksın bi anda ya çıktığı gün alcam xbox 360 ın yanına kurcam kehkehkeh havam batsın şöle bi iki lcd hd televizyon birine x360 birine ps3 bi birini bi diğerini oynaya oynaya oh ayrıca ps3 le uzaydan inmiş gibi olamaz çünkü öle zizin vermiyolar rekabet ortamı oluşması için çoğu şeyde öle 10 kat daha güçlüsü varken rekabet için daha düşükler sunuluyor
  • Ayrıca oyun firmaları daha x360 a doru dürüst grafikleri olan birşey yapamadılar ps3 1 sene sonra çıkacak unreal 3 teknolojisi falanla birlikte o grafikleri x360 da oynatıyor ps3 çıktıktan 1 sene sonra anca ps3 kalitesinde oyun yapılır yani daha 2 sene bekleriz
  • Gears of War un 112 MB lık oyun içi videosu var..Oyle Killzone, Motorstorm gibi rendermı degilmi tartışmazsınızda.Adam yapmış Unreal3 ile, çatır çatırda oynuyor.
    Buyrun piyasaya gelecek bir kaç aya oyun..Aynısını veriyor size..Oyle "PS3 yapar başkası yapamaz" laflarından vazgeçin artık..Yapan var, piyasada..Alıp oynayabiliyorsunda...PS3 fazlasını vermeyecek.Veremez zaten..GPU su belli

HellMarch a göre Sony nin hiç çıkartmaması lazım PS3 ü..Şimdiden cihazın ömrü doldu..Zaten geçen sene PC de gösteriyorlardı oyunlarını..O zaman dolmuş demekki...Düşmanlık yapacağız diye saçmalamaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko

blue ray cd rom baska soze gerek yok

gercekten cok onemlı bısı o, oyunlarda baya bı farkeder
  • quote:

Sony nin hiç çıkartmaması lazım PS3 ü..

Olur, görürsem söylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: şikayetimvar

quote:

PS3 çıktıgında

"Keşke yıllarımızı bu cihazı beklemekle geçirmeseydik, bumuydu beklediğimiz" demeyesin YILMAZKAN

9 unda Ghost Recon , 20 sinde Oblivion...Yaşasın Xbox360

pc yede çıkıyor yaşasın pc

bende hala pc d,yenlerdenim. bu arada nintendo ne alemde???

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.