Şimdi Ara

xbox 360 kullanım ömrü (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yaklaşık 1 sene kullanabildim ve E74 aldım şuan yapımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben de xbox almak istiyordum ama zaten maddi olarak sıkıntı içerisinde o kadar para vericez birde elimde patlarsa cidden krize girerim

o sebeple vazgeçtim almaktan ne la bu böyle işmi olur patlayacağını bile bile konsolmu alınır

her lafta xbox diye fan kulüplerii açılıyor övmekten bitiremiyosunuz bumu xbox ?

her birimiz aslında bir defolu mal alıyoruz.bile bile hemde.

bu sorun varken nasıl satılıyor bu ürünler hangi yüzle bir satıcı xboxu tanıtabilir ve satabilirki.

patlayacak ürün veriyorsun yahu

hiç etik değil sorun kalkana kadar xbox satışları durdurmalı.

Bence sen pc'ni upgrade et.Hiç riske girme derim maddi zorluklar içerisinde.Elite jasper almaya kalksan 750 milyon verecen.O paranın daha azına Ati 4870,quad core 8300,ddr 3 ram alıp güzelce oynayabilirsin.Bioshock 2,splinter cell,mass effect 2 vs pcye de gelecek sonuçta.Hem istediğin kadar aa af açabilirsin.8x 16x...

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

İlk aldığım xbox kullanılmıştı o arkadaş 1 yıl kullanmış bende 1 yıl kullandım, devrettiğim arkadaş son 1 senedir kullanıyor..

3 farklı sahibi oldu 3 senedir çalışıyor..

Konu çözümsüz kalmak için açılmış bir konu Bunun istatistiğini kim nasıl tutacak?

konuyu bilgi almak için açtım ama bu kadar karışık olacağını düşünmemiştim.Sonuçta önümüzdeki hafta xbox 360 alacağım bi tane Artık ne çıkarsa bahtımıza jasper lardan alıyım diye düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? xbox 360 için 40 gb lık 2,5 inç sata harddisk takılır mı?(500 gb yeni bir notebook harddiski almayı düşünüyorum.Bunu laptopuma takıp, laptoptan çıkacak olan 160 gb lığı PS3 e, PS3 ten çıkacak olan 40 gb lık harddiski de uyarsa xbox 360 ta kullanma düşüncesindeyim

Bencede almalısın, şuan xbox a alternatif bir konsol henuz yok kesinlikle en iyi seçim. Konu dediğim gibi çözümsüz kalır belki bir sene sonra bozarsın belki hiç bozulmaz. Ayrıca bozulduğu zaman komple bilgisayarı çöpe atmıyorsunuzki.. 3k yiyen kasaların parçaları yaklaşık olarak 300 liraya satılıyor zaten. aleti 450 liraya alsanız(arcade) 150-200 zarara satıyorsunuz.

Ps3 xboxtan daha pahalı bir alet, bir xboxu bozduğunuzda parçalarını satıp üstüne para ekleyip sıfır xbox alınca ps3 ile aynı masrafa gelmiş oluyor. Bunuda göz ardı etmemek gerek.

Jasper tavsiye ederim daha az bozulan bir model ve daha az ısınıyor, falcondan daha başarılı olduğu söyleniyor ama falconuda daha kolay tamir ediyorlar.
    Harddisk konusundan pek anlamam.. Ben forumdan bir arkadaştan 120gb xbox harddiski aldım onu kullanıyorum.

• Xbox'a özel hdd'ler var. Ps3 gibi 2,5'luk sata hdd kabul etmiyor.
  • Yaklaşık olarak 3 sene özenle kullandım aleti, kısa süre önce Tek kırmızı verdi ve şuan dolapta duruyor. Sebebi ise oyun süresini biraz aşırıya yükseltmem. Sonucunda makine içindeki lehimler kül oldu adeta. İlk çıktığı zamanlar almış olsam da, arkadaşlalarım yine PlayStation 3 al diye tavsiyelerde bulundular, fakat yine tercihim Xbox 360 olacak. Ağustos'un 5 inde makine geliyor.

Yanii konuya bağlarsam oalyı, bana kalırsa Xbox 360'ın tam ömrü 3 hatta 4 sene..
  • 4 yıl diyen çıkmış. yokmu artıran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Ağustos 2009; 19:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

4 yıl diyen çıkmış. yokmu artıran
    />

Geçen gün kafama taktım ve hesapladım kaç sene kullandığımı. Yaklaşık olarak 3 yıl 9 ay kullanmışım aleti, neredeyse 4 sene olmuş. Doğal olarak ömrünü tamamladı ve lehimler dayanamadı. Bu tarz yorumlar atmaya gerek yok, burada kimse kimseye yalan söylemiyor.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 3 Ağustos 2009; 19:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

