2006 yılında ilk aldığım ntsc-j ve sonraları satıp aldığım 6-7 tane pal elite, arcade konsol sonrası yaklaşık 4-5 ay olacak 2 yıl garantili the oricınıl oyunlu xbox360 kullandığımı biliyor olmalısın.
Oyunlarım yazayım
modern warfare 2 forza 3 fifa 10 gta lost and damned: sethvalore'nin hediyesi super sf 4 gears of war : bunu da forumdan bir arkadaş hediye etmişti sağolsun he bir de karayip korsanlarının oyunu var onu da ebay'dan 15tl'ye almıştım çok severim keratayı.
neyse buradaki 2 oyun biraz eski onları geçelim ancak diğerlerinin multiplayer desteği var ve hemen her gece arkadaşlarımla bu oyunları oynuyorum kopya oyun zamanında oynamadım mı oynadım iyi bir şey mi hayır değil ama yaptık yani yalan konuşmak olmaz, ancak orjinalin tadı başka ban korkusu yok, oyunu alırken ince eleyip sık dokuyup alıyor ve suyu çıkana kadar oynuyorsunuz.
ya pinky bunları sen de biliyorsun bırak şimdi garanti out, fw in olaylarını.
Ben şu anda kırılmış oynuyorum, belki ilk zamanlar çok güzel kaymak gelsede bi süre sonra kantırı botlarla oynamaktan bi farkı olmadığını görüyorsunuz. psnde arkadaşlar kaldı satmasaydım hala ne güzel fifa 2010 atardık. sırf fifa 2010 atmak için ps3 alasım var
546 tl yapar daha ucuza olanları da war 189 pound yada 199 pound gibi
Fiyat � gir bak siteye
227.50 STERLİN yani pound ee? 546 tl ?
euro � , pound (sterlin) £ linke tıkla gör neymiş birimi
doğru kardes kusura bakma ben sürekli ingiliz stelerinde gezdiğim için stg olarak bakdım dikkat edmedim bu arada site nerden göderiyor? ingiltereden mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Cirrus Ice
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1989
quote:
Orijinalden alıntı: Cirrus Ice
Rezalete bak amazon'da 190 sterlin bide burdakine bak
£184.85
Amerikada ingilterede adamların teknolojiye harcadığı parayı biz türkiyede ete peynire harcıyoruz
e-baydeki fiyatları görsen satıcılar 300 Stg diyor yahuuuu yani bizim akıllı yurdumuz insanı makinayı 500 e alır 1000 'e satar ya hatta satmaya çalışlır aha ingiliz modeli de orda
Fiyat � gir bak siteye
doğru kardes kusura bakma ben sürekli ingiliz stelerinde gezdiğim için stg olarak bakdım dikkat edmedim bu arada site nerden göderiyor? ingiltereden mi?
Dostum bende üye olmuştum euro kalmış döviz , sterlin fiyatı £184.85 . Tr ye gelmez gelse bile gümrükte iyi kitlerler . İngiliz sitesi . Sadece oyun , joystick alınır burdan
Fiyat � gir bak siteye
Dostum bende üye olmuştum euro kalmış döviz , sterlin fiyatı £184.85 . Tr ye gelmez gelse bile gümrükte iyi kitlerler . İngiliz sitesi . Sadece oyun , joystick alınır burdan
hocam en güzel sana tavsiyem ya amazon yada e-bay .E -baydeki satıcılar ve amazondakiler heryere gönderiyor ama dediğin gibi ben burdan(kktc) sipariş werdiğimde gümrüksüz geliyor takılmasın diye 40Poundluk hediyedir diye kutunun üstüne yazıyorlar işe yarıyor ama Tcde ne derece yarar bilemem.Bugünlerde hemen hemen her forumun köşesinde söylüyorum mesela, Orjinal oyun kullananlar için bu çözüm çünkü ingilterede kopya pek yok denebilecek derecede az [en son gittiğimde gamestation'a abi kopya oyun warmı dedim adam hayatında ilk defa kopya oyun duyuyormus gibi yüzüme baktı ] neyse assasins creed 1 in oyunu tcde veyault burda sıfır olarak 100 tl. E-bay ve amazon ve gamestation gibi yerlerde ise 2. el ve güzel yani çiziksiz oyunlar 4-5 pound yani 10 tl bir kopya oyun parası.Senede 1 defa para biriktirseniz bütün raflarınızı orjinal oyunla doldurursunuz fiyatlar çeşitlerine göre değişir ama taş çatlasa 20 pounda war en iyi en pahalı oyun.Kargoyla felanda geliyor bildiğim kadarıyla. Kaldıki ben burda kopya oyunlarıın tanesini 20 Tlye alıyorum.Slimim gelsin bende artık hep 2. orji takılacağım . Sadece bir tavsiyeydi arkadaşlar
arkadaslar makınayı aralmı getirmişşş bilen varmııı ??????
ARKADASLAR MAKİNAYI MAKSA DIYE BIR ŞİRKET GETIRMIS BILEN VARMIIIIIII ??? TANIYAN DUYAN VARMIII BUNLARI
ben 750 ytl ye ramson elektronicte buldum
bütün paralar makineye gidince ben xbox a, xbox da bana bakar artık 2 ay
Gelsinde bi koklayak :=) yapcak bişi yok fiyatlar el yakıyor.