Borçtayım lenn Açmayın böyle konular gidip bi elite alasım geliyor ya.
Hayırlı olsun japonozan11 arkadaşım. Güle güle kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
valla ben de parayı ps3 oyunlarımı satarak tamamlayabildim ancak umarım borçlarından kurtulup bir elite sahibi olursun ,gaza getirmek gibi olmasın ama şu aralar fiyatları da çok uygun.....
hayırlı olsun kardeş.
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
valla ben de parayı ps3 oyunlarımı satarak tamamlayabildim ancak umarım borçlarından kurtulup bir elite sahibi olursun ,gaza getirmek gibi olmasın ama şu aralar fiyatları da çok uygun.....
Ya varya sende benim kafadansın ha bir konsol için PS3 oyunlarını sattık birde ben ablama borca girdim neyseki 1 hafta önce borcumu ödedimde ablamın laflarından kurtuldum. Şu XBOX360 neler yaptırıyor insana hey yavrum hey beyaz gelinim benim iyiki almışım evimin baş köşesinde duruyor.
Japonozan kardeşim neler oynuyorsun anlat biraz bize
PGR 4 aldınmı?
quote:
Tekrar teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için....
PS3 forumunda bas bas bağıranlar (ki bunların içinde zaman zaman ben de vardım)mutlaka bu güzelliği denemeliler, ön yargılarından nasıl vazgeçicekler bi bilseler..
Ben denedim taaa 2 yil once.O gunden beri hep almak istedim ama bi turlu nasip olmadi.Ama yakin zamanda alacam multi oyunlar icin...Bu arada hayirli olsun japonozan11
varya insanı öyle bi gaza getiriyorsunuzki gidip hemen alasım geliyor. daha geçen hafta PS3 aldım. fiyatlar ucuzluyor birazdaha bekleyip ps3'ün yanına xbox360'ı koyucam
quote:
Orjinalden alıntı: SONY_55
quote:
Tekrar teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için....
PS3 forumunda bas bas bağıranlar (ki bunların içinde zaman zaman ben de vardım)mutlaka bu güzelliği denemeliler, ön yargılarından nasıl vazgeçicekler bi bilseler..
Ben denedim taaa 2 yil once.O gunden beri hep almak istedim ama bi turlu nasip olmadi.Ama yakin zamanda alacam multi oyunlar icin...Bu arada hayirli olsun japonozan11
saol dostum umarım sen de en kısa sürede alırsın
Thathurts
şu aralar DEAD RİSİNG oynuyorum acayip eğlenceli yalnız sürekli aynı dosya üzerine save yapmak gibi bi saçmalığı var.Bir de ghost reconı aldım 1.sini ara sıra ona da bakmaya çalşıyorum, bu arada ps3te 1 haftadır kapalı
ama 24ekimde GT5in demosuyla beraber açılışı yapacağız işallah.
PGR4 ü mutlaka alacağım ama daha geowu bile oynayamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme