Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon'da satışa çıkmış arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun. :) Avrupaya ne zaman gelcek ya şu durumda BSC'nin haberi yanlış gibi. Yoksa Avrupada da mı satışa çıkacak.

http://www.amazon.com/gp/product/B003O6JJKY/ref=s9_pop_gw_ir04?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0MBDQPCXB3DR8G0Q1T6K&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1263340922&pf_rd_i=507846
  •  XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 15 Haziran 2010; 15:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

@Fatz

Hocam merak etme fanbot değiliz çok şükür

Xbox 360 vazgeçilmezimdir masamın başucunda durur. Multiplatform kralı

PS3 Slim'i de hiç beğenmemiştim Xbox 360 Slim'i de beğenmedim

• quote:

@Fatz

Allah allah, adam Kratos seviyor diye God of War seviyor diye ya da PS3 ü var diye Sonyboy olmak zorunda mı? Benim gibi iki konsolu olanlar noluyor peki dönek filan mı?
  • Slim'in arcade modeli çıkacakmı bilgisi olan biri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

@Fatz

Allah allah, adam Kratos seviyor diye God of War seviyor diye ya da PS3 ü var diye Sonyboy olmak zorunda mı? Benim gibi iki konsolu olanlar noluyor peki dönek filan mı?

Hacı sorma avatar yüzünden damga yedik

• XBox ın grafikleri artık eskidi.Kesmiyor.Xbox ın yaptığı işi 1000 tl lik pc kat kat fazlasıyla yapıyor.Buradan xbox ı kötülediğim anlamı çıkmasın lütfen.Bence xbox'ın slim çıkarmak yerine daha güçlü bir makine çıkarması lazım DX11 ekran kartlarının karşılığı olabilecek bir makina çıkarmalı... XBox 360 dx9 devrinde kaldı ve 60-70 dolarlık ekran kartı xbox ın yaptığını fazlasıyla yapıyor...
  • alacam hiç kaçarı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

Slim'in arcade modeli çıkacakmı bilgisi olan biri varmı?
  • beyler ben yenı aldım xbox 360 sadece kutusu actım hıc kurmadım daha acaba satsam alan olur mu kı forumda falan ben bunu cok ıstıyorum ya ah kafam ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

@Fatz

Hacı sorma avatar yüzünden damga yedik

şaka yaptık hacı ciddiye almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

XBox ın grafikleri artık eskidi.Kesmiyor.Xbox ın yaptığı işi 1000 tl lik pc kat kat fazlasıyla yapıyor.Buradan xbox ı kötülediğim anlamı çıkmasın lütfen.Bence xbox'ın slim çıkarmak yerine daha güçlü bir makine çıkarması lazım DX11 ekran kartlarının karşılığı olabilecek bir makina çıkarmalı... XBox 360 dx9 devrinde kaldı ve 60-70 dolarlık ekran kartı xbox ın yaptığını fazlasıyla yapıyor...

Forza 3 oynayabiliyormusun ? peki Alan Wake... benimde 12oo TL'lik pc var evde ama sadece film izlemeye, download yapmaya ve nette dolanmaya yarıyor malesef

ayrıca avrupa çıkış tarihi 16 Temmuz

• FW olayı çıksın yeni XBOX360'a 2 sn durmam gider alırım ama 2 ay para harcamamam lazım. O kadarınıda hallederim artık yapacak bişey yok. Zaten FW olayı 1 ay sürer nerden baksanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

XBox ın grafikleri artık eskidi.Kesmiyor.Xbox ın yaptığı işi 1000 tl lik pc kat kat fazlasıyla yapıyor.Buradan xbox ı kötülediğim anlamı çıkmasın lütfen.Bence xbox'ın slim çıkarmak yerine daha güçlü bir makine çıkarması lazım DX11 ekran kartlarının karşılığı olabilecek bir makina çıkarmalı... XBox 360 dx9 devrinde kaldı ve 60-70 dolarlık ekran kartı xbox ın yaptığını fazlasıyla yapıyor...

Forza 3 oynayabiliyormusun ? peki Alan Wake... benimde 12oo TL'lik pc var evde ama sadece film izlemeye, download yapmaya ve nette dolanmaya yarıyor malesef

ayrıca avrupa çıkış tarihi 16 Temmuz

Niye bu kadar acımasızca gerçekleri yazıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

ne bilim moruk yaa sıcakta zaten durulmuyor şirkette bana acımıyorlar bende buraya şaka maka ama doğrular yani ne kadar iyi pc olursa olsun elinde bir Alan Wake, Forza 3 hadi onları geç bu yılın en bomba oyunu Red Dead Redemption oynayamıyorsun daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

ne bilim moruk yaa sıcakta zaten durulmuyor şirkette bana acımıyorlar bende buraya şaka maka ama doğrular yani ne kadar iyi pc olursa olsun elinde bir Alan Wake, Forza 3 hadi onları geç bu yılın en bomba oyunu Red Dead Redemption oynayamıyorsun daha ne olsun

Bende daha oynayabilmiş değilim. indirim istiyoruz ürünlerde

• Aslında ban dalgasında giderse elimizdeki konsollar direk Slim XBOX360 almak için banane olur.

Halo Reach veya GEOW 3 ile zaten banlanıcaz ama o zamana mı Slim XBOX360 alsam bilemedim.

Gerçi o zamana kadar FW'de çıkar Slim'e. Ulan iyice gaza geldim lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

Bende daha oynayabilmiş değilim. indirim istiyoruz ürünlerde

sendemi dostum

ama söyliyim PS3 için RDR'ın fiyatı kolay kolay düşmez

• Güzel görünüyor ama ben falconumdan memnunum az ve öz kullanıyorum umarım yeni xboxa kadar götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: aced

en önemlisi adaptörsüz...o tuğladan nefret ediyordum....

Adaptör yine var. Sadece küçülmüş şekilde. Resimlere dikkatli bakarsanız görürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.