Şimdi Ara

xbox 360 slim adaptor(Ntsc-u)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir soylentiye gore slim adaptorlerini input voltajı 110-220 olarak degistirildigi icin 220v'i 110v'ye cevirici aparat alınmasına gerek kalmadıgını duydum. Acab bu dogrumu, amerikadan gelen slim xboxlarin adaptorunun resmini biri bi cekse gonderse cok makbule gecer...

orn Xbox 360 Arcade (Jasper)'s AC Adapter :
     xbox 360 slim adaptor(Ntsc-u)

• Bütün makinelerde böyle zaten Ntsc-u Pal arasında voltaj farkı var.
  • Valla geçen gg da adamın biri NTSC Slim konsolu voltaj çevirici kullanmadan çalıştırmaya kalkmış ve adaptör yanmış 550 TL ye satıyordu konsolu adaptörsüz olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Temmuz 2010; 19:41:54 >
  • söylentilere göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Valla geçen gg da adamın biri NTSC Slim konsolu voltaj çevirici kullanmadan çalıştırmaya kalkmış ve adaptör yanmış 550 TL ye satıyordu konsolu adaptörsüz olarak.

O ilan hala duruyor mu ya?
    Satamaz o adam o aleti, millet gıcır gıcır aleti öyle almak istemiyor.
  • adam bence aldıgı fiyata satıyor
  • ya arkadaslar xbox360 slim aldım ntsc. buna cevirici yerine pal adaptoru alsam sorun olur mu? voltaj amper aynı mı?

xbox360 slim'i pal olan bi arkadas adaptorunun yazılarin oldugu kısmın fotıgrafını buraya bi upload edebilir mi pls...
  • PAL adaptör alırsan çeviriciye gerek kalmaz ama Slim konsolun sadece adaptörünü nereden bulacaksın ki?

Adaptör de şunlar yazıyor.

200-240V-2A, 47-63 Hz
    Output DC: 135W
    12V---10.83A,5Vsb---1A

LED STATUS

Green: Power Good
    Orange:Standby
    Red:Fault Alarm
  • pinky cevabin icin tesekkur ederim. output voltajlari farklı oldugu icin mecbur cevirici alacam... varmı bi tavsiyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzahid

pinky cevabin icin tesekkur ederim. output voltajlari farklı oldugu icin mecbur cevirici alacam... varmı bi tavsiyen?

http://forum.donanimhaber.com/m_40383086/tm.htm
  • eyw sagolsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Valla geçen gg da adamın biri NTSC Slim konsolu voltaj çevirici kullanmadan çalıştırmaya kalkmış ve adaptör yanmış 550 TL ye satıyordu konsolu adaptörsüz olarak.

Valla hocam future shoptakilere inandım aynı b*ku bende yedim şimdi fellik fellik slim adaptörü arıyorum tamirinide yapamadılar galiba yurtdışından getiricem tabi önce bi yazıcıoğluyla doğubanka gitmek lazım.
  • output dc 150 olan adaptörleri alırsak sorun olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.