Şimdi Ara

xbox 360 vs ps3 teknik detay karsılastırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1979

işte xbox 360 ps3 alacaklara fikir edinmek amacıyla merlin inkazanın dan alıntı karsılastırma tablosu?

umarım sizlere yardımcı olur bu tablO?

iyi oyunlar..........

• 2005 teki tablo için çok teşekkürler deja vu yaşadım
  • tablonun 2005 olması detayların yanlıs olması demek degildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanuman

tablonun 2005 olması detayların yanlıs olması demek degildir.

orada Xbox360 ta bir HDMI çıkışı var demişte o yüzden dedim kızma yaw
  • ben xbox ımı almadan önce bu tablolara çok baktım ps3 oo süper felan diyodum bi çıksın dağıtıcak diyodum.. ve gün geldi çıktı bi kaç karşılaştırılma yapıldı ve bana oan ps3 almak mantıksız geldi ve gittim xbox aldım.. halada mantıksız geliyo belki önümüzdeki sene bu değişebilir bilemiyorum. demek istediğim herşey kağıt üzerinde olduğu gibi olmluyo eğer olsaydı ps3 bambaşka bişey olmalıydı..
  • Açıkcası Killzone'un Motorspor'un videolarını izledikçe arkadaşlarla PS 3 almaya karar vermiştik. Hatta çıkar çıkmaz alacaktık ki , Bizim arkadaş kendine Yurtdışından Xbox 360 getirip Oyunlarını görene ve Şu anda PS 3 için en az 1 Yıla ihtiyacı olmasıda cabası... Daha fazla oyun çıkınca o zaman daha iyi karşılaştırma yapmış olacağız.
  • Kabahat ps3'de olsa beklemeyin gidin 360 alın diyeceğim ama işin aslı başka, ne demişler "Sabredenin herşey ayağına gelir..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fazla sabretmeyin.Xbox360 i daha fazla bekletmeyin ain derim.2005 de yapilan karsilastirmalara bakarsak Ps3 tanri idi İnsanlara izletilen goruntularin yalan oldugu anlasilna kadar.Simdi gercekler ortaya cikiyor karsilastirmalar degerini buluyo....
  • O görüntülerde gerçek olacak kardeş sen kafanı yorma..Daha ps2 bile 360'tan çok satıyorken ps3 ile kıyaslamaya girmek ayrı bir tartışma konusu, zaman nasılsa çabuk geçiyor 3-4 aya ps3'ün hiçbir sorunu kalmayacak...
  • İnsallah.Hep oyle diyolar ama sonra goruyoz.5 sene sonra gercek olur o yuzden kafa yormam ani yasariz.ps2 daha cok satiyo cunku 100 dolar yurt disinda belki daha bile altinda.Tabi daha cok satar.Satis rakami ile performans ayni sey degil asil ben hic kiyaslamam....
  • Fiyatla alakası yok be dostum, ayrıca ps3 149$ USA'da 100$ değil......Demekki Wii için başlıklar açmaya gerek yok,4 tane Wii'ye karşılık 1 tane ps3 satılıyormuş, e heralde 1 tane ps3 4 tane Wii'yi cebinden çıkarır da ondan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 25 Şubat 2007; 17:21:59 >
  • http://www.winsupersite.com/showcase/xbox360_vs_ps3.asp işte bir karsılastırma daha bu sfer cok daha detaylı.........
  • Kardeş aynı tas aynı hamam, teknik donanım bilgisine sahip olmadıktan sonra hiçbirini galip ilan edemeyiz ama ortada bir Cell olayı var ve bu hep ps3'ün önde olmasını sağlayacak kanımca.
  • ok zaten ben bilgilendirmek için koydum o tabloyu tabikide cell olayı cok daha ii.bu yadırganamaz....
  • Yine de paylaşımın için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Fiyatla alakası yok be dostum, ayrıca ps3 149$ USA'da 100$ değil......Demekki Wii için başlıklar açmaya gerek yok,4 tane Wii'ye karşılık 1 tane ps3 satılıyormuş, e heralde 1 tane ps3 4 tane Wii'yi cebinden çıkarır da ondan...

ewt donanım olarak ps3 4 tane wii cebinden çıkarır. ama kar olarak wii 4 tane ps3ü cebinden çıkarır. Şu anda konsol satışından tek kar eden frima nintendo. Yani x360 ve ps3 satarken zarar ediyolar ama oyunları satarak açığı kapatıyolar. nintendo ise hem wii hemde oyun satarak kar ediyor. Ne açgözlü adamlar

• xenos rsx'ten daha iyi diyorlar. ne kadar başarısız bir firma olsa da ea oyunlarında xbox 360 daha iyi sonuçlar verdi. hatta bazı oyunlarda kaplamalarda ve yapay zekada x360'ın daha başarılı olduğu yapımcılar tarafından söylendi. benim şahsi yorumum x360'ın iyi olduğu oyunlarda çok fazla bir fark görmedim. böyle giderse x360 grafik olarak bir adım daha önde olacağa benziyor. ilerde rsx ve cell ile neler yapılabilir bilemiyoruz. kısacası iki konsol aşağı yukarı aynı sayılır. az buçuk bilgim bu kadar
  • ps3 u bekleyip görecegiz.

bu arada şampiyonlar liginde ps3 reklamları donmeye basladı.

ayrıca uydudaki yabancı kanalda RTL de ps3 un cok reklamını da gordum.

xbox 360 da acaba ilk cıkısında reklam verdimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.