Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM 250GB OYUN KONSOLU - ELECTROWORLD (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mykt

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

quote:

Vatana millete hayirli ugurlu olsun

Bu arada Ben 650 e getiriyorum isteyen olursa Pm.. (15 agustos)

bu fiyata getireceğin konsol pal mı oluyor?

Evet hocam Pal. ALmanyadan getirecegim.

ozamn fiyatın iyi bence,belki konuşuruz bi ara

Hocam ELECTROWORLD un fiyat kesin 799 ise Ben kolsolu 600 den veriyorum. Haberin olsun Hocam.. 15 agustosta getiriyorum..

Ne yaptın hocam Sana kaça gelecek de 600'e veriyorsun. Demek ki bu 850'ye satanlar tam çakal

Bana 500 e gelecek Hocam, 250 euro Burda fiyati. 850 e satanlara diyecek lafim yok

• ilkleri yaşayın diyen bi arkadaş vardı 250€ ya aldığı malı garantisiz bi şekilde 1000tlye satıyodu ''10 gün içinde sattın sattın yoksa elinde kalır'' demişlerdide inanmamıştı alan olduysa yazık oldu
  • Garantisiz mala 600TL'sı ver, ne için single kopya oyun oynamak için. Yoksa öyle değil mi!

Ondan sonra konsol arızalanınca gel donanımhaber'in 2.el forumunda yok pahasına satmaya çalış yada at çöpe gitsin. "Ama yok yok şimdiki konsollar jasper daha kaliteli bozulmaz maaşallah taş" gibi.

Dur konsoluma nazar boncuğu takayım gold'dan aldığımdan beri bozulmadı meret, bekliyorum belki bozulurda garantiden yeni modelini verirler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Temmuz 2010; 19:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Garantisiz mala 600TL'sı ver, ne için single kopya oyun oynamak için. Yoksa öyle değil mi!

Ondan sonra konsol arızalanınca gel donanımhaber'in 2.el forumunda yok pahasına satmaya çalış yada at çöpe gitsin. "Ama yok yok şimdiki konsollar jasper daha kaliteli bozulmaz maaşallah taş" gibi.

Dur konsoluma nazar boncuğu takayım gold'dan aldığımdan beri bozulmadı meret, bekliyorum belki bozulurda garantiden yeni modelini verirler diye.

Sadece single oynayan bir sürü tanidigim var ve Sadece single icin konsol aldilar...Ve aralarinda orjinal kullananda var.(Ps3 icinde gecerli ayni durum)

Cogu kisinin Orjinal Cd ye verecek parasi olmadigi icin Korsan'a yöneliyor..Asgari gelirin 1000 euro oldugu memleketlerde oyun fiyatlari 30-40 euro iken Yani %5 bile degilken - Asgari gelirin Canim memleketimde 600 Tl iken oyunlarin 100 tl olmasi insani ister istemez Korsan'a itiyor.

• @BeyazBüyü

Hocam senin gibi ayda 2 oyun oynayacağıma hiç oynamam daha iyi

Garanti:Out
    FW:In

• @Pinky_Demon

Yapma bunu yapma.

2006 yılında ilk aldığım ntsc-j ve sonraları satıp aldığım 6-7 tane pal elite, arcade konsol sonrası yaklaşık 4-5 ay olacak 2 yıl garantili the oricınıl oyunlu xbox360 kullandığımı biliyor olmalısın.

Oyunlarım yazayım

modern warfare 2
    forza 3
    fifa 10
    gta lost and damned: sethvalore'nin hediyesi
    super sf 4
    gears of war : bunu da forumdan bir arkadaş hediye etmişti sağolsun
    he bir de karayip korsanlarının oyunu var onu da ebay'dan 15tl'ye almıştım çok severim keratayı.

neyse buradaki 2 oyun biraz eski onları geçelim ancak diğerlerinin multiplayer desteği var ve hemen her gece arkadaşlarımla bu oyunları oynuyorum
    kopya oyun zamanında oynamadım mı oynadım iyi bir şey mi hayır değil ama yaptık yani yalan konuşmak olmaz, ancak orjinalin tadı başka ban korkusu yok, oyunu alırken ince eleyip sık dokuyup alıyor ve suyu çıkana kadar oynuyorsunuz.

ya pinky bunları sen de biliyorsun bırak şimdi garanti out, fw in olaylarını.

