Bildirim
xbox 360 şarz adaptörü acil yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şarz değil de power adaptörü olması lazım..
elektronikçiyle uğraşma.yenisni al 50 ytl civarı forumda satılıyor. -
arkadaş teşekkürler ama 50 ytl yerine en fazla 20 ytlye kurtarmayı düşünüyorum.bilgisi olan veya başına gelmiş olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
NOT : adaptör ntsc u 110 volttur.. ATABA çevirici ile kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 8 Ekim 2008; 17:18:41 > -
kardeş 20 ytl ye kurtarmayı nasıl düşünüyosun ,şahsen bölesine riskli bir cihazda tamir edilmiş adaptör kullanmanı önermem her an makinayı uçurabilirsin 20 liradan kaçıcam derken makinan gider..ona göre.
quote:
Orjinalden alıntı: faenal
arkadaş teşekkürler ama 50 ytl yerine en fazla 20 ytlye kurtarmayı düşünüyorum.bilgisi olan veya başına gelmiş olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
quote:
Orjinalden alıntı: cathedral
kardeş 20 ytl ye kurtarmayı nasıl düşünüyosun ,şahsen bölesine riskli bir cihazda tamir edilmiş adaptör kullanmanı önermem her an makinayı uçurabilirsin 20 liradan kaçıcam derken makinan gider..ona göre.
quote:
Orjinalden alıntı: faenal
elektronikçiye gitsem sence anlarmı allah aşkına bunada yorum yapmasadece cevap ver.
NOt : Yorumlarındada başından sonuna haklısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 8 Ekim 2008; 17:24:54 >
-
nasıl olmussa 3 tane kondansator yanmıs ve sıgortası patlamıs saolsun tanıdık bırı yaptı:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X