akadaşalr acil yadım istiyorum bizim ev cok tozlaıyor vede yarın tatile gideceğim aleti poşeti ile sarıp kutusuna koydum aaba bir soun olurmu 1 ay boyunca orda kalsa lütfen lubali cavap vermesseniz sevirim
arkadasım 3 kırmızı görmemeyi nasıl başarıyorsunuz?
konuyla alakalı deil ama merak ettim :(
bu arada 1 ay sonra açar açmaz görme 3kırmızıyı
arkadaşım yardım mı istiyorsun hava mı atıyorsun belli değil. poşete sarmışsın kutusuna koymuşsun daha ne dememizi bekliyorsun. hayırlı olsun yeni almışsın mı diyelim. bu arada yaş kaç merak ettim
arkadaşım neyinin havasını atıyım hastamısın soduğum olay acınca 3k görümüyüm cünkü havasıs kalınca rütübatlenmesin ondan sordum i
niye sorun olsun ki kutusundan güvenilir yermi olur hem tozlansa ne olucak içinde tozdan olumsuz etkilenicek pek bişey yok içini en az 5 defa açmış biri olarak yazıyorum bunları benim makinenin içi ve aldığım önlemler
Bozulur sen en iyisi xboxuna özel bir yer yaptır soğutucuda olsıun bozulmasın...çürür mürür
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
arkadaşım yardım mı istiyorsun hava mı atıyorsun belli değil. poşete sarmışsın kutusuna koymuşsun daha ne dememizi bekliyorsun. hayırlı olsun yeni almışsın mı diyelim. bu arada yaş kaç merak ettim
kızma abisi cocuga yeni almış kutusuna koyup kaldıracak işte
quote:
Orjinalden alıntı: Atl@s
niye sorun olsun ki kutusundan güvenilir yermi olur hem tozlansa ne olucak içinde tozdan olumsuz etkilenicek pek bişey yok içini en az 5 defa açmış biri olarak yazıyorum bunları benim makinenin içi ve aldığım önlemler
yardım içi teşşküler geri dalga gecenleinde yan yatırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme