Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM 250GB OYUN KONSOLU - ELECTROWORLD (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

paket içeriği ney acaba oyun falan olmaz heralde

Benim bildiğim normal elite paket içeriği oluyor. 2. gamepad bile yoktu değil mi?

Benim aldığım paket, elite paket ile aynıydı diye hatırlıyorum. Hatta elite'i 2 oyun hediyeli almıştım
  • valla arkadaşlar şeytan dürtüyor eğer fiyat 799 sa bi tanede slim alıcam sırf online fifa oynamak için jtaglı makinam banlandı online oyunu özledim valla
  • fiyat iyi birde mediamarkta bakalım
  • çok pahalı zaten 2 senelik ömrü kaldı bu konsolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

valla arkadaşlar şeytan dürtüyor eğer fiyat 799 sa bi tanede slim alıcam sırf online fifa oynamak için jtaglı makinam banlandı online oyunu özledim valla

Ben de FIFA için istiyorum yeni fwsiz bir Xbox. :)
    Gerçi Ps3 aldım onun için ama Xbox'ın ve liveın yerini tutmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

çok pahalı zaten 2 senelik ömrü kaldı bu konsolun

Sen kahin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

800 TL hayatta vermem konsola nasıl olsa fw li kullanacağım için garantisi beni ilgilendirmiyor 3 gün sonra geliyor Slim konsolum bir süre orjinal kullanıcam mecbur yapacak bir şey yok.

Slim'i kırdırmam diyordun forumda?

Bakire bozan derler bana onuda bozacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

valla arkadaşlar şeytan dürtüyor eğer fiyat 799 sa bi tanede slim alıcam sırf online fifa oynamak için jtaglı makinam banlandı online oyunu özledim valla

Ben de FIFA için istiyorum yeni fwsiz bir Xbox. :)
    Gerçi Ps3 aldım onun için ama Xbox'ın ve liveın yerini tutmuyor...

valla sırf ps3 te online oyunlarda eziyet çektiğim için satıp xboxa geçtim ama jtaglı makinaların bu kadar çabuk banlandığını araştırmamıştım

• Dostlarım kolay gelsin... ellbette konun içinde vardır ama teöbelliğimi mazur görün , banlanmamak için live a girmiyordum elite cihazımdan , şimdi bu yenisini aldığımda orjinal kullanıcam ama eski hdd mi yeni konsala nasıl aktarırım ? achievment puanlarımı kaybetmek istmiyorum da :) bi yardımcı olursanız gerçekten sevinirim , sevgiler saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: marju

Dostlarım kolay gelsin... ellbette konun içinde vardır ama teöbelliğimi mazur görün , banlanmamak için live a girmiyordum elite cihazımdan , şimdi bu yenisini aldığımda orjinal kullanıcam ama eski hdd mi yeni konsala nasıl aktarırım ? achievment puanlarımı kaybetmek istmiyorum da :) bi yardımcı olursanız gerçekten sevinirim , sevgiler saygılar....

Hdd transfer kit kablosu ile eski hdd deki tüm bilgilerini Slim konsola aktarabilirsin.

XBOX 360 SLIM 250GB OYUN KONSOLU - ELECTROWORLD

• transfer kiti var onunla birlikte kolay bir şekilde aktarırsın hatta youtubeda videosu vardı
  • Birde şu açıdan bakın. PS3 ilk çıktığında Teknosa 1500 YTL ye satmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Birde şu açıdan bakın. PS3 ilk çıktığında Teknosa 1500 YTL ye satmış

şu açıdanda bakmak lazım ps3 ilk çıktığı zaman yeni bir teknolojiydi muadili yoktu tamam xbox vardı ancak yurdumuzda bulunmuyordu o yüzden 1500 liradan baya alan olmuştu ama slimin muadili var o yüzden çok yüksek fiyat koyamaz ve herkes artık yurtdışındaki fiyatlardan haberdar...
  • electroworld de aracade ler 469 lira ya düşmüz helal olsun adamlara. 2 yıl garantili cihaz için iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marju

Dostlarım kolay gelsin... ellbette konun içinde vardır ama teöbelliğimi mazur görün , banlanmamak için live a girmiyordum elite cihazımdan , şimdi bu yenisini aldığımda orjinal kullanıcam ama eski hdd mi yeni konsala nasıl aktarırım ? achievment puanlarımı kaybetmek istmiyorum da :) bi yardımcı olursanız gerçekten sevinirim , sevgiler saygılar....

USB bellek ile biraz zahmetli oluyor ama oluyor. Yalnız önce profili aktarmak lazım herhalde, çünkü ben aktarırken nasıl bir beceriksizlik yaptıysam 200 civarında game point / oyun puanımı kaybettim. Acele edip recover gamertag yapmıştım, sanırsam ondan oldu.

• quote:

quote:

quote:

800 TL hayatta vermem konsola nasıl olsa fw li kullanacağım için garantisi beni ilgilendirmiyor 3 gün sonra geliyor Slim konsolum bir süre orjinal kullanıcam mecbur yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Vatana millete hayirli ugurlu olsun

Bu arada Ben 650 e getiriyorum isteyen olursa Pm.. (15 agustos)

bu fiyata getireceğin konsol pal mı oluyor?

Evet hocam Pal. ALmanyadan getirecegim.

ozamn fiyatın iyi bence,belki konuşuruz bi ara

Hocam ELECTROWORLD un fiyat kesin 799 ise Ben kolsolu 600 den veriyorum. Haberin olsun Hocam.. 15 agustosta getiriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 28 Temmuz 2010; 17:09:08 >

• Adam 600'e veriyor valla kaçırmayın derim.
  • quote:

Adam 600'e veriyor valla kaçırmayın derim.

Alet herhangi bi sorun verdiğinde bizimle ilgilenecek mi??
  • quote:

quote:

quote:

Yıkıldım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.