Şimdi Ara

Xbox 360 Oyun Yazılım Problem?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuana kadar 2 tane oyun yazmış bulunuyorum şuanki ile beraber 3 olacak ilk oyunum dante infernoda hiç bir şekilde problem cıkmadı 2 inci oyunumda south africa 2010 unable disc hatası alıyorum sizce neden olabilir.Cdci yazılımda problem yapmışsındır dedi Olabilirmi? Yoksa hani 10 tl ye satılık cristal xbox 360 oyunları var hazırkablı resimli onlardanmı alsak ne dersiniz ama böyle cok makul oluyor?Bu arada oyunları yazdıgım program İmageBurn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan1511 -- 18 Temmuz 2010; 21:14:53 >

• ben beşiktaşdan aldım o dediğin oyunlardan mı bilmiyorum resimli felan dı 10 lirada para verdim ama ondada dediğin hatayı ver di götürdüm düzeltik dediler yine aynısı daha da gitmedim zaten en sağlam kadiköy altı tane oyun aldım hiç birinde sorun yoktu .
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Oyun yazılım dedinde başka bieşy sandım sonra ilk oyunum dante inferno falan dalgamı geçiyo lan bu dedim sonra dvd falan

Bu arada oyunları yazarken patch falan yapman lazım yoksa ban yiyebilrsin diye biliyorum

Ben böyle birşey kimseden duymadım. Patch falan ne alaka Knight Online oynamıyoruzki sürüm yenileyelim ayrıca dediğim gibi dante infernoda hiç bir şekilde problem yok galiba yazılımda hata yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan1511 -- 18 Temmuz 2010; 21:43:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.