Şu alet spot satan yerlere düşsün başka birşey istemem + olarak FW'de şart.
Tasarımı çok havalı olmuş kim ne derse desin ben bayıldım Slim XBOX360'a.
En kısa zamanda alıcam yeterki spot satan yerlere gelsin.
Ben bu aletin hemen alınması taraftarı değilim. Ülkemizde garanti olmadığı için herhangi bi bozulmada ne garantiye verebilirsiniz nede atik matik yapabilir. Elinizde kalır cihaz. O yüzden bi süre beklemek en iyisi garantili alanlar yurdışında kullansın deneyimlerini yazsın. testlere tabi tutsunlar sonuçlarını yazsınlar 3k harici başka hatalar varmı vs. diye. sonra kafanıza yatıyosa alınması taraftarıyım... ama bellide olmaz ben amerikadan gelen birini bulursam direk aldırım orası ayrı
400 dolar = 620 TL'ye geliyor TR'de inşallah Maks 700 olur.(Resmi fiyat değil şuanlık tabii)
Aşık oldum resmen alete. Çıksın, alacağım kesin. Aslında şu an Xbox 360 elite alabilirim ama hem optic çıkışı hem de wi-fi olması aklımı çeldi. Benim merak ettiğim bir şey var. Slim'in içinde duran HDD 2.5 sata mı, yoksa Microsoft yine kendine özel hdd mi yapmış?
harikulade bir konsol olmuş..gerçekten çok etkilendim..5 gün önce elite jasper almıştım ciddi anlamda satıp bunu alıcam..bir konsol bu kadar güzel,bu kadar şık ve bu kadar ASİL olabilir...
süper tasarım çok şık duruyor
şu üründe 3 k olmasın birde kırılsın bugun alayım :)
Artık akşama doğru kullanıcılardan kutu içeriği videoları, xbox parçalama videoları fw videoları gelir satışa çıktıysa amerikada ki çıkacaktı sanırım.. ayrıca kahraman elektronik'e 2-3 aya kadar gelirmiş kendisi söylemiş fatih konusunda
kutunun üstünde 1 yıl garanti yazıyor.tr de bu tür ürünlere en az 2 yıl garanti veriliyor diye biliyorum telefon falan gibi.yani orjinal satışlarda bir sorun yada gecikme falan olur mu acaba?
resmi olarak satışa başlanırsa olmaz zaten ürünler 2 yıl garantili oluyor götür garantiye yaptır yada değiştir spot alıyoz biz uğraşılmaz ayrıca resmi olarak xbox satışı yok.. ithalatçı bir firma var o getirtiyor satıyor garantisini kendi veriyor.. MS resmi olarak satış yapmıyor xbox'ı
2-3 ay fazla yau, istense çok çabuk gelir ama eldeki stoklar bitmeden kimse getirmez
bu yaz makinası bozulanlar ilk slime yönelicektir kesin daha 2 gün önce elite aldım bilseydim kesin çıkıcağını beklerdim biraz daha ama türkiyede oldumuğumuz için ne kdr bekletirdi beni oda meçhul neyse 120 gb la takılcaz artık
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
quote:
Orijinalden alıntı: cemik
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Arkadaşlar slim ps3 çıktıktan 2 hafta sonra falan burada satılmaya başlanmıştı, bu da 2 - 3haftaya gelir (Alet yarın piyasada) ve Kahraman Elektronik gibi mekanlar bence Elite fiyatıyla aynı fiyata satarlar, sonuçta ikisi de aynı fiyattan geliyor
Bir de şu HDMI ile yanında gelen o RGB kablo aynı anda takılamıyormuştu ya eskiden, ses için kırmak gerekiyormuş kabloyu falan, bunda da aynı olay olur mu, Xbox kullanııcıları bir cevaplayıversin javascript:void(AddText('')) Bir de arkasında hava çıkışı yok, bilmem farkettiniz mi
Optic ayrı kısımda Hdmı ve optic aynı anda kullanılabilir artık..
Hocam optik demiyorum, optik ses sistemim yok zaten. Monitöre bağlayanlar bilir, ses almak için kırmızı - sarı - beyaz kablo kullanılıyor ucuna ufak bir dönüştürücü takılarak. Eski Xbox'ta HDMI ve o dediğim kablo aynı anda takılamıyormuş, kablonun kafasını kırmak gerekiyormuş, bunda o ikisi aynı anda takılabilir mi diye sormuştum
Hocam RGB kablosunun o Xbox'a girişi olan kısmındaki dış kapağını kırıyorsun. Hem HDMI hemde o RGB kablosunu aynı anda bağlıyorsun. Olay bu kadar basit (Kendimde böyle kullandığımdan biliyorum )
Offf ya ne güzel eylül başı PS3 alıyım diyordum. Şimdi bide Xbox Slim çıktı. Acaba konsolun patlamasını mı beklesem Xbox Slim almak için; yoksa PS3 yerine mi alsam
ben ps3 yerine alırdım
makine tasarım anlamıyla gerçekten güzel bir de performansını öğrenmek için biraz daha bekliyecez bende ps2 var fakat bu konsola çok kanım ısındı
Slim 360'ın tipini hiç sevmedim ama konsolun 5 USB, Dahili Wifi gibi ekstraları var.
Tasarım güzel renk güzel özellikler güzel de FW sininde çıkması gerek bir an önce yoksa Türkiye de zor satılır...
@Fatz
quote:
E3'de Microsoft konferansında Kinect ile ilgili harika sunumlardan sonra şovun en sonunda bombanın pimi çekildi, Xbox 360 Slim resmen duyuruldu. Yeni konsolun en güzel özelliği ise 16 Haziran'dan itibaren Avrupa'da satışa çıkacağının söylenmesi oldu.
Abiler BSC 16 Haziran diyor, forumda herkes 16 Temmuz diyor kim doğru kim yanlış biri ampülü yaksın lütfen. Birde dün E3'ü izlerken tomarrow ready gibi bi yazı okudum sanki Microsoft konferansında.