Şimdi Ara

XBOX 360 OLAY BUDUR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım sahsı önerim saglam bir ups al.malum voltaj dusmesı buyuk dert en azından benım orda,ıcın rahat olur benım gıbı.makına hassas voltaj deısımlerıne karsı.mıcrosoft her ne kadar ups kullanmayın dese de bakma,bunu dıyenler makına voltaj degısımlerıne de cok hassas diyorlar
    makınanı cok yorma derım ben bır anda kaptırıp 4-5 saat falan ara ver arada gozlerıne de yazık yanı.bunun dısında catır catır oyna xboxınla cuvalla oyun var nasılsa
  • Hayırlı olsun dostum.Dua et bari banada parayı denkleştirebileyim.Masada bir boşluk war doldurulması gereken
  • Tekrar teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için....

PS3 forumunda bas bas bağıranlar (ki bunların içinde zaman zaman ben de vardım)mutlaka bu güzelliği denemeliler, ön yargılarından nasıl vazgeçicekler bi bilseler..
  • xbox 360 sadece bir konsol değildir
    sunduklarıyla aynı zamanda bir eğlence kutusudur
    eğlenceye hoş geldin
  • Bende cok gidip geldim 2 konsol arasında ama Xbox 360 aldım ve çok aldıgım karardan dolayı cok mutluyum.X box 360'da oyuna resmen doyuyorsunuz hemde oldukca ucuza geliyor kimse kusura bakmasın ama oyle ayrıca oynadıgım oyunlarda duruyor cekmecemde istedigim zaman takıp tekrar oynuyorum.Konsolu aldıgımdan beri harbi sunu farkettim Next Gen oyun oynamıyorum Next Gen'i yiyip bitiyorum.
  • Bana göre Sony ps3 ile boşa zaman harcayacağına şimdiden ps4 ün hazırlıklarına başlasa iyi olur.Aksi durumda bir dahaki nesildede kaybeden olur.
  • ps3 de seviyordum ama titresimli dualshock3 ün eski gamepad modeli ile gelmesi beni ps3 den soguttu ve sattim simdi 360 imla cok mutlu yum mgs4 müs kl2 mis umurumda degil 360 a her hafta tas gibi oyunlar cikiyor aramiyorum ps3 ü . sony seninde ps3 ünde can cekisini görmek istemezdim ama üzülerek seyrediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

ps3 de seviyordum ama titresimli dualshock3 ün eski gamepad modeli ile gelmesi beni ps3 den soguttu ve sattim simdi 360 imla cok mutlu yum mgs4 müs kl2 mis umurumda degil 360 a her hafta tas gibi oyunlar cikiyor aramiyorum ps3 ü . sony seninde ps3 ünde can cekisini görmek istemezdim ama üzülerek seyrediyorum
    Konsolbabayı isyana teşvik eden sony yapımı oyun konsolunun adı nedir?şaka baba alınmayasın sakın.Sony herkesi üzmek ister gibi hareket ediyor.Şimdide ps3ler artık ps2 oyunu oynatmayacak.Hergün yeni bir üzücü haber.

• Gule gule kullan japonozan11,
    Arkadaslar, makinenize FW yaptirdiginiz an, orijinal veya kopya kullanmaniz farketmiyor! Makinenin kendisi modifiyeli oluyor, eger sizlerde benim gibi Live alemini seviyorsaniz makinenizi FW'lemenizi tavsiye etmem. Internetden biraz anliyorsaniz zaten X360 oyunlarin cogunu gayet ucuz fiyatlara satin alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Gule gule kullan japonozan11,
    Arkadaslar, makinenize FW yaptirdiginiz an, orijinal veya kopya kullanmaniz farketmiyor! Makinenin kendisi modifiyeli oluyor, eger sizlerde benim gibi Live alemini seviyorsaniz makinenizi FW'lemenizi tavsiye etmem. Internetden biraz anliyorsaniz zaten X360 oyunlarin cogunu gayet ucuz fiyatlara satin alabilirsiniz.

bence de fw yapılmamalı...benim makine fw li ama...şimdiki aklım olsa yapmazdım tabi...banlanana kadar devam edeceğim böyle..banlanırsam eğer yeni bir X360 alacağım...çünkü live sız bir X360 düşünülemez....
  • Hayırlı olsun Ozan, sonunda doğru yolu buldun benim gibi. Yaşasın XBOX360 ölsün PS3.
  • Aldirtacaksiniz bi tane ama para yok ki, napiyim etimi mi satiyim?
  • forever XBOX :D
  • hepimiz commodore amiga megadriver vslerden sonra cdli konsollara ps ile başladık(sega saturnü zaten saymıyorum),sonra ps2 geldi.,xbox1 ise adını duyurana kadar zaten ps2 baya bir yol katetmişti.bu yüzden ben dahil birçoğumuz playstationa çok alışmıştık.gözümüzde bir efsaneydi bu cihaz,ta ki xbox 360 çıkana kadar.ama şimdi durum tersine döndü,bu sektöre 360 ile ağırlığını koymayı başarabildi microsoft.sony ise hızla kan kaybetmeye devam ediyor.
    kral öldü,yaşasın yeni kral!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 17 Ekim 2007; 15:02:58 >
  • bende bi ps3 sahibiyim ama yazdıkların hosuma gitti.güle güle kullan bende x360 almayı planlıyodum ama vazgeçtim şimdilik imzamdaki pc ve ps3 beni götürür ileride x.... çıkarsa o zman alırım.
  • ps3 ün görüntüsü çok güzel ama joypad i bir okdr sıradan.
  • PLAYSTATİON 3 '2Çok yakışıklı Bi konsol Siyah smokinli bir parlak Damat gibi harbiden Çok süper dizaynı var x360 tan baya önde gerçektende Öle am yapılandrıma konusunda strateji Olarak fikirlerim farklı Bu konuda
  • xbox 360 çıkmasaydı ps3 napıcaktı hiç bilmyrm rekabetli ortama rağmen ağırdan alıyorlar herşeyi birde rekabet olmasa düşünemyrm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

xbox 360 çıkmasaydı ps3 napıcaktı hiç bilmyrm rekabetli ortama rağmen ağırdan alıyorlar herşeyi birde rekabet olmasa düşünemyrm.

+1
    Ona rağmen ps3 fanları değerini bilmiyor.Dua etsinler makinelerinde fazladan birkaç oyun oynayabiliyorlarsa o da 360 sayesinde.
  • Hayirli olsun arkadasim.Nextgene hosgeldin daha cok sasiracaksin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.