Şimdi Ara

Xbox 360 kablosuz gamepad için..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde xboxun kablosuz kolu var ve ben bunu Pc de çalıştırmak istiyorum bunun için bi receiver lazımmış sanırım ben bunu nerden bulucam mediamarkette filan varmıdır beylikdüzünde oturuyorum teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimeks gold teknosa mediamarkt vatan bunların hiçbirinde yok baktım teşekkür ederim

• amazon ve ebay
  • smadj S kullanıcısına yanıt
    Syd bilgisayarda vardı herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu aletten ben aldım ama şimdide ne yaptıysam bunu tanıtamadım bu forumda olsun diğer forumlarda olsun bütün herşeyi denedim olmadı bilinmeyen aygıt deyip duruyor. Kesinlikle olmuyor sürücü güncellemeye çalışıyorum sürücü zaten güncel diyor tam 4 saattir uğraşıyorum Windows 7 64 bit kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smadj -- 21 Mayıs 2014; 14:38:54 >
  • yok yok yok yapamıcam galiba unknow deviceden başka bir şey görmüyor play and chage kit yazıyor ama bi türlü receiveri tanıtamadım usb aygıtlarından biri çalışmadığından bunu yükleyemedik filan diyo
  • kod (43) hatası diyor bunnla alakalı çözümlere baktım nette olmadı
  • Beyler sizi uyarayım bari 16 saattir uğraşıyorum ve de olmuyor bu receiver kesinlikle windows 7 64-bitte çalışmıyor alacak arkadaş varsa benim gibi parası gitmesin boşuna teşekkürler

• Eski beyazlardan almissinizdir.Satan adamin 64bitte calismadigini uyarmasi lazimdi sahsen benim de basima geliyordu boyle bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smadj

Beyler sizi uyarayım bari 16 saattir uğraşıyorum ve de olmuyor bu receiver kesinlikle windows 7 64-bitte çalışmıyor alacak arkadaş varsa benim gibi parası gitmesin boşuna teşekkürler

Bende Beyaz renk kullanıyordum (3 ay kadar önce bozuldu), ilk çıkan versiyonlardan. Sorunsuzca Win7 64 Bit'te kullanıyordum. Sizin cihazınızda bir problem olmalı...

@CaptainOnedin

Hocam ben ilk çıktığı zaman almıştım (Türkiye'ye Spot olarak gelen ilk partilerden), aldığımdan bu yana bozulana kadar Win7 64 Bit'te sorunsuzca kullandım.
  • Yok hocam benimki siyah olandan satıcı beni uyardı ama ben yaparım diye dinlemedim aldım :) 32 bit bilg bulsam denicem. Benim sorunum programsal değil sanırım çünkü microsoftun kendi sitesinden sürücüyü indiriyorum bilg kuruyorum ama bilg xbox 360 gaming receiver olarak görmüyor unknow device diyor. Manuel olarakta yapamadım windowsta el ile seçip aygıt ekle diyorum aygıt ekleme ekranı saatlerce aygıtı arıyor ama bulamıyor elle seçeceğim menü de gelmiyor ya benim bilg bi problem var ya da cihazda attım kenara cihazı duruyor öyle bi ghosts zevkim vardı o da gitti :)

• Bende Beyaz renk kullanıyordum (3 ay kadar önce bozuldu), ilk çıkan versiyonlardan. Sorunsuzca Win7 64 Bit'te kullanıyordum. Sizin cihazınızda bir problem olmalı...

Bana nasıl yaptığını anlatırmısın müsait bi zamanında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.