Şimdi Ara

Xbox 360 mağazasının kapanması üzerine…

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 Temmuz’da Xbox 360 mağazası kapanıyor. Artık hiçbir şekilde yeni oyun ve uygulama online olarak alınamayacak. Sadece eldeki satın alınmış oyunlar tekrar indirilip oynanabilecek.

Peki ya Xbox Series sahipleri ? Biz de eski Xbox 360 oyunlarını satın alamayacak mıyız bu tarihten sonra?

İnternete baktım ama çok net bilgiler bulmadım. Bu konuyu bilen varsa ve aydınlatırsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guru_Meditation -- 21 Temmuz 2024; 14:17:34 >

• Series’deki geriye uyumlu Xbox 360 oyunları bu olaydan etkilenmiyor. Satın alınmaya devam edilecek.

• Buradan oyun alamayacaksınız.

Tüm Oyunlar (xbox.com)

Burası x360 konsolu üzerinden alım yaptığınız, 7. nesle ait x360 mağazası. Burası kapanacak ki zaten pek kullanan kalmadı.

8 ve 9. nesle ait satın almalar buradan yapılıyor

Tüm oyunlara göz atın | Xbox

Siz buradan oyunlarınızı almaya devam edeceksiniz.

Burada x360 konsoluna ait oyunların çoğu mevcut geriye dönük uyumlu olarak.

Hatta sizin için filtreledim, buradan kontrol edebilirsiniz x360 Backwards oyunları.

Geriye Dönük Uyumlu Xbox Oyunları | Xbox

Onlar bir yere gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 21 Temmuz 2024; 18:39:14 >

• Teşekkürler 👍🏻

• almakla uğraşmayın kırdırın konsolu, satın almak istesen kütüphanenin yarısından çoğuna ulaşamıyorsun dlcler yok vs
    kırık cihazlar live'a bağlanıyor kırdırıp pm atarsan yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 24 Temmuz 2024; 18:9:54 >
  • Üzücü bir şey ya en başarılı xbox bu şekilde erken terk edilmemeliydi
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    20 sene olacak neredeyse ne erkeni

Erken ?

• Ps3ten erken?
    Geriye uyumluluk yok ps5'de Xbox'da geriye uyumlu olan oyunları satın almaya devam edebileceksin.
    Xbox store'da sallıyorum 3000 tane oyun varsa satın alınabilir oyun sayısı 1000 falan çoğu oyun delist
    Psde geriye uyumluluk yok normal.
  • Dostlar yardim, xbox 360 alsam, hesabim yok.. nasil oyun indirecegim, live sayfasi kapanmis sanirim.
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    xbox 360 bu saatten sonra çipli alınır, almam derseniz geriye uyumlu oyunlar hala satılıyor satın alıp oynayabilirsiniz ama liste çok geniş değil.
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Nasıl bağlanıyor hocam? Özelden bilgi verebilir misiniz?
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

yazdım

hocam merhaba, bana da konu hakkında bilgi verebilir misiniz özelden? elidem xbox 360 s kasa var. artık kullanmayan bir yakınımdan temin ettim çocuklar birşeyler oynasın diye. ama orjinal oyunumuz yok ve oyunlar çok pahalı imiş. en uygun şekilde nasıl kullanabilirim bu konuda da bilgin varsa desteğini rica edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traylor -- 14 Ekim 2024; 23:1:39 >

profilin özel mesaja kapalı olduğu için cevap veremedim mesajına :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.