4 yıl diyen çıkmış. yokmu artıran
    />

Geçen gün kafama taktım ve hesapladım kaç sene kullandığımı. Yaklaşık olarak 3 yıl 9 ay kullanmışım aleti, neredeyse 4 sene olmuş. Doğal olarak ömrünü tamamladı ve lehimler dayanamadı. Bu tarz yorumlar atmaya gerek yok, burada kimse kimseye yalan söylemiyor.. ;)

yalan söylüyorsunuz diyen varmı? ayrıca nereye ne tarz yorumlar atılacağınada sen değil bırak adminler karar versin o mesajımdan ne gibi bir anlam çıkardın bilmiyorum ama her ne anladıysan o senin sorunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Ağustos 2009; 20:09:50 >

• Senin o yorumu yazmandaki amacın ne olduğu ve ne demek istediğin kesinlikle belli, şimdi çevirme olayı. Benim belirtmeme gerek yok, okuyanlar neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyor. Aslında sana o cevabı yazmayacaktım, çünki uzatacağını ve konunun saçma yerlere geleceğini biliyorum, ve seninle başka sitelerde karşılaştım. En iyisi kısa kesmek..

Dediğim gibi biraz şans ve biraz da dikkatli kullanım sonucu, Xbox 360 ömrü 3 hatta 4 sene kadar olabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 3 Ağustos 2009; 20:22:50 >
  • bende hesapladım şimdi 3.5 seneyi doldurmuş benim makinamda
  • @koraykasap22

sen onu boşver arkadaşım. ICOSolidEye mk da ps3 fanboyluğu, donanımhaberde xbox fanboyluğu yapan birisidir ama nickini değiştirmeyi bile akıl edemediği için kim olduğu kabak gibi ortadadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Senin o yorumu yazmandaki amacın ne olduğu ve ne demek istediğin kesinlikle belli, şimdi çevirme olayı. Benim belirtmeme gerek yok, okuyanlar neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyor. Aslında sana o cevabı yazmayacaktım, çünki uzatacağını ve konunun saçma yerlere geleceğini biliyorum, ve seninle başka sitelerde karşılaştım. En iyisi kısa kesmek..

Dediğim gibi biraz şans ve biraz da dikkatli kullanım sonucu, Xbox 360 ömrü 3 hatta 4 sene kadar olabiliyor..

benim o mesajımdan ne anlam çıkardığını bile söyleyemiyorsun. kesinlikle belli falan filan diye kıvırma. söyleyecek sözün varsa söyle yoksa tabiki kısa kes. her gittiğin forumda kavga çıkarmaktan keyif alıyorsun belli. sağa sola çatıp başlığı kirletme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Ağustos 2009; 20:44:06 >
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Perşembe günü jasper boardlı xbox360 sahibi oluyorum Artık PS3 ile birlikte kapıştırırım ikisini Şu an ibrem xbox 360 a dönük sürekli onu oynarım herhalde.Ama uncharted 2 ve gran turismo 5 in çıkmasıyla PS3 e döneceğim bu da bi gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Perşembe günü jasper boardlı xbox360 sahibi oluyorum Artık PS3 ile birlikte kapıştırırım ikisini Şu an ibrem xbox 360 a dönük sürekli onu oynarım herhalde.Ama uncharted 2 ve gran turismo 5 in çıkmasıyla PS3 e döneceğim bu da bi gerçek

İki paltformda da güzel oyunlar mevcut. Multiplatform oyunları Xbox 360'da oynarsın, Ex oyunları da PlayStation 3 de. Kaldı ki, Xbox 360 içinde Ex oyunlar var, ama PS3'ün Ex'leri biraz daha ağır basıyor doğal olarak, biliyorsundur..

• bende hesapladım...1 yıl olmuş nerdeyse...ama 2 kere 3k verdi
  • xbox cok kötüdür 5 para etmez almayın hemen bozulur hatta kutudan cıkarmadan 3k görür en iyisi playstation dert yok tasa yok 100 150 papel e 1 adet oyun akar birde evli kullanıcılar veya genc kullanıcılar derneğine abone oldunuzmu tadından yenmez. 7 gün 24 saat kill zone oynamanın verdiği haz tartişilamaz bile,kusura bakmayın xboxcular bu biraz ağır oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan312

xbox cok kötüdür 5 para etmez almayın hemen bozulur hatta kutudan cıkarmadan 3k görür en iyisi playstation dert yok tasa yok 100 150 papel e 1 adet oyun akar birde evli kullanıcılar veya genc kullanıcılar derneğine abone oldunuzmu tadından yenmez. 7 gün 24 saat kill zone oynamanın verdiği haz tartişilamaz bile,kusura bakmayın xboxcular bu biraz ağır oldu.

gülmekten yazamıycam kusura bakmayın bunu zor yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: AshamanTR

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan312

xbox cok kötüdür 5 para etmez almayın hemen bozulur hatta kutudan cıkarmadan 3k görür en iyisi playstation dert yok tasa yok 100 150 papel e 1 adet oyun akar birde evli kullanıcılar veya genc kullanıcılar derneğine abone oldunuzmu tadından yenmez. 7 gün 24 saat kill zone oynamanın verdiği haz tartişilamaz bile,kusura bakmayın xboxcular bu biraz ağır oldu.

gülmekten yazamıycam kusura bakmayın bunu zor yazdım

Akşam akşam iyi güldürdü beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 3 Ağustos 2009; 22:30:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.