Şimdi Ara

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
1
Favori
27.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben amerikadan getirsem pal yapmak için adaptör ne kadar bişey?
  • tasarım gercekten cok iyi slim ps3ün yanına iyi gider bu alet şu 3kırmızı sorunu olmazsa bende almayı düşünüyorum
  • Acaba Blu Ray mi Dvd mi olacak ve eski makinalara oyun çıkacak mı acaba...
  • quote:

Acaba Blu Ray mi Dvd mi olacak ve eski makinalara oyun çıkacak mı acaba...

dvd, eski makine diye bir şey yok aynı konsol ve aynı oyunlar çıkacak.
  • Sadece Elite pack çıkacak herhalde...
  • Bluray yerine DVD-Rom'lu olmasının sebepleri;
    Rakip Sony'nin ekmeğine yağ sürmemek.
    Ayreten Bluray Player satabilmek.
    Eski 360 kullanıcılarını yeni Bluray oyun çıkması halinde rencide etmemek.
    Maliyeti ne kadar olursa olsun düşürmek. (Kablo boylarını bile azaltmışlardır)
    Daha da vardır ama burada yeni 360 alacakların memnuniyetine eksik bakıldığını düşünüyorum.

• çok güzel gözüküyor zaten xboxun fat kasası da fat ps3 den çok daha şıktı, slim 360 da mükemmel olmuş, yeni konsol alacak olanlar biraz bekleyip slim alsınlar, eminim ki ms slim model çıkarırken 3k e74 gibi sorunları tamamen çözmüştür zaten bu işi büyük ölçüde jasper bordlarla halletmişlerdi.
  • xbox360 slim unboxing..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Ayni mokun mavisi pardon siyahi.

Çok yaratıcı bir mesaj

Her ne kadar SONYBOY mesajı olsada aslında işin acı tarafını yansıtıyor. Yenisinide alsak, eskisiylede oynasak, arcade ilede oynasak yine aynı. Grafikler, oynanış vs. tüm oyunlar yine aynı. İşte yenisi sessizdir, küçüktür, 250 GB dır, daha iyi soğutmalıdır filan ama sonuçta oynaycağımız oyunlar aynı. İkiside Kinect destekliyor ... Gerçi bunu kendim için söylüyorum. Yenisi sanki bambaşka oyunlar, bambaşka zevkler tattıracakmış gibi hissediyorumda.

Tamam da bu dediklerinin olmasi icin yeni bir neslin cikmasi lazim..
    Cik sacma yani dediklerin. Xbox 360'in slim versionu bu . Buda 360 sonucta .. Yani bi xbox360'in xbox360 oyunlari calistirmiyor olmasi daha aci verici olurdu bence..

Ya iyide ben niye öyle değil dedim mi? Allah allah bi garipsin ya. Dediğin şeye bak. Ben sanki niye farklı oyunlar oynamıyoruz dedim.

• tamda elite alıyordum bu çıktı iyiki almamısım. ama şimdide fw'siz nasıl oyun oynayacağız diye düşünüyorum 2 oyun alsak dünyanın parasını vermemiz gerekecek pc ye devam diyecez heralde
  • 17mart tarihli yazıda yeni xbox'ın anakartı var.gerçek mi bilemiyorum ama buyrun resimler.

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

XBOX 360 SLIM :: { ANA KONU  } :: E3te DUYURULDU (Düşünceleriniz Neler?)

ilk resimde optik çıkışın yeri bariz bir şekilde gözüküyor.Yeni anakart büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 15 Haziran 2010; 6:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Güç kaynağı içeride yazmıştı bir kaç arkadaş ama resimler de harici adaptör mevcut ve dışarıda duruyor, birisi bu konuyu aydınlatabilir mi?

Soylediginiz gibi adaptor cihaz dahilinde degil. Cihaz guzel ama adaptorun harici olmasi benim icin hayal kirikligi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

arkasında 10 küsür amper yazıyor... yani 125 watt civarı güç tüketecek. sanırım işlemciyi 45 nm yaptılar. gpu ise 60 nm de devam sanırım?

inşallah kırılır bir de... hayır kırılmazsa elimizdeki bozulduğu takdirde yeni makine alma şansımız da olmayacak. hep bunlardan gelir, eskilerin üretimi durur artık.

cpu ve gpu ayni cipte ve 45 nm denildigine göre,ama gpu hala 65 nm mi bilmiyorum bence ikiside 45 nm
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximusix -- 15 Haziran 2010; 9:08:49 >
  • Yeni dizaynı güzel ama ben eski kasayı daha güzel buluyorum. bakalım 3k olayı ne olacak asıl merak ettiğim olay bu.
  • yardırmaya geliyor bu konsol
  • ebay' a düşmüş bile. 300-500 dolar arası.
  • FW atıldığı söylensin, E-Bay'den bile sipariş veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar slim ps3 çıktıktan 2 hafta sonra falan burada satılmaya başlanmıştı, bu da 2 - 3haftaya gelir (Alet yarın piyasada) ve Kahraman Elektronik gibi mekanlar bence Elite fiyatıyla aynı fiyata satarlar, sonuçta ikisi de aynı fiyattan geliyor

Bir de şu HDMI ile yanında gelen o RGB kablo aynı anda takılamıyormuştu ya eskiden, ses için kırmak gerekiyormuş kabloyu falan, bunda da aynı olay olur mu, Xbox kullanııcıları bir cevaplayıversin

Bir de arkasında hava çıkışı yok, bilmem farkettiniz mi

Optic ayrı kısımda Hdmı ve optic aynı anda kullanılabilir artık..

• benim kullandığım jasper var, ancak o bozulursa 3k verirse ozaman alırım , zaten kineck de eskilere uygun olacak, elinde jasper olup değiştirmeye kalkan bence zarar eder, çünki jasperlerda taş gibi sağlam çıktı ,evet şekli çok hoş olmuş, ayrı bir havası var ama ben suan almam.... Alacak olanlarada hayırlı olsun arkadaş....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.