Şimdi Ara

Xbox 360 Sticker

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alabileceğimiz bir link varsa söylerseniz sevinirim birde sarjı kablosu almak mantıklımı sormak istedim saygılar.

• Gears of War 3'ün kutusundan 3 adet Crimson Omen stickerları çıkıyordu.Onun dışında forumda Xbox ve PS3 için kaplama-sticker dizayn eden bir kullanıcı vardı forumda , ismini hatırlarsam yazarım.
    Eğer alacağın Play&Charge kiti ise kesinlikle almalısın.2 senedir kullanıyorum ve şuana kadar hiç pil parası vs. vermedim , çok işe yarayan bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Gears of War 3'ün kutusundan 3 adet Crimson Omen stickerları çıkıyordu.Onun dışında forumda Xbox ve PS3 için kaplama-sticker dizayn eden bir kullanıcı vardı forumda , ismini hatırlarsam yazarım.
    Eğer alacağın Play&Charge kiti ise kesinlikle almalısın.2 senedir kullanıyorum ve şuana kadar hiç pil parası vs. vermedim , çok işe yarayan bir alet.

Tamam hocam çok sağol.
  • quote:

Gears of War 3'ün kutusundan 3 adet Crimson Omen stickerları çıkıyordu.Onun dışında forumda Xbox ve PS3 için kaplama-sticker dizayn eden bir kullanıcı vardı forumda , ismini hatırlarsam yazarım.

Hocam alacağım bu bakarsan sevinirim saygılar.;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xbox360-oyun-kolu-sarjli-bataryasi-108227368/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Poison21

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xbox360-oyun-kolu-sarjli-bataryasi-108227368/detay/

Saniyorum linkteki urun orijinal , bende orijinal olanini kullaniyorum , yan sanayi olmamasina dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poison21

quote:

Saniyorum linkteki urun orijinal , bende orijinal olanini kullaniyorum , yan sanayi olmamasina dikkat et.

tamam hocam sağol sordum orjınalmıs sıparıs ettım teşekkurler tekrardan.

• Resime kanmayın derim. 25 TL'ye orjinal play & charge kit olması imkansız. Yurtdışından bile daha ucuz. Yan sanayi ürün gelirse şaşırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Resime kanmayın derim. 25 TL'ye orjinal play & charge kit olması imkansız. Yurtdışından bile daha ucuz. Yan sanayi ürün gelirse şaşırma derim.

Amerika'dan 19 dolara almistim bende orijinal....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Resime kanmayın derim. 25 TL'ye orjinal play & charge kit olması imkansız. Yurtdışından bile daha ucuz. Yan sanayi ürün gelirse şaşırma derim.

Amerika'dan 19 dolara almistim bende orijinal....

Sorun şu ki 25 TL'ye orjinal play & charge kit satmıyorlar ülkemizde. Yurtdışına bende arada çıkıyorum ama gittiğim yerler Amerika'nın dışında olduğu ve fiyatlar euro bazında olduğu için 19 dolardan daha pahalıya gelmekte (en son aldığım play & charge kit 20 euro idi Paris'te).

Resime kanıyor herkes bizim ülkemizde. Bunu aynen zamanında korsan oyun alırken arkadaki resimlere kanıp oyun almaya benzetiyorum. Oyun PS1 oyunu ama arkadaki resimler PC'den konulma.

Arkadaş alınca anlar artık orjinal mi yan sanayi mi. Merakla bekliyorum neticeyi.

• quote:

Yan sanayi olmasının ne gibi bir etkisi olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Bu linke göz atabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_36694956/tm.htm

Sen yaşıyor musun yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Bu linke göz atabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_36694956/tm.htm

Sen yaşıyor musun yaa

Diyene bak, sen yoksun piyasada adamım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.