Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gene süper işler yapıyor microsoft slim dediğin xbox360ın gibi olur kiprit kutusu gibi slim çıkarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar slim ps3 çıktıktan 2 hafta sonra falan burada satılmaya başlanmıştı, bu da 2 - 3haftaya gelir (Alet yarın piyasada) ve Kahraman Elektronik gibi mekanlar bence Elite fiyatıyla aynı fiyata satarlar, sonuçta ikisi de aynı fiyattan geliyor

Bir de şu HDMI ile yanında gelen o RGB kablo aynı anda takılamıyormuştu ya eskiden, ses için kırmak gerekiyormuş kabloyu falan, bunda da aynı olay olur mu, Xbox kullanııcıları bir cevaplayıversin
    javascript:void(AddText(''))
    Bir de arkasında hava çıkışı yok, bilmem farkettiniz mi

Optic ayrı kısımda Hdmı ve optic aynı anda kullanılabilir artık..

Hocam optik demiyorum, optik ses sistemim yok zaten. Monitöre bağlayanlar bilir, ses almak için kırmızı - sarı - beyaz kablo kullanılıyor ucuna ufak bir dönüştürücü takılarak. Eski Xbox'ta HDMI ve o dediğim kablo aynı anda takılamıyormuş, kablonun kafasını kırmak gerekiyormuş, bunda o ikisi aynı anda takılabilir mi diye sormuştum

• Arkadaşlar ben bu hafta sonu xbox360 alıcaktım jasper lı şimdi bunu görünce aklım karıştıBunu mu beklesem yoksa eskisinden mi alsam 3k gören varmı şuan jasper da sanırım buda jasper anakartlıymış biri aydınlatabilirmi yav bekleyeyimmi yoksa arcade yada elite alimi pekde beklemek istemiyorum açıkçası ama bilmiyorum
  • büyüh ihtimal takılamaz diye düşünüyorum çünkü kablonun kafası yine büyük galiba.. ve neden dir bunu bilerek HDMI ve AV girişini dip dibe sokuşturuyorlar.. PS3'te çok güzel o olay mesela

@NomAmor
    bence bekle diğerlerinin fiyatlarında da oynama olucaktır ucuzlar belki fiyatlarının uygunluğuna göre alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Haziran 2010; 10:00:36 >
  • çok güzel çok beğendim ancak wii ve ps3deki gibi piano black parlak yüzey olduğu için anında çizilir, mat olsaydı çizilme oranı çok azalırdı
  • Konsollardan oyunlara her şey Türkiye'ye geç geliyor ben de ona sinir oluyorum.
  • Çok şık ve şirin bir alet olmuş. 45 nm ile GPU ve CPU'nun bir araya getirilmesi ile 3K geçmişte kalan bir anı olacak. 250 gb harddisk de iyiymiş.

Hem daha sessiz, hem daha sağlam, hem daha küçük. Bundan iyisi şamda kayısı. Hayallerimdeki Xbox 360. Bir de yeni bir update ile Microsoft PS3'teki gibi konsoldan web browser çalıştırmamıza izin verirse tadından yenmez bu konsol.
  • Tasarım olarak hoşuma gitti.Benim makine patlarsa bunda bir tane alırım..Ama şu adaptörü cihazın içine sokmasını bir türlü öğrenemedi microsoft..
  • Ben biraz bekleyeyim bariBu makinanın fw çıkarsa bunu alırım artık çıkar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Tasarım olarak hoşuma gitti.Benim makine patlarsa bunda bir tane alırım..Ama şu adaptörü cihazın içine sokmasını bir türlü öğrenemedi microsoft..

Dışarda daha iyi bence. Makinenin içinde ısıcak ısıcak durcağına dışarda kendi havasında dursun, serin kalsın daha iyi.
  • New Xbox 360

Kargo hariç fiyat; 630 TL
  • microsoft da ben olsan bu adaptörü ne yapip edip makinanin icine sokardim
  • Niye bu kadar geriden takip etmek zorunda bu adamlar şu teknolojiyi anlamıyorum..
    Yeniymiş gibi saydıkları tüm özellikler zaten en büyük rakibinde mevcut.. Piano black olması ve dokunmatik tuşları ise çok manidar bence.. Adaptörün hala dışarda olması ise fail durumu bence ama yapacak birşey yok şu aşamada..

Bunun dışında cidden hoş olmuş.. Dell'in bir dönem buna benzer ürettiği kasalar vardı gibi hatırlıyorum yani tasarım pek özgün değil aslında ama yinede bence başarılı olmuş.

Mevcuttaki kullandığım Jasper'im pek bozulacağa benzemiyor. Ama olurda birgün 3k'yı tadarsam ve fw çıkarsa alırım kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 15 Haziran 2010; 11:08:02 >
  • Bunu almak için acele etmenin hiç bir anlamı yok.

Mesela benim 3 yıllık emektar tahtalıköyü boylamadan hayatta almam bunu.

Aslında yine almam gider çok daha ucuza arcade jasper alırım. Nasıl olsa bütün aksesuarlar elimde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Bu arada Arcade Xbox 360 149$ oldu

nerede bulabiliriz......?
  • Yeni konsol alacaklara şimdiden hayırlı olsun, elindeki mevcut konsolu satıp bunu almayı düşünenler de bence acele etmesin maddi zarar dışında bir şey elde edemeyeceğimiz ortada. Ülkemiz de resmi olarak satışı umarım en kısa sürede başlar.
  • Çok güzel olmuş optik çıkışta vermişler artık ....

Fw kesinlikle olur.
  • eskisiyle ölene kadar devam
  • Görüntü olarak da çok hoş duruyor. Ben çok beğendim
  • Aynı tas aynı hamam. Küçülmesi güzel, piyano siyah olması dezavantaj, çabuk çizilecek. Tek getirisi WiFi (n) tamamen pazarlama ve tüketim çılgınlığı. Şimdi birde birisi Xbox İsrail malı der kimse almazmış
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.