Şimdi Ara

xbox 360 slim 4gb ye 250 hdd takmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kahraman elektronikten xbox360 4gb slim almıştım.Şimdi 250gb hdd taktırmak istiom.Kendilerini aramak için kontörüm yok :(. size soruyorum lütfen yardım edin.

Nekadara taktırabilirim?
    4gb hdd deki oyun savelerini yeni hdd ye aktarabilirmiyim?
    makinenin görüntüsünü filan bozuyomu(ben suan nasıl görünüyorsa öyle olsun istiyorum.)

• görüntüyü bozmaz.Dosyaları aktarabilirsin.Fiyatı bilmiyorum
  • 3 seçeneğin var ilk seçeneğin orjinal hdd alıp takmak bunun için fiyat biraz tuzlu (200 tl kadar kargoyla birlikte) ikinci seçenek piyasada satılan yan sanayi hddlerden almak bunların 120 tl gibi bir fiyatı var ancak uyarayım çok sakat bu hddler birsürü sorunları var üçüncü ve benimde kullandığım yöntem 2.5'' lik western markalı hdd leri hackleyip kullanman bunun maliyeti 80 tl nasıl yapılacağını merak ediyorsan forumda var birde link vereyim hdd ile ilgili.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=24228
  • Arıcam kahraman elektroniyi 150 tl filansa taktırcam.Suan 175 tl param var :S kargoyla beraber 175 fln olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkeren

Arıcam kahraman elektroniyi 150 tl filansa taktırcam.Suan 175 tl param var :S kargoyla beraber 175 fln olur herhalde

takdırma için ayrıca para verme kendin takabilirsin basit birşey
  • Nasıl takcam nereye takcam bilmiom :D .İçini filan açıyosak hiç bulaşlmayim elimde kalır makine: D
  • Takması çok basit youtubedan arat, tonlarca video çıkacak karşına...
  • xbox u sağa çevir tırtıklı yüzeyin üst tarafında mandal var farkediceksin. onu tut geri çek karşına bişey çıkıcak tutup çekmen için, onu sadece kendine dogru çek korkma kopmaz yada elinde kalmaz. öyle çekip taktırıyosun haddinden fazla basit bir işlem
  • neyse ya ben yinede yollayim 1.76 fw yok hem onu güncellesinler fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?

Kimse mi bilmior 250 gb hdd neadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.