Şimdi Ara

:::: XBOX 360 INCELEME :::: (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HELAL SANA BE KORAYG ADAMI ÖYLE BİR BENZETTİNKİ ARTIK SANA CVP BİLE YAZAMIYOR...ZATEN O KENDİ KENDİNİ KANDIRIYOR FARKINDA DEĞİLKİ...NE KADAR SABİT FİKİRLİ HERİF...KERESTECİMİDİR NEDİR
  • valla benzetmek filan demeyelim..
    Elemana onun mantığına göre basit bir soru sordum..

Madem 1 sene içinde Xbox360 ın GPU geçilecek PC tarafından, PS3 neden çıkıyor dedim o kadar...

Laf etmiş olmak için konuşmamak lazım.Atmanında bir rajonu olur.GRAW SS leri ortada..Bakılsın bakalım kim hangi konfigiyle o detaylarda oynayacak..Kac paralık cihazlar gerekli ? O kadar basit degil bu işler..Ben bir 6600GT almadım uçuk diye..Kalkıp kaç adam 7800 7900 alacakta oynayacak..Aldın diyelim, ne oldu, PC deki bottleneckler yokmu oluverecek ?
  • iki ay sonra ozur dileyecen benden ps3 u gorunce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccal -- 3 Mart 2006; 19:51:19 >
  • 2 ay mı ? Vah vah iyi uyutmuşlar seni

Sen ona 1.5 yıl de
  • ya ps3 ün işlemcisi ile xbox işlemcisini neye göre kıyaslıyorsunuz zamanında çıkan nintendo 64 işlemcisi ps 1 işlemcisinin iki, katı ama ps1 daha iyi grafiklere sahipti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 3 Mart 2006; 21:53:50 >
  • ciddiyim valla 1 .5 yil sonra cikarsa xbox 360 alicam valla eyer oyleyse ama simdilik deymez beklemek gerek bide xbox 360 da daha ole iy oyunlar cikmadi bi dead or live 4 bide espn 2k6 diyeri kotu bence dead or live iyiye benzio ama espn nba 2k6 yi gunumun yarim satini aldi iciin iy biliom
  • paradan bahsedionuz ya sizin 26 tane orjinal oyununz varmi valla ciddiyim
  • PGR3
    Kameo
    Condemned
    Fight Night 3
    Dead or Alive 4
    Prefect Dark Zero

hepsi bomba oyunlar..Helede PGR3..Daha iyi araba yarışı yok..Forza dan bile iyi
  • Uzun zamandır girmiyodum bi bakim dedim, yine ayni terane devam ediyor... Alemsiniz valla, bomboş muabbetler, zamanınıza yazık, ama siz bilirsiniz tabiki...

korayg,

Okuyorumda haklı olarak bazı kişileri ps3 fanatikliğiyle falan suçlardın hep, fanboyluk yapıyorlar dersin hep -ki haklı olduğun zamanlar ve noktalr da var elbette- ancak şunu sormak istiyorum, okudum yazdıklarını deminden beri.. Yahu, nikinin sonuna bile 'g' yi eklemişsin, yani bill gates'in 'g' sini, yani daha da açacak olursak 'billg' diye de bilinen bill gates'in bu kısaltmasını koymuşsun, hocam fanboy diyorsun millete, haklı ya da haksız, ama merak ettimde hiç kendine bakıyomusun? Yoksa kendinin de farkındasın da eğlencesine mi yapıyorsun? Kaç yaşında adamsın be birader, hadi evelden günün stresinden uzaklaşmak için yazardımda sonra baydı ve uğramaz oldum.. Sen nasıl sıkılmıyorsun, anlam veremiyorum. Bu kadar itina, bu kadar inat, bu kadar hevesi başka yerlere harcasan? Yanlış anlama, tabiki sen bilirsin, ama yazdıklarını okuyunca garibime gitti ve yazma ihtiyacı duydum samimiyetle. Çünkü boşa ve anlamsız bir diretme ve çabalama var. Paylaşım, fikir alışverişi zerre kadar yok. Herkes için söylüyorum bunu elbette... Neyse herkese eyvallah.

Sana da eyvalla Mr. korayg(ates)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 4 Mart 2006; 0:57:07 >

• Gidicem diye trip atıp sonra gelip saçmalayıp gidiyorsun
    Bill Gates in g si demek ?
    E çok zeki Adventure, soyismimin g ile basladıgı ve koray isminin alındıgı için bunu koymuş olabilecegimi düşünemedinmi ? Bill Gates le aranda ne geçtiki bu kadar düşmansın adama onuda anlamış degilim...Babaım oglu degil, ama yigidi öldür hakkını yeme derler..Çok şey borçlusun

Nick olayındaki varsayımın ise kayda deger..Saçmalama listesinde ilk 3 e oynarsın..Bir dahaki gelişinde daha aklı başında şeyler yaz, öyle git..Değsin en azından..

