Şimdi Ara

:::: XBOX 360 INCELEME ::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360 almayı düşünüyorsanız veya karar aşamasındaysanız bu incelemeyi mutlaka okumanızı tavsiye ederim, yine iştah kabartıcı Xbox ne diyeyim :)

MyXbox.net - Xbox 360 Yazılım-Kullanım-Dashboard İncelemesi

MyXbox.net - Xbox 360 Donanım incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djbald -- 2 Mart 2006; 22:02:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

keşke şu PS3 hiç çıkmasaydıda xbox360 diye bir konsol var diyebilseydik..

Ne kadar ps3 xbox360'dan üstün olsada xbox360'da hafife alınacak bi konsol değil
  • PS3'ün 2007'de çıkacağı düşünülürse ikisini kıyaslamak yanlış. o çıkana kadar bir Xbox360 alıp keyfinize bakarsınız.
  • haklısınız arkadaşlar.. yaşasın rekabet...
  • Tabi bu arada PS3'ü bekleyenlerden dayanamaynlar Xbox 360 Alıyorlar...
  • yaw 100 kere yazdim buraya ,yine yaziyorum microsoft un avukati degilim,sony nin asla olmam. ps3 kagit üzerinde üstün olabilir ama bu pratikte yani oyunda,grafikte hizda bunu 360 a göre görmemiz ve hissetmemiz % 3-5 olur buda ps3 e soyulmaya degmez aliyorum bir 360 ve saints row oynuyorum ohhhhhhhhh,ps3 sizin olsun tepe tepe kullanin mumuhahahahahahahhahahahahahahahahhah
  • Arkadaşlar Xbox 360'ın çalışması menüleri, neler yapılabileceği, kısıtlamaları ve birçok konuda yaklaşık 60 resimle Türkçe anlatımla yeni incelemesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

MyXbox.net - Xbox 360 Yazılım-Kullanım-Dashboard İncelemesi >>
  • PS3 ü bekleyemeyip xbox 360 alanlardanım yaşasın xbox :)) ama güzel alet yani sadece oyun odaklı olmadığı için şuan sadece bir oyun aldım onu oynuyorum bide demolar falan takılıyoruz işte ps3 oyun bakımından daha güçlü olabilir ama xbox 360 a daha çok oyun çıkacakmış ve tabi diğer özellikler artıları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

keşke şu PS3 hiç çıkmasaydıda xbox360 diye bir konsol var diyebilseydik..

Ne kadar ps3 xbox360'dan üstün olsada xbox360'da hafife alınacak bi konsol değil

Çok doğru

• ya şu ps3 biran önce çıksada xbox360 ile karşılaştırılsa...
  • ps 3 çıkınca x box 360 tarih olacak alanlarda keşke 6 daha bekleseydik diyecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: YILMAZKAN

ps 3 çıkınca x box 360 tarih olacak alanlarda keşke 6 daha bekleseydik diyecekler

sen aldın galıba ps3 ü sen bekle bence 2006nın sonuna kadar bu arada alanlar cok mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 2 Mart 2006; 19:44:20 >
  • PS3 çıktıgında

"Keşke yıllarımızı bu cihazı beklemekle geçirmeseydik, bumuydu beklediğimiz" demeyesin YILMAZKAN

9 unda Ghost Recon , 20 sinde Oblivion...Yaşasın Xbox360
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmyayla

quote:

Orjinalden alıntı: YILMAZKAN

ps 3 çıkınca x box 360 tarih olacak alanlarda keşke 6 daha bekleseydik diyecekler

sen aldın galıba ps3 ü sen bekle bence 2006nın sonuna kadar bu arada alanlar cok mutlu

PS3 daha iyi olucağı kesin ama o cihazın ne zaman çıkacağı belli değil,arkadaşın dediği gibi bu yılın sonunda çıkacak büyük ihtimalle

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

PS3 çıktıgında

"Keşke yıllarımızı bu cihazı beklemekle geçirmeseydik, bumuydu beklediğimiz" demeyesin YILMAZKAN

9 unda Ghost Recon , 20 sinde Oblivion...Yaşasın Xbox360

pc yede çıkıyor yaşasın pc

• Haziranda oynarsın Ghost Recon u...
    Oblivion ıda 15 fps le takılırsın artık , yada medium, low detay Allah ne verdiyse...Hadi şimdiden iyi oyunlar erencim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 3 Mart 2006; 1:26:51 >
  • Koray,
    9 yaşında çocuk gibisin valla. 1 senedir buralarda
    "Oblivion geliyo, Oblivion oynicam, oynicam işteee"
    diye yazmadığın konu kalmadı. Hani köyün delileri olur ya hep aynı şeyi söylerler, sen de bizim forumun delisisin valla. Saplantı haline geldi sende bu oyun. Allah korusun oyun kötü çıkarsa seni bakırköy'e yatırmak zorunda kalcaz galiba .

Bıktım artık senin Oblivion'undan da X360'ından da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 3 Mart 2006; 8:28:31 >
  • Oblivion Oblivion Oblivion Oblivion

leo begenmiyorsan kapı orada..Hadi canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbald

Arkadaşlar Xbox 360 almayı düşünüyorsanız veya karar aşamasındaysanız bu incelemeyi mutlaka okumanızı tavsiye ederim, yine iştah kabartıcı Xbox ne diyeyim :)

MyXbox.net - Xbox 360 Yazılım-Kullanım-Dashboard İncelemesi

MyXbox.net - Xbox 360 Donanım incelemesi

Bravo Jakobyen...Emeğin için teşekkürler

Güzel olmuş gerçekten

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.