• @BeyazBüyü

Hocam doğru söylüyorsunda her yıl bellı zamanlar çok kaliteli oyunlar hep aynı tarihte çıkıyor ne yapayım o oyunların hepsini birden orjinal mi alayım? Benim canım dardır bir oyundan çıkıp ötekine dalarım sen live ı ve multi oynamayı çok seviyorsun ona bir şey diyemem ama benim ilk tercihim her zaman single player oyunlar olmuştur. Bakarsın bende senin gibi takılırım 3 gün sonra slim konsolum geliyor ve hala fw çıkmadı mecbur orjinal takılacam dün shopto.net den Assassin's Creed 2 siparişi verdim bile onu oynamamıştımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Temmuz 2010; 21:00:03 >
  • iyi haber 700 olsa alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

@BeyazBüyü

Hocam doğru söylüyorsunda her yıl bellı zamanlar çok kaliteli oyunlar hep aynı tarihte çıkıyor ne yapayım o oyunların hepsini birden orjinal mi alayım? Benim canım dardır bir oyundan çıkıp ötekine dalarım sen live ı ve multi oynamayı çok seviyorsun ona bir şey diyemem ama benim ilk tercihim her zaman single player oyunlar olmuştur. Bakarsın bende senin gibi takılırım 3 gün sonra slim konsolum geliyor ve hala fw çıkmadı mecbur orjinal takılacam dün shopto.net den Assassin's Creed 2 siparişi verdim bile onu oynamamıştımda.

Complete Edition almışsındır AC2'yi inşallah hocam.

• Hayır normal olanı aldım çünkü live da satılan bölümleri points ile satın almıştım önceden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

@BeyazBüyü

Complete Edition almışsındır AC2'yi inşallah hocam.

aga complete edition yada black edition arasında nefark wwar ? yada complete editionda kaç ayrı görew war ?

• Complete Edition da live da para ile satılan Bonfire of the Vanities ve Battle of Forli bölümleride var.
  • Ben şu anda kırılmış oynuyorum, belki ilk zamanlar çok güzel kaymak gelsede bi süre sonra kantırı botlarla oynamaktan bi farkı olmadığını görüyorsunuz. psnde arkadaşlar kaldı satmasaydım hala ne güzel fifa 2010 atardık. sırf fifa 2010 atmak için ps3 alasım var
  • ohaaa bu fiyat ne lan ? git altin al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

Ben şu anda kırılmış oynuyorum, belki ilk zamanlar çok güzel kaymak gelsede bi süre sonra kantırı botlarla oynamaktan bi farkı olmadığını görüyorsunuz. psnde arkadaşlar kaldı satmasaydım hala ne güzel fifa 2010 atardık. sırf fifa 2010 atmak için ps3 alasım var

kantırı ne la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

Ben şu anda kırılmış oynuyorum, belki ilk zamanlar çok güzel kaymak gelsede bi süre sonra kantırı botlarla oynamaktan bi farkı olmadığını görüyorsunuz. psnde arkadaşlar kaldı satmasaydım hala ne güzel fifa 2010 atardık. sırf fifa 2010 atmak için ps3 alasım var

kantırı ne la?

counter ı yada cs yi demek istemiş :D
  • quote:

Complete Edition da live da para ile satılan Bonfire of the Vanities ve Battle of Forli bölümleride var.

+3 tane Assassin mekanı var.

Black Edition da Collectors Edition işte figürlü falan.
  • http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BU57-Xbox%20360%20250gb%20Console%20Black.html shopto da fiyat 227.5€ yaklaşık 455 tl gümrükte adamınız varsa gidin alın kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2BU57-Xbox%20360%20250gb%20Console%20Black.html shopto da fiyat 227.5€ yaklaşık 455 tl gümrükte adamınız varsa gidin alın kaçırmayın.

Sorun gümrük işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

@Pinky_Demon

Yapma bunu yapma.

2006 yılında ilk aldığım ntsc-j ve sonraları satıp aldığım 6-7 tane pal elite, arcade konsol sonrası yaklaşık 4-5 ay olacak 2 yıl garantili the oricınıl oyunlu xbox360 kullandığımı biliyor olmalısın.

Oyunlarım yazayım

modern warfare 2
    forza 3
    fifa 10
    gta lost and damned: sethvalore'nin hediyesi
    super sf 4
    gears of war : bunu da forumdan bir arkadaş hediye etmişti sağolsun
    he bir de karayip korsanlarının oyunu var onu da ebay'dan 15tl'ye almıştım çok severim keratayı.

neyse buradaki 2 oyun biraz eski onları geçelim ancak diğerlerinin multiplayer desteği var ve hemen her gece arkadaşlarımla bu oyunları oynuyorum
    kopya oyun zamanında oynamadım mı oynadım iyi bir şey mi hayır değil ama yaptık yani yalan konuşmak olmaz, ancak orjinalin tadı başka ban korkusu yok, oyunu alırken ince eleyip sık dokuyup alıyor ve suyu çıkana kadar oynuyorsunuz.

ya pinky bunları sen de biliyorsun bırak şimdi garanti out, fw in olaylarını.

Sloganımız

Verbatim
    The Power of Gamers

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.