Şu zaman harcama konusunda ise hak veriyorum.hani aklı başında tartışılacak 2-3 adam çıkarsa çıkıyor kalanıda çoluk çocuk, ne dediğini bilmeyen tipler..Bende kendime kızıyorum.Bunlara birşeyler anlatabilirmiyiz diye ama görüyorumki boşa zaman harcıyoruz gerçekten
  • Malesef aklı başında 2-3 adam da, kusura bakma, ama senin gibiler yüzünden kayboluyor ortamlardan... Orta yollu bir muabbeti bu derece bulamayan bir adam daha hatırlamıyorum...

Gelelim yaıya, valla canım istediğinde gelir yazarım. Bugün de canım istedi, bi bakalım ne haberler var forumlarda derken yine atışmalarla karşılaştık, e dedim ben de bi tuz katayım çorbaya. Neyse.. Bişey anlayamadım, pardon, bill gates'e düşman olduğumu nereden çıkardın koray? Yazılarımdan bunu anlıyorsun demek, yanlış çıkarımlar bunlar, biraz daha dikkatli oku bence. Ken kutaragi hakkında aşşağılarcasına konuşup ondan sonra bill gates hakkında tek bir olumsuz laf etmememe rağmen bana böyle birşey söylemen ondan sonra da çok şey borçlusun demen son derece komik. Bu durumda Ken kutaragiye sadece ps'yi değil, xbox'u da borçlusun, ona göre. Bu arada 'g' meselesini bu kadar ciddiye alman çok garip, soyadın olma ihtimalini elbette biliyorum, senin kadar zeki olamasakta zekiyiz, ancak benim yaptığım şey, eleştiriye bir de 'g' benzerliğini de ortaya koyarak esprili bir yön vermekti, ancak canavar gibi zekan bunu anlamaya yetmedi. Dikkat ediyorum her konuda böyle yapıyorsun koray. Bir fevriliktir gidiyor. Yakışmıyor koca adama(!)...

Neyse sonuç itibariyle bu derece bir tepki verdiğine göre 'g' noktana dokunmuş olmalıyım diye düşünüyorum. Biliyosundur, di mi? Yani 'g' noktasının ne oduğunu, hayır bu kadar konsol, oyun bilmemneden dolayı o tip şeyleri unutmuş olma ihtimali var insanın. Neyse, sen bu espriyi de tersten anlarsın.

Hocam almışsın işte 360'ı hala buralardasın, git takıl, neden uğraşıyosun hala ps3 le bilmem ne ile. Yoksa kesmedi midir nedir!...

Not: Büyük çoğunluğu saçmalık ve fanatiklik içeren ve bazen de 'bozuk saat günde 2 kere doğru zamanı gösterir' misali değindiğin doğru noktaları zevkle ve bol bol gülerek okuyorum. Devam et hocam, tam gaz... Boş duranı bill sevmez...

• Adventure zaten ne zaman saçmaladıgın söylense hep "espri yapmıştım" diyerek çıktın işin içinden.Aynı devam ediyorsun demagoji insanı...

Sen şimdi onu bunu bırak..Kaypaklığın lüzumu yok.."Ne bu ortam ben durmam" buralarda diyerek trip atıp gidiyorsan gidersin.Delikanlı adam öyle yapar..Yok arada hala yazarım diyorsan o zaman "g" noktasının hikmetlerini sahibi olaraktan bilmen dogaldır.Delikanlı degilsindir.

Kutaragiyi aşağılamamızda çok dokunmuş, akrabanmı onuda bilmem, "g" nemi rast geldi onuda bilmem, ama sen bu adamın senin gibi fanboylarıyla bile dalga geçmesine ragmen elini öpeceksen senin sorunun.Ben istedigim gibi makara geçerim.Senide alakadar etmez.Gates de aynı hareketleri yapsın istediğin kadar asagıla, alay et..Benide ilgilendirmez..Bana ne :)

Benim dogru noktalarımda coktur, PS gözlüklerinle okumazsan görebilirsin...Hatalı olanları yazarsın ogreniriz..Ama sen gitmiştin dimi forumdan "delikanlı" !

• 2007 yi bekleyen tehlikeler konsol savaslari
  • arkadaşlar ben daha yeniyim aradığım bir konu var bilginiz varsa lütfen yardım edermisiniz. benim aradığım Play Station 2'ye nasıl HDD ekleniyor? bilgisayar dan nasıl Oyun Atıyorum? ve Bu sistemi nasıl bulurum Çok Acil şimdiden teşekkür ederim... İbrahim KÜT
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.