Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM 250GB OYUN KONSOLU - ELECTROWORLD (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanıma girmeyin. Şu sıralar elim biraz sıkı olmalı.
  • Electroworld ne kadar ilgilenecek acaba? Microsoft garantili değil sonuçta getirdikleri cihazlar.
    Bire bir değişim garantisi veriyorlarsa güzel birşey. Yoksa ha spot ha garantili, bence farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Electroworld ne kadar ilgilenecek acaba? Microsoft garantili değil sonuçta getirdikleri cihazlar.
    Bire bir değişim garantisi veriyorlarsa güzel birşey. Yoksa ha spot ha garantili, bence farkı yok.

Microsoft garantili olmasa bile kendileri garanti veriyor. Eğer garanti veripte ilgilenmezse açarsın davayı söke söke alırsın paranı.
  • quote:

Electroworld ne kadar ilgilenecek acaba? Microsoft garantili değil sonuçta getirdikleri cihazlar.

Alete fw attırmazsan heryerde garantisi geçerli olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Adam 600'e veriyor valla kaçırmayın derim.

Alet herhangi bi sorun verdiğinde bizimle ilgilenecek mi??

Ben ne bileyim kendisine sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Alete fw attırmazsan heryerde garantisi geçerli olmuyor mu?

Hayır sadece electroworld' de sanırım. Ama benim anlatmak istediğim o değil.
    Bozulan cihazı tamire gönderip beni 45 gün bekletecekler mi, yoksa sıfırıyla değiştirecekler mi?
    Birde yeni bir cihaz sonuçta, belki yapamayabilirler. O kadar beklediğin güne yazık.
  • Eğer problemi gideremezlerse kesin sıfırını verirler ama en az 2 hafta bekletirler.
  • quote:

quote:

Oldu hocam 600 e veriyim birde garanti veriyim dimi?? Bozuldugunda almanyadan gelcem Tr ye, sonra götürcem ürünü, sonra tekrar yollayacam

Sen ELECTROWORLD dan ürünü alsan Fw attirsan seninle ilgilecek mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

quote:

Oldu hocam 600 e veriyim birde garanti veriyim dimi?? Bozuldugunda almanyadan gelcem Tr ye, sonra götürcem ürünü, sonra tekrar yollayacam

Orijinal kullanıcam rahat ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde alicilarim büyük ihtimal Fw attiracaklar olur
    Bu arada 200 Tl fark var ,200 daha koy git bir tane Jasper al otur yerine dimi 800 vercegine 600 ver 200Tl kar et ,o 200 ün üstünede 200 koy al sana makine ok....Yani sadece 200 Tl fazla ver Hem Slim Fw li hemde jasper Orji sahibi ol ok

• Fiyat giriş fiyatı olarak gayet iyi

Önümüzdeki 4 ayda fln 600-700 e iner
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde alicilarim büyük ihtimal Fw attiracaklar olur
    Bu arada 200 Tl fark var ,200 daha koy git bir tane Jasper al otur yerine dimi 800 vercegine 600 ver 200Tl kar et ,o 200 ün üstünede 200 koy al sana makine ok....Yani sadece 200 Tl fazla ver Hem Slim Fw li hemde jasper Orji sahibi ol ok

Kopya oyun kullanmak istemiyorum. Tövbe ettim.

• Sahibinden.com a falan bakarsanız adamlar yurtdışından getirtip garantisiz birşeysiz 850-900 hatta bazıları ~1000 TL ye satıyor. Tabi ki Electroworld'un fiyatı da pahalı ama oralardaki fiyatlara bakınca ve Electroworld'un tanınmış , güvenilir mağaza olduğunu düşünürsek buradan almak daha mantıklı...
  • electroworld bildiğim kadarıyla ithalatçı olarak aral ile çalışıyor yani konsolları ülkeye sokan aral ithalat.

garantiye gelince, ürün sanayi bakanlığı izni ile ülkemize giriş yaptığına göre 2 yıl resmi garantili olarak satılmak zorunda, arıza halinde 30 iş günü içerisinde tamiri mümkün değilse size yenisini yada paranızı geri vermek zorundalar.

bknz. tüketici kanunları
  • nerde 470 tl nerde 869 tl peeh nerdeyse 2 katı..o fiyatı vereceime 400 tlik oyun alırım daha iyi içim yanmaz doya doya oynarım :))
  • electroworld onumuzdekı 3 ay aynı fıyatta kalır ondan sonrada fıyatı ındırmese bıle yanına hediye birşeyler verecektir
  • Ya garantiden bahsediyorsunuz ama alete fw attırmazsanız Ms'in verdiği garanti geçerli olmaz mı sanki?
  • Garanti ile ilgili bir sorun yaşanmaz. Electroworld gibi yerler garantisi olmayan bir cihazı satamazlar. Ms ne kadar desteklemesede Aral getirip sattığı için cihazı aldığınızda içinde diğer garantili ürünlerle aynı kapsamda bir garanti belgesi olacaktır. Bozulduğu zaman izlenecek yola göre işinizi halledersiniz.

Orijinal kullanacak ve Slim model almayı düşünenlerin bence Electroworld'dan alabilirler hem böylece kafanızda rahat eder. Herhangi bir sorunda elinizde belgeniz ile gidersiniz Electroworld'a
  • Valla geçtiğimiz günlerde Mediamarkt'tan almış olduğum Elite modelin içinden Aral'ın resmi garanti belgesi çıktı.Bu gibi yerlerden konsol alıp içinden resmi garanti belgesi çıktıktan sonra garantiyi Microsoft'un verip vermemesi kimseyi bağlamaz herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

quote:

Vatana millete hayirli ugurlu olsun

Bu arada Ben 650 e getiriyorum isteyen olursa Pm.. (15 agustos)

bu fiyata getireceğin konsol pal mı oluyor?

Evet hocam Pal. ALmanyadan getirecegim.

ozamn fiyatın iyi bence,belki konuşuruz bi ara

Hocam ELECTROWORLD un fiyat kesin 799 ise Ben kolsolu 600 den veriyorum. Haberin olsun Hocam.. 15 agustosta getiriyorum..

Ne yaptın hocam Sana kaça gelecek de 600'e veriyorsun. Demek ki bu 850'ye satanlar tam çakal

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.