Şimdi Ara

Xbox 360 internet browser varmıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu aralar xbox 360 almayı düşünüyorum ancak xbox 360 tan internete bağlanabrlirmiyim google youtube vs gibi sitelere girebilirmiyim bide internetten online oynamak için orjinal mı gerekir arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim herkese iyi foumlar...

• hayır
  • dostum neye hayır diyosun bir de belirtsen sitelere mi girilmez yoksa orjinal almak mı gerekmez live galiba psn den iyiymiş
  • Hevesini kırmak istemem ama konu açmadan önce ufak bir araştırma yapsan bu sorularının cevabını bulabilirsin.
    Xbox Live da web browserı yok.Diğer sorunu da ana konularda bulabilirsin tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
  • xbox ın kendi web browserı yok...fakat bilgisayarında kurulu olan windows media center aracılığıyla bağlantı sağlayıp kullanabilirsin ama zor iş...XBOX360 MCE WEB BROWSER DİYE ARAT google da birçok bilgi bulursun...
  • kardeş biraz açarsan sevinirim nereden bulabilirim nasıl kurarım yardım cı olurmusun .
  • Xboxda msn ve facebook haric hicbiri yok. Browser ps3 de var ne ise yariyor, pc dururken ne yapacaksin ki?
  • ne uyduruk bi alet ya browser yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

ne uyduruk bi alet ya browser yok

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Xboxda msn ve facebook haric hicbiri yok. Browser ps3 de var ne ise yariyor, pc dururken ne yapacaksin ki?

• xbox tan msn ve facebook a giilebiliyosa tmm dır
  • Twittera da giriliyor
  • bu twitter msn falan parasız heralde
  • parasız
  • çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpis456

bu twitter msn falan parasız heralde

bunları kullanmak için gold üyeliği lazım oda paralı.
  • bak işte bu kötü
  • bu nwe biçim iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.