Şimdi Ara

Xbox 360 Wireless Controller/Gamepad Bağlantı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gamepadim xbox a bir türlü bağlanmıyor. Pilini de değistirdim. Gamepad'deki ve konsol'daki tuşlara basarak yeniden tanıtmayı da denedim. Yine de bağlanmadı. Başka bir önerisi olan ya da çözümü bilen varsa paylaşabilir mi ? Teşekkürler.

• Bildigim kadariyla yapilabilecek tek sey konsol uzerindeki acma kapama tusunun yanindaki kucuk tusa basip ayni sekilde koldakine de basmak gerekiyor. Hem konsolda hem de kolda 4 tane yesil isik sira ile yanarak birbirlerini ariyorlar sonra da bulunuyor. Ama sanirim sen bunu denemissin. Bu arada onceden calisirken durduk yere mi sorun cikardi? Yani kolu baska konsol ile deneyip tekrar kendi makinana baglamaya calisinca biraz ugrastirabiliyor.
  • Baska konsola baglamadım. Durup dururken oldu. Onlarca kere denedim tekrar baglamayı sadece bir kere çalıştı.
  • honestboy arkadasin dedigi gibi hem xbox 360 a hemde wireless controller a ayni anda arama yaptiracaksin, hemen birbirlerini tanimalari gerekiyor.
  • dedim gibi onlarca belki daha fazla kere denedim olmuyor. Halbuki gamepad'deki guide tusuna bastıgım zaman xbox acılıyor ama bir turlu 1. kol olarak secemiyor. Konsolun wireless'ın da mı problem var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyeur4014

dedim gibi onlarca belki daha fazla kere denedim olmuyor. Halbuki gamepad'deki guide tusuna bastıgım zaman xbox acılıyor ama bir turlu 1. kol olarak secemiyor. Konsolun wireless'ın da mı problem var acaba ?

Hocam halledebildiniz mi acaba problemı aynı sıkntı bende de mevcut şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

quote:

dedim gibi onlarca belki daha fazla kere denedim olmuyor. Halbuki gamepad'deki guide tusuna bastıgım zaman xbox acılıyor ama bir turlu 1. kol olarak secemiyor. Konsolun wireless'ın da mı problem var acaba ?

2009 yılındaki konuyu nasıl hortlattın ibretle izliyorum :D senın sorunun aldığın alette olabilir.Baska birinin pcsınde dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

quote:

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

quote:

2009 yılındaki konuyu nasıl hortlattın ibretle izliyorum :D senın sorunun aldığın alette olabilir.Baska birinin pcsınde dene

yıllar geçse de problem aynı kalıyor hocam ;) muhtemelen kol bozuk ve ben yurtdışından aldım naleti ne halt edecem şimdi onu düşünüyorum !

• Aynı sorun şu anda bende de var, kola basıyorum cihaz açılıyor ama kollar yanıp sönüyor tanımıyor, 3 tane kol var 3 üde problemli olamaz, pilleri yeni hepsinin pilde sorun yok, bağlantı olmasa kol cihazı nasıl açacak bilmiyorum yani bu sorun sinir bozucu gerçekten, evime geldim işten bir oyun oynayayım dedim burnumdan geldi şu n.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.