Şimdi Ara

xbox 360 slim HDMI görüntü sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar xbox ımda görüntü gitti...Aldığım yeri aradım HDMI değiştir düzelir dediler...gerçektende farklı bir kablo taktım görüntü geldi...eski kabloyu digiturk e taktım orada sorun olmadı...ertesi gün xbox ta görüntü gene kayboldu hiç yok...2 farklı HDMI takmama rağmen gene çözüm bulamadım...bu sorunla karşılaşan çözüm bulan var mı acaba?
    xbox ım jtag li...

• Kardeşim Aynı Durumla karşılaştım.. Ben Cihazı Aldığım yere götürdüm HDMI Girişlerini değiştirdiler. Sorunum Ortadan kalktı...
    Sorunun nedeni ise, HDMI girişleri ile fazla oynamak. yani ondan çıkar ona tak falan.. 1 HDMI ın devamlı sabit takılı kalsın sana önerim budur..
  • arkadaşımın tv de hdmi görüntü alamadım aynı kablo benim tv de sorun yok. tv de seçiyo olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten HDMI1 de sabitti hiç oynatmadım ki....cihazda yeni daha 5 aylık cihaz...world pc yi aradım şimdi...bana durumun tv deki HDMI dan gelen sinyallerle xbox ın HDMI girişinin zarar görmesi olarak açıkladılar bu da garantiye girmezmiş olmazsa size component kablo yollarız onla da 1080 görüntü kalitesi alırsınız dediler...bu sorun xboxlarda varmış maalesef...olmazsa gelince satıp ps4 alayım bari...canım çok sıkıldı valla...

• Bende tak çıkar yapa yapa uydu alıcının hdmı girişini bozmuştum.

Artık scart kabloyla izliyorum

• zaten sorun da orda...bende sabittiii tak çıkar hiç yapmadım...
  • arkadaslar sorun çözüldü :)

cihazın jtag kabloları ve hdmi girişi değişti freestyle 3 yüklenmiş oyunda atılmış 50 tl verdim....artık sorun kalmadı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 elite hdmi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox 360'lar da böyle bir sorun mu varmış?İlk defa duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Xbox 360'lar da böyle bir sorun mu varmış?İlk defa duyuyorum.

Benimde başıma gelmişti xbox ın hdmı nı çok tak-çıkart yapmıştım bozulmuştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdmi sorunu bende de vardi görüntü gidip geliyordu bende hd av kablo alarak sorunu çözmüştüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef xboxlarda bu sorun varmış....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.